Τι λένε τα άστρα για την εβδομάδα σου; Διάβασε το ζώδιό σου!

Δυνατό ένστικτο και εξαιρετική τύχη
Τι λένε τα άστρα για την εβδομάδα σου; Διάβασε το ζώδιό σου!



Μολονότι το μισό και βάλε πλανητικό δυναμικό βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία, η εβδομάδα είναι πραγματικά ξεχωριστή. Με το πανίσχυρο τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα να σε οπλίζει με δυνατό ένστικτο και αναγεννητικές δυνάμεις και το ευεργετικό τρίγωνο Αφροδίτης-Δία να επουλώνει καρδιές και πορτοφόλια, η ζωή είναι ωραία. Και πάλι!

Από την Αγγελική Βλαχιώτη

ΚΡΙΟΣ

Κάτι κινείται στον τραπεζικό σου λογαριασμό. Μη φοβάσαι, χρήμα μπαίνει, δεν βγαίνει. Εκτός αν σκοπεύεις να αγοράσεις κάτι που θα σού δώσει χαρά. Για λίγο, όλα κοπάζουν. Ευκαιρία να απολαύσεις τα ωραία της ζωής. Να σταθείς μέσα στον ορυμαγδό, και να πεις «εδώ, τώρα, αισθάνομαι ασφαλής». 

Tip: Γίνε δημιουργικός για να γεμίσει η τσέπη. Κάνε μια βόλτα στη φύση

ΤΑΥΡΟΣ

Ήλιος και Αφροδίτη (μαζί με τον ανάδρομο Ερμή βεβαίως) εξακολουθούν να βρίσκονται στο «σπίτι» σου. Από εκεί μάλιστα σχηματίζουν θετικές όψεις με Πλούτωνα και Δία αντίστοιχα. Που σημαίνει, ότι ο πρώτος και κύριος αποδέκτης όλης αυτής της ευεργετικής επίδρασης είσαι εσύ. Ομορφαίνεις, «ζωντανεύεις», γοητεύεις, δείχνεις τα προσόντα σου, ξεκινάς νέες σχέσεις και συνεργασίες. 

Tip: Έμπνευση, χαρά, αυτοπεποίθηση, εξωστρέφεια, ερωτικό παιχνίδι. Τι, κι άλλα;

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι από εκείνες τις ωραίες στιγμές, που ενώ το παρελθόν επιστρέφει αρματωμένο, εσύ έχεις εξοπλιστεί με... φακό τελευταίας τεχνολογίας! Ρίχνεις φως πάνω του, «βλέπεις» καθαρά το υποσυνείδητο, κλείνεις κύκλους με ανακούφιση. Κι ας απογοητεύεσαι, κι ας κλείνεσαι. Σαν το μαλάκωμα της ψυχής, τίποτα...

Tip: Αλλαγές στο σπίτι που ευχαριστιέσαι. Εύνοια σε σπίτι και οικογένεια 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ώρα για κοινωνικοποίηση. Ώρα να οργανώσεις την παρέα, να δεις φίλους, να δικτυωθείς, να βελτιώσεις τις σχέσεις σου, αν δραστηριοποιείσαι ομαδικά, και γιατί όχι, να προκύψουν και κέρδη μέσα από ομάδες/συλλόγους/ φιλίες. Και έρωτες μη σου πω. Δώσε ζωή στα μελλοντικά σου σχέδια.

Tip: Πραγματική ευτυχία ένα «ανοιχτό» μυαλό. Ναι, έτσι «ανοίγει» και η επικοινωνία

ΛΕΩΝ

Ακόμη κι αν ο ανάδρομος Ερμής κάνει το νευρικό σου σύστημα σμπαράλια κατά διαστήματα, Ήλιος και Αφροδίτη στο ψηλότερο σημείο του ωροσκοπίου σου  μιλούν για αναγνώριση, άνοδο, δημοφιλία, επαγγελματικά ανοίγματα, τύχη. Όλα τα καλά του κόσμου δηλαδή. Ειδικά αν προσθέσεις και ένα ζεστό πορτοφόλι ε;

Tip: Αν υπήρξαν συγκρούσεις με άτομα εξουσίας, καιρός για «ανακωχή»

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μολονότι μπορεί να μην το έχεις εισπράξει στο έπακρο (λόγω Κρόνου), ο Δίας στο δικό σου «σπίτι» εξακολουθεί να σε αβαντάρει μέχρι τον Σεπτέμβρη. ΄Η τουλάχιστον να σε προστατεύει απ’ τα χειρότερα. Ένας νέος κύκλος ζωής έχει ανοίξει ή ανοίγει για σένα τους επόμενους μήνες. 

