Νέα εβδομάδα ξεκινά! Τι λένε τα άστρα;

Οι αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε.
Follow the tip: Επένδυσε συναισθηματικά σε κάποιον που νιώθεις ότι αξίζει. Είναι ο καιρός να επιδιώξεις κι εσύ το παραπάνω δέσιμο στις ερωτικές σου σχέσεις.



Η εβδομάδα παίζει περίεργα παιχνίδια, καθώς το τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα, κάνει αλχημείες και θολώνει τα νερά. Το εξάγωνο Άρη – Κρόνου, απονέμει δικαιοσύνη, ενώ η νέα θέση του Άρη στον Υδροχόο, μας βάζει για τα καλά στην πρίζα. Τρίγωνο Αφροδίτης- Δια, δίνουν μια ρομαντική πινελιά στο τοπίο.

Κριός

Κριέ μου, Ήλιος και Ερμής απ’ το φιλικό σου Τοξοτάκι στρώνουν τον επαγγελματικό σου δρόμο με ροδοπέταλα. Βάλε μπροστά τα σχέδια που ‘χεις στο μυαλό σου και δες τα να απογειώνονται. Μην κάνεις πίσω στα πρώτα, τυχόν, μικρά εμπόδια. Το εξάγωνο του κυβερνήτη σου, Άρη, με τον πλανήτη της ανταμοιβής, Κρόνο, σε επιβραβεύουν για ό,τι κατάφερες με κόπο και σε σπρώχνουν να συνεχίσεις ακόμη πιο δυναμικά.

 

Ταύρος

Ταύρε μου, έχε τις κεραίες σου τεντωμένες, καθώς το τετράγωνο Ερμή- Ποσειδώνα ευνοεί την παραπληροφόρηση και τα μπερδέματα. Πριν λοιπόν ανοίξεις το στοματάκι σου και μοιραστείς τις σκέψεις σου και τα μυστικά σου, μέτρα ποιόν έχεις απέναντι σου και κατά πόσο μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη. Με την αίσθηση του ανικανοποίητου σ’ αφήνει ο Άρης απ’ τον Υδροχόο κι όταν δεν σε ικανοποιεί αυτό που έχεις γκρινιάζεις, πράγμα που σε κάνει ανυπόφορο. Φρόντισε να το ελέγξεις.

 

Δίδυμος

Διδυμάκι μου, η νέα εβδομάδα εκτινάσσει την ενέργεια και τη ζωτικότητα σου στα ύψη. Έχοντας κλείσει οριστικά, προηγούμενα επαγγελματικά κεφάλαια, το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί περισσότερο από κάθε άλλη φορά να διεκδικήσεις και να επιτύχεις τους στόχους σου. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι, η τάση σου για κριτική, καθώς αυτό, είναι κάτι που θα πυροδοτήσει καταστάσεις και θα ανοίξει μέτωπα.

 

Καρκίνος

Καρκίνε μου, εάν βλέπεις το πορτοφόλι σου να αδειάζει επικίνδυνα και φως στην άκρη του τούνελ κανένα, μη μου ανησυχείς, η εβδομάδα φέρνει σιγά σιγά έσοδα κι εσύ ανακάμπτεις οικονομικά. Φρόντισε την υγεία σου και την ξεκούραση σου, καθώς πέφτεις στα βαθιά και πρέπει να είσαι έτοιμος να ανταποκριθείς σε τρελά ωράρια και πιεστικές προθεσμίες. Νέες συνεργασίες και σχέσεις, απαιτούν το 100% του εαυτού σου, κι εσύ πάντα πρόθυμος θες να μην αφήσεις κανέναν και τίποτα ανικανοποίητο.

 

Λέων

Λιοντάρι μου, θετική σκέψη, αισιοδοξία και το χαμόγελο στα χείλη σου, φέρνει η εβδομάδα αυτή. Αλλαγές και επαναδιαπραγματεύσεις μπαίνουν στο μικροσκόπιο κι αυτή τη φορά οι αποφάσεις σου είναι οριστικές, αλλά δε σε τρομάζουν. Ο Άρης από τον Υδροχόο, σε κάνει να θες να μιλήσεις ανοιχτά και ξεκάθαρα, όμως κάντο με τακτ και διπλωματία, καθώς η θέση αυτή ευνοεί μικροπαρεξηγήσεις και εντάσεις.

 

Παρθένος

Παρθένε μου, η εβδομάδα σου θολώνει τα νερά και παίζει με τα νεύρα σου, καθώς αλλά ακούς, αλλά βλέπεις και εν τέλει άλλα γίνονται.

Όχι πανικός, για όλα φταίει ο κυβερνήτης σου Ερμής που προκαλεί σε μετωπική τον Ποσειδώνα, ωστόσο πριν θρηνήσουμε θύματα, φόρα τον ρεαλισμό σου και τον αυτοέλεγχο σου και ύστερα προχώρησε σε λαϊκό δικαστήριο.

