Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας: Δες τι λένε τα άστρα για σένα

Γείωση, ρεαλισμός και ουσιαστική επικοινωνία
Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας: Δες τι λένε τα άστρα για σένα



Ήλιος και Ερμής στον Ταύρο. Δηλαδή γείωση. Ρεαλισμός. Πρακτικότητα. Ασφάλεια. Και ό,τι αυτά προϋποθέτουν: χρήμα, αποκτήματα, αξίες. Τα ευνοϊκά τρίγωνα Ερμή-Δία, Ερμή-Πλούτωνα και Αφροδίτης-Κρόνου υπόσχονται οικονομική και συναισθηματική σταθερότητα, αλλά και αισιοδοξία, χιούμορ, ουσιαστική επικοινωνία με τους ανθρώπους. Μόνη «παραφωνία», το ισχυρό τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα. Κακή οικονομική διαχείριση, εμμονές, αγωνίες, έλεγχος, δράματα (αφορά κυρίως Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους, Αιγόκερους γεννημένους τέλος β΄ δεκαημέρου).

ΚΡΙΟΣ

Μολονότι ο Πλούτωνας εξακολουθεί να μεταμορφώνει αργά και βασανιστικά καριέρα, δημόσιο προφίλ και σχέσεις με αφεντικά, διευθυντές κ.λπ., υπάρχει αυτή η «μαλακτική» αφροδισιο-κρόνια επίδραση που σου δίνει αντίβαρο σταθερότητας σε ό,τι κι αν ξεκινήσεις, σε όποια πρωτοβουλία κι αν πάρεις. Γλυκαίνεις, ομορφαίνεις, γοητεύεις. Ωραίες συναντήσεις.

Tip: Αν σκέφτεσαι ν’ αλλάξεις κάτι στην εμφάνισή σου, κάν’ το τώρα!

ΤΑΥΡΟΣ

Χρόνια πολλά, Ταύρε! Ο μήνας των γενεθλίων σου μόλις ξεκίνησε και όπως κάθε χρόνο, αυτές οι μέρες είναι μέρες σκέψης για τα πολύ προσωπικά σου θέματα. Τις επιθυμίες, τους στόχους, τα ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Βεβαίως, δεν είναι περίοδος μόνο περισυλλογής αλλά και δράσης. Ζωντανεύεις, τολμάς, προμοτάρεις τον εαυτό σου, ξεκινάς μαθήματα/σεμινάρια ή μια νέα δουλειά.

Tip: Φλερτάκια, δημιουργικότητα, έξοδοι για διασκέδαση, παιδιά.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μέσα σ’ αυτήν τη χαοτική άνοιξη που διανύουμε, οι φίλοι, οι παρέες, οι ομάδες (διαδικτυακές ή απτές) αποτελούν τον ασφαλή «διάδρομο προσγείωσης». Το στήριγμα. Το κέντρο βάρους σε έναν κόσμο που κλυδωνίζεται πανταχόθεν. Μοιράζεσαι μαζί τους αγάπη, εκτίμηση. Κι έτσι το μέλλον φαντάζει λίιιγο πιο όμορφο...

Tip: Φιλίες που γίνονται έρωτες και τανάπαλιν. Φλερτάκια ιντερνετικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ξεκινά μια ιδανική περίοδος για επαγγελματικές συνεργασίες, δημόσιες σχέσεις, προώθηση των δεξιοτήτων και ικανοτήτων σου. Αν σκεφτείς δε ότι τούτες τις μέρες φαίνεσαι γοητευτικότερος από ποτέ κοινωνικά, τότε καταλαβαίνεις ότι οι πλανητικές όψεις σε ευνοούν σκανδαλωδώς! Βελτίωση στις σχέσεις με άτομα εξουσίας, αφεντικά, διευθυντές κ.λπ.

Tip: Αναγνώριση, δημιουργικότητα, σταθεροποίηση. Ναι, για τη δουλειά πάντα.
 

ΛΕΩΝ

Αν δεν ετοιμάζεις βαλίτσες για ταξίδι –παρεμπιπτόντως, υπάρχουν όλες οι προδιαγραφές να περάσεις σούπερ, να κάνεις και τις γνωριμίες σου– τότε κάτι άλλο τρέχει με το εξωτερικό. Ίσως κάποιες επαφές με ξένους ή ανθρώπους που διαμένουν έξω. Κάποια «επέκταση» τέλος πάντων. Που μπορεί να ’ναι και ψυχολογική/πνευματική.

