Διάβασε τι κρύβει η νέα σελήνη και πως θα σε επηρεάσει

Τι λένε τα άστρα για σένα αυτή την εβδομάδα;
Διάβασε τι κρύβει η νέα σελήνη και πως θα σε επηρεάσει



Νέα εβδομάδα, νέα σελήνη. Μην βιαστείς να πάρεις τα πάνω σου γιατί η Πανσέληνος -που δεν ήταν και από τις πιο θετικές- της προηγούμενης εβδομάδα θα συνεχίσει να επηρεάζει όλα τα ζώδια και αυτή την εβδομάδα. 

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα αυτή δεν θα ειναι και από τις καλύτερες για τα Κριαράκια. Θα υπάρξει πολλή πίεση και ένταση που θα πρέπει να προσέξετε. Στα ερωτικά θα κλειστείτε στον εαυτό σας. Προσέξτε γιατί έτσι θα απομακρυνθείτε από τον σύντροφό σας που δεν σας φταίει και σε τίποτα. Στα επαγγελματικά η πίεση θα συνεχιστεί. Θα υπάρξουν αρκετές κόντρες τις οποίες καλείστε να ξεπεράσετε γρήγορα. Οι ικανότητές σου θα πιάσουν επιτέλους τόπο και θα έχουν την προσοχή που πρέπει. Ετσι θα μπορέσεις να τις αξιοποιήσεις και να προχωρήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ηρθε η ώρα να επαναπροσδιορίσεις τις ανάγκες σου. Στα αισθηματικά πέρνα περισσότερο χρόνο με τον αγαπημένο σου. Κάντε μαζί καινούργια πράγματα που θα σας φέρει πιο κοντά και θα λειτουργήσει θετικά για τη σχέση σας. Μην διστάσεις να μιλήσεις ανοιχτά για τα συναισθήματα σου. Αυτή η εβδομάδα είναι καλή για να τολμήσεις να κάνεις τις αλλαγές που έχουν στο μυαλό σου κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Μην πεις όχι σε νέες προοπτικές και συζήτησε οποιαδήποτε πρόταση σου γίνει ακόμα κι αν είναι έξω από τα συνηθισμένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η επήρεια της Πανσελήνου δεν έχει περάσει ακόμα, ωστόσο αντιμετωπίζεις με περισσότερη ψυχραιμία τις καταστάσεις. Η ψυχολογία σου είναι επηρεασμένη από τα σκαμπανεβάσματα που αντιμετωπίζεις σε όλους τους τομείς, αλλά σιγά σιγά όλα θα μπουν στη θέση τους. Επαγγελματικά θα αλλάξεις πορεία. Νέα πράγματα σε περιμένουν που θα σου ανεβάσουν αρκετά την ψυχολογία. Ερωτικά, όσο πιο ήρεμη παραμείνεις τόσο πιο κερδισμένη θα βγεις. Μην παίρνεις γρήγορες αποφάσεις. Πολλές φορές χρειάζεται να κάνεις υπομονή και να περιμένεις να έρθουν τα πράγματα μόνα τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα πρέπει να αρχίσεις κάποια στιγμή να σκέφτεσαι πιο λογικά και λιγότερο συναισθηματικά. Αυτή η εβδομάδα είναι μια καλή ευκαιρία να βάλεις κάποια πράγματα στη θέση τους, αρκεί να μην ζεις στις φαντασιώσεις σου, αλλά στην πραγματικότητα. Ο σύντροφός σου θα κάνει τα πάντα για να σε ευχαριστήσει και περιμένει την ανάλογη ανταπόκριση από σένα. Οι αδέσμευτες ευνοούνται αυτή την περίοδο για νέες γνωριμίες. Επαγγελματικά έχεις την σταθερότητα που αναζητάς και αυτό σε ικανοποιεί, αφού δεν είσαι και πολύ των αλλαγών.

