Zώδια εβδομάδας: Δίδυμοι και Καρκίνοι πάρτε σοβαρά τις καταστάσεις!

Ερμής ορθόδρομος: Επιστροφή στην κανονικότητα
Zώδια εβδομάδας: Δίδυμοι και Καρκίνοι πάρτε σοβαρά τις καταστάσεις!



Συναγερμός ανάδρομου τέλος. Άντε, ν’ ανεβάσεις πάλι στροφές, γιατί πολλή «μούχλα» έπεσε τον τελευταίο μήνα. Αν συνυπολογίσεις δε, ότι Ήλιος και Αφροδίτη «μετακομίζουν» στους Διδύμους, καταλαβαίνεις. Είναι ώρα ν’ αλαφρώσεις, να «ζουζουνίσεις», να μιλήσεις χωρίς παρεξηγήσεις, να σκεφτείς καθαρά, να κάνεις και τις βόλτες σου κανονικά. Κεφάλαιο SOS: Θυμός, ανταγωνισμοί, εγωισμοί. 

ΚΡΙΟΣ
Είσαι και πάλι στο παιχνίδι αρχηγέ. Ανοίγεις κεραίες, συζητάς ελεύθερα, μαθαίνεις πράγματα, ξεκινάς σεμινάρια, μετακινείσαι με τον αέρα οδηγού Formula1. Είσαι, με δυο λόγια, τόσο ανοικτός επικοινωνιακά, που οι άνθρωποι θέλουν να μοιραστούν μαζί σου μια ωραία συζήτηση. Ε, ίσως και κάτι παραπάνω...

Tip: Προσοχή σε ατυχήματα στη διάρκεια ταξιδιών. Και στην ξεροκεφαλιά!

ΤΑΥΡΟΣ
Ζεστό χρήμα έρχεται στα χεράκια σου. Δωράκια, ψώνια, καλλυντικά, κι ό,τι επιθυμεί το πορτοφόλι κι η γκαρνταρόμπα σου. Εντάξει, είναι περίοδος για να κάνεις απολογισμό όσων έχεις και κατέχεις. Ωστόσο, αν αποστασιοποιηθείς κάπως, ίσως αντιληφθείς ότι στα απλά, μπορεί να βρεις όσα αξίζουν περισσότερο. 

Tip: Πάνω χέρι, κάτω χέρι τίνος είναι το πάνω-πάνω; Ποιoς ελέγχει παρακαλώ;

ΔΙΔΥΜΟΙ
Χρόνια Πολλά αιώνιε έφηβε! Ξεκινά ο μήνας των γενεθλίων σου, δηλαδή ένας μήνας δράσης, πρωτοβουλίας, ξεκινημάτων. Το επίκεντρο θα είναι ο ένας, μοναδικός και ανεπανάληπτος εαυτός σου. Καλογυαλισμένος σαν χρυσή λίρα, γοητευτικός, λαμπερός, ζωντανός και με μαγουλάκι φράπα, ετοιμάσου να πάρεις τα πάνω σου. Όμορφες συναντήσεις. Ομορφιές γενικά. 

Tip: Κρόνος-Άρης απέναντί σου, σηκώνουν εμπόδια. Λύνουν και ζωνάρια για καυγά

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η πλανητική δραστηριότητα μεταφέρεται στον τελευταίο οίκο του ωροσκοπίου σου. Τουτέστιν, μεγαλύτερη εσωστρέφεια, απόσυρση, νωχελικότητα. Ενίοτε και απογοήτευση. Σε απασχολούν κύκλοι που πρέπει να κλείσουν, ενοχές, μεταμέλειες. Απολογισμοί σε σχέσεις και συνεργασίες. Ζωντανά όνειρα αλλά και γαλήνιος ύπνος. «Βλέπεις» καθαρότερα υποσυνείδητο και παρελθόν. 

Tip: Προσοχή σε χτυπήματα, κοψίματα, καψίματα, φλεγμονές, πονοκεφάλους

ΛΕΩΝ
Μπορεί να είναι κόντρα-ρόλος αυτός του ομαδικού «παίκτη» για σένα Βασιλιά μου. Τούτο το μήνα όμως, φίλοι, παρέες, διαδικτυακές ομαδούλες, σύλλογοι, κ.ο.κ, θα παίξουν καθοριστικό ρόλο. Και θα σου προσφέρουν χαρά, αγάπη, δημιουργικότητα, αυτοπεποίθηση. Το μέλλον φαντάζει λίγο πιο όμορφο. «Ζωή» στα σχέδιά σου.   

