Ζώδια: Tαύροι και Τοξότες κάνετε βουτιά στο παρελθόν σας!

Αποφασιστικές λύσεις και οικονομικές ενισχύσεις
Ζώδια: Tαύροι και Τοξότες κάνετε βουτιά στο παρελθόν σας!



Μπορεί το πλανητικό σκηνικό (Ερμής, Άρης και Κρόνος ανάδρομοι) να σε καλεί σε μια βαθιά βουτιά στο παρελθόν, ωστόσο, οι πανίσχυρες θετικές Πλουτώνιες όψεις της εβδομάδας σε εξοπλίζουν με μάσκα και πολύτιμο οξυγόνο για να βρεις αποφασιστικές λύσεις ακόμη και στις πιο δύσκολες καταστάσεις. Συναισθηματική ισορροπία, οικονομικές ενισχύσεις, σοβαρή σκέψη, αποκαλυπτικές συζητήσεις. 

ΚΡΙΟΣ

Είναι εποχή που το μυαλό περιστρέφεται επαναλαμβανόμενα γύρω απ’ το πορτοφόλι σου. Καταγράφεις όσα έχεις κι όσα θέλεις ν’ αποκτήσεις. Σκέφτεσαι τι αξίζει για σένα, πώς θα εξασφαλίσεις ηρεμία όταν τη χρειάζεσαι, πώς θα νιώσεις ασφάλεια, θα απολαύσεις, θα εκτιμήσεις, θα δείξεις ταλέντα.

Tip: Σημαντικές αγορές. Γνωριμίες που αποδεικνύονται επωφελείς.

ΤΑΥΡΟΣ

Ξεκινήματα που μπορεί να είχαν παγώσει, βγαίνουν ξανά απ’ την κατάψυξη. Και με καλές προοπτικές μάλιστα. Κατά τ’ άλλα, ασχολείσαι με τις επιθυμίες, τους στόχους, τα εντελώς προσωπικά σου ζητήματα, γενικά. Ξεκινάς μαθήματα/ σεμινάρια, ζουζουνίζεις, μιλάς για τον εαυτό σου, ομορφαίνεις. Ε, τι, να μην κλείσεις κι ένα-δυο ραντεβουδάκια για beaute; Και μια εξόρμηση για ψώνια;

Tip: Φρέσκο δερματάκι, γοητεία, γλύκα, εξωστρέφεια. Όμορφες συναντήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ποιος ξέρει πού τριγυρίζει το πολυμήχανο μυαλουδάκι σου. Σε τι λαβυρίνθους έχει μπλέξει. Τι δοσοληψίες έχει ανοίξει πάλι με το παρελθόν. Το βέβαιο είναι ότι αν και μιλάμε για μια κλειστή περίοδο επικοινωνιακά, είσαι εξαιρετικά ανοικτός σε ψυχικές εντυπώσεις. Μηνύματα στα όνειρα. Καλλιτεχνικές/ πνευματικές ιδέες. 

Tip: Πιάσε καναπέδες, κρεβάτια, πατώματα και ρίξε ύπνους. Απολογισμοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συναντάς φίλους, ενδεχομένως και απ’ τα παλιά, δικτυώνεσαι, μαζεύεις πληροφορίες, σκέφτεσαι προχωρημένα, τρως φλασάκια, βρίσκεις έξυπνες λύσεις, συμμετέχεις σε ομαδικές ή εναλλακτικές δραστηριότητες, κάνεις σχέδια για το μέλλον ή τα επανεξετάζεις. Όπως και να ’χει, το αύριο φαντάζει πιο όμορφο. 

Tip: Φιλίες που γίνονται έρωτες. Έρωτες που γυρνάνε στο φιλικό. Φλερτ ιντερνετικό.

ΛΕΩΝ

Όπου κι αν βρεθείς, μιλάς για τη δουλειά, σκέφτεσαι τη δουλειά, γράφεις για τη δουλειά. Και μολονότι είσαι ευαίσθητος στην κριτική, η συγκεκριμένη περίοδος ίσως είναι από τις καταλληλότερες για να (ξανα)δεις τι θα κάνεις στα επαγγελματικά σου ή να συζητήσεις με αφεντικά, προϊσταμένους κ.ο.κ. 