Tip: Απολαμβάνεις διάβασμα, γνώσεις, φιλοσοφία. Νομικοί συμβιβασμοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με έναν περίεργο τρόπο, οι σχέσεις –οικογενειακές και συντροφικές– γίνονται αυτή την περίοδο ουσιαστικές. Με τόση συναισθηματική επαφή που δεν μπορεί να μη σε ικανοποιήσουν βαθιά. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για το σεξ, οπότε… λάβε μέτρα, έρχονται μεγάλες στιγμές. Πιθανή ενίσχυση οικονομική από τον σύντροφο/τρίτους.

Tip: Ο ψυχικός κόσμος «μαλακώνει». Τα πάθη, οι εμμονές, το κοντρόλ, επίσης.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη απέναντί σου μέχρι τις 30 Απριλίου εξακολουθεί να σε αβαντάρει, φέρνοντας στο διάβα σου ανθρώπους όμορφους, χαρισματικούς, γοητευτικούς. Που έχουν να σου δώσουν αγάπη απλόχερα. Και ισορροπία, αρμονία, ευγένεια. Φαίνεται αυτά είναι τα «δώρα» όταν κι εσύ βλέπεις την όμορφη πλευρά των άλλων.

Tip: Το κλίμα με τον σύντροφο βελτιώνεται. Πιθανές νέες σχέσεις-συνεργασίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορεί να μην ακούγεται σημαντικό, αλλά το να καταφέρνει κάποιος να απολαμβάνει καθημερινότητα, εργασιακή ρουτίνα, νοικοκυριό, όλα δηλαδή τα μικρά και βαρετά πράγματα της ζωής, δεν είναι μικρό πράγμα. Γι’ αυτό απόλαυσέ το τώρα που οι ρυθμοί πέφτουν, που το περιβάλλον στη δουλειά «μαλακώνει».
Tip: Τυχόν προβλήματα υγείας βελτιώνονται αισθητά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη μέχρι τέλος του μήνα στο πιο φωτεινό κομμάτι του ωροσκοπίου σου είναι το «μασάζ» που μάλλον χρειάζεσαι στην κρόνια «δυσκαμψία» που έχει φέρει τόσους περιορισμούς και ευθύνες στη ζωή σου. Έστω και σαν… διάλειμμα, χαίρεσαι το φλερτ, τη διασκέδαση, τις όμορφες στιγμές.

Tip: Νιώθεις και πάλι σπουδαίος, γόνιμος, δημιουργικός. Καλυτερεύει η σχέση με τα παιδιά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φαντάσου τη διέλευση της Αφροδίτης σαν μια… ένεση χαλαρωτική στο καρδιοσυναισθηματικό σου σύστημα. Επιτέλους γαλήνη. Ισορροπία. Ομορφιά. Αρμονία μέσα και έξω. Όπου έξω, βλέπε σπίτι και οικογενειακές σχέσεις. Γενικά, διαχέεται ενέργεια αγάπης με τους δικούς σου ανθρώπους. Ιδανική περίοδος να διακοσμήσεις/φροντίσεις το σπίτι.

Tip: Ο Κρόνος βγάζει σκελετούς απ’ την ντουλάπα. Κλείδωσέ την, να πάνε στο καλό!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
 
Σε έναν μονίμως υπερδιεγερμένο νου όπως ο δικός σου, οι στιγμές γαλήνης και ηρεμίας είναι, όπως καταλαβαίνεις, κάτι παραπάνω από πολύτιμες. Κι εφόσον υπάρχει ειρήνη στο μυαλό, κάπως γλυκαίνει και η επικοινωνία με το περιβάλλον. Βόλτες και ταξιδάκια που προσφέρουν χαλάρωση, ξεκούραση, ησυχία.
 
Tip: Καλύτερες σχέσεις με αδέλφια, κοντινούς συγγενείς, γείτονες.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Εκτός που οι τσέπες σου μπορεί να δουν καλύτερες μέρες, το καλό με την αφροδίσια διέλευση είναι η απόλαυση. Των αποκτημάτων, της τέχνης, της ομορφιάς, του καλού φαγητού, της καλής ζωής γενικά. Σαν βασιλιάς μέσα στο μικρό σου «βασίλειο», αισθάνεσαι, έστω για λίγο, ασφαλής.

Tip: Μικρές και όμορφες αγορές-παρασπονδίες επιτρέπονται χωρίς περιορισμούς!