ΛΕΩΝ

Το παρελθόν σε κυνηγά και σε αφήνει να προχωρήσεις. Μην αφήνεις καταστάσεις που έχουν τελειώσει να κρατούν πίσω και να σου κλείνουν τα μάτια σε καινούργιες γνωριμίες και έρωτες. Ηρθε η ώρα να προχωρήσεις σε όλους τους τομείς. Επαγγελματικά, άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο και λειτούργησε όπως εσύ ξέρεις. Νέες προτάσεις θα σε προβληματίσουν. Σκέψου καθαρά πως θέλεις να προχωρήσεις για να πάρεις και τις σωστές αποφάσεις. Μη φοβηθείς να κλείσεις ένα κύκλο και να ανοίξεις έναν νέο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Άλλα λες, άλλα κάνεις και άλλα εννοείς. Καθάρισε το μυαλό σου και μίλα στους γύρω σου συγκεκριμένα. Πες αυτό που θέλεις γιατί φέρεσαι περίεργα και μόνο καλή εντύπωση δεν κάνεις. Στα αισθηματικά σου θα βρεθείς μπροστά σε διλήμματα. Μην βιαστείς να αποφασίσεις. Πάρε όσο χρόνο χρειάζεσαι για να μην κάνεις λάθος κινήσεις. Επαγγελματικά θα βρεις τον τρόπο να ξεφύγεις από αδιέξοδα. Οσοι έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα ακούσετε πολλές ενδιαφέρουσες ειδήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή την εβδομάδα ίσως χρειαστεί να ξεπεράσεις τα όριά σου. Θα έρθεις σε κόντρα με πολλούς ανθρώπους γύρω σου, όμως το να κρατήσεις την ψυχραιμία σου είναι το καλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις. Θα πρέπει να δώσεις βάρος στη διαχείριση διαφόρων καταστάσεων. Πρόσεξε μην πιαστείς κορόιδο γιατί πολλοί είναι αυτοί που θα θελήσουν να σε εξαπατήσουν. Είναι μια περίοδος για σένα που τα πάντα μένουν στάσιμα, τόσο στα ερωτικά όσο και στα επαγγελματικά. Μην σε παίρνει όμως από κάτω, φάση είναι θα περάσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θέλεις να ξεφύγεις από πολλές καταστάσεις, όμως ίσως χρειαστεί να αλλάξεις τον τρόπο με τον οποίο λειτουργήσεις. Ισως χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις πιο ακραίους τρόπους για να φτάσεις στο αποτέλεσμα. Ο,τι εμπόδια παρουσιαστούν έχεις τον τρόπο να τα ξεπεράσεις. Στα ερωτικά του, ετοιμάζεσαι να κάνεις ένα βήμα παραπάνω και αυτό θα ικανοποιήσει τον σύντροφό σου. Ο,τι σε απασχολεί μπαίνει στην τελική ευθεία και τα αποτελέσματα θα σε χαροποιήσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε έχουν πιάσει οι μοναξιές σου, όμως το να απομονώνεσαι μόνο καλό δε σου κάνει. Τα ερωτικά σου είναι ένα μεγάλο μπέρδεμα αφού ούτε εσύ η ίδια δεν ξέρεις τι να κάνεις και προς ποια κατεύθυνση να κινηθείς. Το παρασκήνιο δεν πρόκειται να το αποφύγεις, γι' αυτό κράτα την ψυχραιμία σου. Επαγγελματικά ίσως χρειαστεί να πάρεις μια-δυο μέρες άδεια αφού η κούραση μπορεί να επηρεάσει την απόδοσή σου. Προσπάθησε να ανανεωθείς και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εχεις ταλαιπωρηθεί αρκετά. Στη δουλειά δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό και στα αισθηματικά σου προσπαθήσεις να μην απογοητεύσεις τον σύντροφό σου. Πάρε μια ανάσα και άσε τους άλλους να κάνουν κάποια πράγματα για σένα. Επαγγελματικά ίσως σου δοθεί η ευκαιρία να αλλάξεις κατεύθυνση. Μην φοβηθείς να πάρεις το ρίσκο. Είσαι αρκετά δυναμική και αποφασιστική και έτσι θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε οποιοδήποτε νέο ρόλο σου ανατεθεί. Στα αισθηματικά σου νιώθεις αρκετά κουρασμένη, όμως ο σύντροφός σου που είναι πάντα δίπλα σου θα φροντίσει να σε ευχαριστήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια όμορφη και αισιόδοξη εβδομάδα ξεκινάει για σένα. Σιγά σιγά βλέπεις τα όνειρά σου να γίνονται πραγματικότητα. Στα επαγγελματικά σου κάνεις ακριβώς αυτό που θέλεις και αυτό σου δίνει ζωντάνια που έχει αντίκτυπο και στα ερωτικά σου. Λάμπεις και όλα τα βλέμματα είναι πάνω σου. Προσπάθησε λοιπόν να το ευχαριστηθείς και να το εκμεταλλευτείς. Χριστούγεννα έρχονται, είναι κρίμα να τα περάσεις μόνη σου αφού όλα λειτουργούν υπέρ σου.

ΙΧΘΥΣ

Οι σχέσεις σου θα δοκιμαστούν αυτή την εβδομάδα. Δώσε περισσότερη προσοχή στις φιλικές σου, καθώς δεν αποκλείεται να μάθεις πράγματα που θα σε στεναχωρήσουν Ισως ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις. Στα αισθηματικά σου, ο μήνας αυτός είναι κατάλληλος για νέες γνωριμίες. Οικονομικά, είσαι στα καλύτερά σου, αφού έχεις φροντίσει να κλείσεις όλες τις εκκρεμότητές σου και πλέον απολαμβάνεις τις απολαβές σου. Είναι πολλή καλή περίοδος να βγεις για ψώνια.