Ήλιος και Ερμής, από τον Τοξότη, φέρνουν στην επιφάνεια θέματα οικογένειας και σπιτιού, που τώρα οριστικά θα πρέπει να διευθετηθούν.

 

Ζυγός

Ζυγέ μου, η νέα εβδομάδα σε επηρεάζει άμεσα και δραστικά στον τομέα εργασία. Συγκεκριμένα, το τετράγωνο Ερμή- Ποσειδώνα, σε αναγκάζει να σκεφτείς πολύ σοβαρά το επαγγελματικό σου μέλλον. Έτσι τις επόμενες ημέρες, βάζεις στη ζυγαριά τα υπέρ και τα κατά και αποφασίζεις τι και αν σε ικανοποιεί στην τωρινή σου εργασία. Αν τα κατά υπερισχύουν, αλλάζεις γραμμή πλεύσης. Μην φοβηθείς την αλλαγή, είναι υποχρεωτική για την εξέλιξη σου.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, το μόνο μελανό σημείο στην εβδομάδα σου είναι οι εντάσεις που συνεχίζουν να υπάρχουν μέσα στο σπίτι. Μην τις αφήσεις όμως να σε επηρεάσουν και κυρίως, μη δίνεις έδαφος για προστριβές. Από την άλλη μεριά μπορείς να ελπίζεις σε πιο ήρεμες και ξέγνοιαστες μέρες, καθώς σιγά θα αποχαιρετήσεις τον Κρόνο απ’ το ζώδιο σου, ο οποίος τη εβδομάδα αυτή συναντά τον Άρη, σε ένα ευνοϊκό εξάγωνο.

 

Τοξότης

Τοξοτάκι μου, η παρουσία του Ερμή στο ζωδιό σου, παράλληλα με το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα σε κάνει να ονειροβατείς. Όμως οφείλεις να δίνεις προσοχή στο τι συμβαίνει γύρω σου και όχι να κλείνεις μάτια και αυτιά σε πληροφορίες που φτάνουν σε σένα και να τις αγνοείς. Το τρίγωνο Δία – Αφροδίτης δίνει μια πιο πικάντικη νότα στην ερωτική σου ζωή. Φρόντισε τώρα να κάνεις σωστές επιλογές, μην αφήσεις ανθρώπους να περάσουν και να χαθούν απ’ τη ζωή σου.

 

Αιγόκερως

Αιγοκεράκι μου, αποχαιρετάς σιγά σιγά τον Άρη απ’ το ζωδιό σου κι αυτό όσο να πεις σε χαλαρώνει. Παράλληλα όμως, το εξάγωνο Άρη- Κρόνου φέρνει στο φως αποκαλύψεις και σε κάνουν να δεις τα πράγματα στις πραγματικές τους  διαστάσεις. Ίσως γεγονότα και μυστικά που αγνοουσες, τώρα βγουν στην επιφάνεια. Όμως ανήκεις στους οπαδούς της αληθείας, γι’ αυτό οι όποιες αποκαλύψεις, έρχονται να σε ανακουφίσουν και όχι να σε αγχώσουν.

Υδροχόος

Υδροχόε μου, η θέση του Ερμή, στο φιλικό σου Τοξότη, διευκολύνουν την επικοινωνία σου. Από την Παρασκευή και μετά την πόρτα σου χτυπά ο Άρης για να σε βάλει στην πρίζα και να σε προκαλέσει ανοιχτά. Εσύ φρόντισε να παραμείνεις ψύχραιμος και μετρημένος σε λόγια και θέσεις, ώστε να αποφύγεις τα χειρότερα. Σε θέση μάχης και ετοιμοπόλεμος, φρόντισε μόνο να μην παρασυρθείς και αναλωθείς σε ανούσιες συζητήσεις. Λίγα λόγια και καλά και κυρίως ουσιαστικά.

 

Ιχθείς

Ψαράκι μου, η εβδομάδα σε βάζει σε σκέψεις και σε προσγειώνει ανώμαλα. Με σύμβουλο τη λογική αλλά και την έντονη διαίσθηση σου, φρόντισε να μην αφήσεις τίποτα να περάσει απαρατήρητο από μπροστά σου. Μέτρα καταστάσεις και κρίνε το πώς και το γιατί κάποιον πραγμάτων. Είναι σίγουρο πως θα εκπλαγείς απ’ το αποτέλεσμα. Μην φοβηθείς νέα επαγγελματικά ξεκινήματα, ειδικά όταν έχεις στο πλευρό σου δοκιμασμένους συνεργάτες.

 

Από τη Λέτα Μπερζεγιάννη

Για περισσότερες προβλέψεις βρείτε μας στο Facebook: Stardust