Tip: Κόντρες με παιδιά. Ερωτικοί ανταγωνισμοί. Δημιουργικά projects

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Όσο περνούν οι μέρες, θα νιώθεις πιο έντονα την ανάγκη να φανείς δημιουργικός επαγγελματικά. Ν’ αναγνωριστείς, να προωθήσεις τη δουλειά σου, να μιλήσεις με κόσμο που έχει ένα λόγο στην καριέρα σου. Ευκαιρία, τώρα που δείχνεις πιο γλυκός και γοητευτικός από ποτέ. 

Tip: Σπίτι και οικογένεια σε «τρέχουν» τρελά. Βλάβες, φασαρία, τσακωμοί

ΖΥΓΟΣ
Ο συμπαντικός «πάγκος» έχει απ’ όλα τα καλά: ταξίδια, επαφές με ξένους ή άτομα του εξωτερικού, επαφές με δασκάλους, σπουδές, διδασκαλία, συγγραφή, διάβασμα, εκδόσεις, φιλοσοφία, δικαστήρια. Διαλέγεις και παίρνεις. Όλα με θετικό πρόσημο. Εκτός αν η γλωσσίτσα γίνει... διχαλωτή. Οπότε, εκεί, έχουμε θέμα.  

Tip: Ανυπομονησία, βιασύνη, τάση ατυχημάτων. «Πόλεμος» νοητικός

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ήλιος και Αφροδίτη στον 8 οίκο σου. Δηλαδή, «διάσημοι» επισκέπτες καταφθάνουν «σπίτι» σου (Σκορπιός=φυσικός κυβερνήτης του 8ου). Διαθέσιμοι να κάνουν τη «βρώμικη» δουλειά. Να φωτίσουν κίνητρα, εμμονές, πάθη, σκοτάδια. Αλλά και να διαχειριστούν χρήμα από κληρονομιές, διατροφές, εφορίες, «χορηγίες» πάσης φύσεως δηλαδή.  Σεξουαλική ζωτικότητα. 

Tip: Άγχη και ανταγωνισμοί οικονομικοί. Διεκδίκησε κεκτημένα

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η μετακίνηση Ήλιου και Αφροδίτης ακριβώς απέναντί σου, σημαίνει βασικά ένα πράγμα: Σ-χ-έ-σ-ε-ι-ς. Αυτές σε απορροφούν, εκεί προσπαθείς να κρατήσεις ισορροπίες, να διατηρήσεις αρμονία και αγάπη. Πέραν τούτου, ξεκινά ένας μήνας με πολλή κοινωνικότητα, εξωστρέφεια, φλερτ. Συναντήσεις με χαρισματικούς ανθρώπους. Αναποφασιστικότητα. 

Tip: Οριοθετείσαι, βάζεις νέους στόχους, αγριεύεις 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Εστιάζεις στην λεπτομέρεια. Και σε ό,τι χρηστικό -πλην βαρετό- υπάρχει στην καθημερινότητα του μέσου ανθρώπου: καθαριότητα, τακτοποίηση, γραφείο, λογαριασμοί, μάρκετ, κι άλλα «ωραία» και «δημιουργικά». Εντάξει, μπορεί να απολαμβάνεις κάποια απ’ αυτά ή απλά να σου βγαίνει μια ωραιότατη μουρμούρα. «Φως» σε θέματα υγείας/ διατροφής. 

Tip: Απωθημένα, θυμός, απομόνωση, παρασκηνιακοί ανταγωνισμοί. Κουράγιο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μπορεί φίλοι και παρέες να σε εκνευρίζουν, όμως εσύ «ακτινοβολείς». Νιώθεις σπουδαίος, δημιουργικός, χαρούμενος. Εχεις όρεξη για διασκέδαση, «παιχνίδι», ανεμελιά. Σα να βάζεις για λίγο στην άκρη τον «πανανθρώπινο» μανδύα που ενδύεσαι μια ζωή. Ναι, μπορείς να είσαι Ένας. Μοναδικός και Υπέρλαμπρος.

Tip: Νέοι στόχοι, νέα κατεύθυνση. Ξεκινήματα ομαδικά ή στο διαδίκτυο 

ΙΧΘYEΣ
Όλο η έγνοια και η ενέργεια δοσμένη στο σπίτι και τους δικούς σου ανθρώπους. Κι εκείνοι σε έχουν ανάγκη, κι εσύ θέλεις να δώσεις. Αγάπη, τρυφερότητα, προστασία και φροντίδα. Παράλληλα, αποφασίζεις να ρίξεις «φως» στο συναίσθημα και το παρελθόν. Στα γνωστά δηλαδή, ξέρεις...

Tip: Επαγγελματικά ξεκινήματα. Προκλητικότητα. Ανταγωνισμοί 

ΠΗΓΗ: Περιοδικό DOWNTOWN

Από την Αγγελική Βλαχιώτη (aggeliki77@hotmail.com)