Tip: Τώρα που φαίνεσαι πιο προσηνής, ευκαιρία να προωθήσεις τις χάρες σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα έχεις παρατηρήσει ότι όταν υπάρχει ένα θετικό μυαλό, όλα τα ενδεχόμενα να μας συμβούν πράγματα μοιάζουν πιο ανοικτά. Όπως για παράδειγμα ένα ταξίδι, μια γνωριμία, μια αλλαγή στη φιλοσοφία ζωής σου. Επιπλέον, αν είσαι σε περίοδο σπουδών, εξετάσεων, διαβασμάτων, γραψίματος, νομικών δικεδικήσεων, υπάρχει εύνοια. 

Tip: Βαλίτσες και αεροδρόμια με ανάδρομο Ερμή; Και όμως, και όμως...

 

ΖΥΓΟΣ

Τι να σου πει τώρα εσένα μια κρισούλα νοητική επιπέδου Ερμή; Εσένα; Που διαβαίνεις τον Ιορδάνη κάθε τόσο και ξέρεις πια να μεταφράζεις τη λέξη κάθαρση σε όλες τις γλώσσες του κόσμου. Βάλε για μία ακόμα φορά το ψυχαναλυτικό μυαλουδάκι σου να δουλέψει. Το ’χεις!

Tip: Οικονομικές ενισχύσεις. Καλή περίοδος για συνεργασίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σκέψη σου παραμένει συντονισμένη στα κύματα που εκπέμπουν οι άλλοι. Ο σύντροφος, ο συνεργάτης, ο κολλητός. Βασικά αυτό που σε απασχολεί είναι πώς θα κρατήσεις τις ισορροπίες μαζί τους. Πώς θα είσαι δίκαιος. Ευγενικός. Ήρεμος. Δύσκολο, δεν λέω, αλλά όχι και ακατόρθωτο. 

Tip: Συναντήσεις με συνεργάτες και φίλους. Γνωριμίες. Φλερτάκια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν έχεις ήδη μια ζωηρή καθημερινότητα, είναι μέρες ν’ ανεβάσεις τον ήχο. Όχι απαραιτήτως με την κακή έννοια. Διότι οι καλές προϋποθέσεις υπάρχουν. Και να ευχαριστηθείς τη δουλειά, και να είσαι παραγωγικός, και να απολαύσεις τα μικρά πράγματα, και να βελτιώσεις υγεία και περιβάλλον στο γραφείο. 

Tip: Συναντήσεις με επαγγελματίες υγείας. Φασίνα, τακτοποίηση, νοικοκυριό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το δημιουργικό μυαλουδάκι σου κατεβάζει ιδέες. Σκέφτεται θετικά. Και εσύ σκέφτεσαι τα παιδιά, μιλάς μαζί τους, φλερτάρεις, διασκεδάζεις, χαίρεσαι, κάνεις σπορ, απολαμβάνεις άρτον και θεάματα, νιώθεις σπουδαίος και λαμπερός. Και άσε τους ανάδρομους να ξεσαλώνουν. Κάπου υπάρχει και η καρδιά. Και αυτή θέλει χαρά. 

Tip: Μια από τις γονιμότερες και «ανοικτές» περιόδους. Enjoy!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όλο το πάρε δώσε γίνεται μέσα στο σπίτι και στην οικογένεια. Και στο συναίσθημα. Τα σκέφτεσαι, τα ξανασκέφτεσαι, μηρυκάζεις τα παλιά και άκρη δεν βγάζεις. Εκτός αν βουτήξεις μέσα σου. Οπότε μπορεί, μαζί με το σκουπιδαριό, ν’ ανασύρεις και μαργαριτάρια. Το σπιτάκι μετατρέπεται σε κέντρο διερχομένων. 

Tip: Συμφωνίες για ακίνητα. Μικροεπισκευές. Ταξιδάκι στις ρίζες.

ΙΧΘΥΕΣ

Είσαι μια ζωντανή σβούρα. Πας, έρχεσαι, παρλάρεις, βολτάρεις, γράφεις, διαβάζεις, βλέπεις συγγενείς/ γείτονες που είχες καιρό να δεις. Δηλαδή, μιλάμε για μια υπερ-κινητική, υπερ-διανοητική, υπερ-ανάλαφρη περίοδο. Εντάξει, μπορεί ενίοτε να κουράζει. Κάνε όμως τη σύνδεση. Είναι άνοιξη. Και εσύ μια αεικίνητη πεταλούδα. Αυτό λέγεται timing!

Tip: Ευκαιρία να ξεκινήσεις εκείνα τα μαθήματα/ σεμινάρια που σκεφτόσουν.

ΠΗΓΗ: Περιοδικό DOWNTOWN

Από την Αγγελική Βλαχιώτη (aggeliki77@hotmail.com)8