Tip: Θετικά ξεκινήματα, αισιοδοξία, σπουδές, πτυχία, επιτυχίες, εξωτερικό

ΖΥΓΟΣ

Εδώ και καιρό, άλλοτε οδυνηρά, άλλοτε... πιο οδυνηρά, κλείνεις κύκλους. Γεγονός που όσο κι αν δεν το αντιλαμβάνεσαι, σε απελευθερώνει από το παρελθόν. Η διέλευση του Δία από τον τελευταίο σου οίκο, από τον περασμένο Αύγουστο, ανοίγει ορίζοντες, διευρύνει πνευματικά, ανακουφίζει. Ολοκληρώνεσαι. Κι ας πονάει.

Tip: Οικονομική ενίσχυση. Σεξουαλική ζωτικότητα. Φως στα σκοτάδια

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πολυαστρία απέναντί σου, φωτίζει τις διαπροσωπικές σχέσεις. Ναι, αυτές που τόσο πολύ έχεις ανάγκη για να «καθρεφτιστείς» και να καταλάβεις ποιος είσαι και ποιος είναι. Προσπαθείς να κρατήσεις ισορροπίες, κοινωνικοποιείσαι, φλερτάρεις, παίρνεις αγάπη, αρμονία, ευγένεια. Να μην ήταν κι αυτή η αναποφασιστικότητα...
Tip: Περισσότεροι φίλοι, νέοι φίλοι. Αισιόδοξα σχέδια

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορεί εντός σου να αλλάζουνε τα σύνορα του κόσμου, αλλά προς τα έξω φαίνεσαι σαν το πιο συμπαθητικό και δημοφιλές πρόσωπο στον κόσμο. Άνθρωποι ισχυροί σε βοηθούν, επαγγελματικά είσαι σε άνοδο, στην τρελή καθημερινότητα μπαίνει για λίγο ένα pause. Εργασιακό περιβάλλον και υγεία βελτιώνονται.

Tip: Έτσι για αλλαγή, απολαμβάνεις τα μικρά και ταπεινά. Καλά κι αυτά ε;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εντάξει υπάρχει ο Πλούτωνας. Αλλά δεν θα σταματήσει να γυρίζει κι ο κόσμος. Και θα χαρείς, και θα «παίξεις», και θα ερωτευτείς, και θα βγεις να διασκεδάσεις και θα νιώσεις και σπουδαίος, και δημιουργικός και απ’ όλα. Γιατί έτσι είναι η ζωή. Ζητά πάντα την εξέλιξη. 

Tip: Ανοίγουν μυαλά, ορίζοντες, καρδιές. Ταξίδια, σπουδές, διδασκαλία, συγγραφή

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κλασική περίπτωση «χορηγίας». Δηλαδή λεφτά έρχονται από τους άλλους: τον σύντροφο, τον συνέταιρο, την εφορία, την τράπεζα, την κληρονομιά. Ή τουλάχιστον κάποιες διευκολύνσεις. Το οικογενειακό κλίμα ομορφαίνει, τα συναισθήματα γαληνεύουν, δίνεις και παίρνεις αγάπη και φροντίδα. Όσο απελευθερώνεσαι ψυχολογικά, τόσο αποκτάς έλεγχο στη ζωή σου. 

Tip: Και πληθωρική σεξουαλική ζωή; Ε, καταντάς σκάνδαλο πια!

ΙΧΘΥΕΣ

Το ξέρω, δεν το ‘χεις καθόλου με τις εντάσεις, την επιθετικότητα, τις βαριές κουβέντες. Γι΄αυτό, το πλανητικό σκηνικό των ημερών «δουλεύει» για σένα. Γλυκαίνει την επικοινωνία, ηρεμεί το μυαλουδάκι σου, σε βγάζει βόλτες προσφέροντας γαλήνη και ξεκούραση, βελτιώνει σχέσεις με αδέλφια, συγγενείς, γείτονες. 

Tip: Άλλοι σε περίοδο γάμου/ δέσμευσης. Κι άλλοι φωνάζουν «αέραααα» φεύγοντας

ΠΗΓΗ: Περιοδικό DOWNTOWN