Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας: Τι λένε τα άστρα για κάθε ζώδιο;

Απρόοπτα, ξαφνικές αλλαγές, αλλά και λύσεις που φέρνουν πρόοδο
Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας: Τι λένε τα άστρα για κάθε ζώδιο;



Η ανατρεπτική σύνοδος Ηλίου - Ουρανού προμηνύει μια βδομάδα με πολλά γκάζια. Νεύρα, απρόοπτα, ξαφνικές αλλαγές, σοκ. Κάθεσαι σε αναμμένα κάρβουνα, μολονότι και το μυαλό στροφάρει και λύσεις θα βρεθούν αν χρησιμοποιήσεις επινοητικότητα και ταχύτητα. Ενδιαφέρον για οτιδήποτε πρωτότυπο και εναλλακτικό.

Από την Αγγελική Βλαχιώτη

Στον αντίποδα, το πύρινο τρίγωνο Αφροδίτης - Άρη υπόσχεται πάθος, ζωηρά αισθήματα, τρυφερότητα και ψυχική επαφή. Οι άλλοι προσφέρουν απλόχερα προσοχή, εκτίμηση, αγάπη…

ΚΡΙΟΣ

Αν είσαι γεννημένος γύρω στις 8-10 Απρίλη είναι ώρα για ένα ολοκληρωτικά νέο πλαίσιο ζωής. Για μια προσωπική επανάσταση. Για μια ανατροπή της εικόνας σου και όσων ξέρουν οι άλλοι για σένα. Για τους υπόλοιπους, το τρίγωνο Αφροδίτης - Άρη λειτουργεί… μαλακτικά. Για όσα πέρασαν και όσα πρόκειται να έρθουν. Περίοδος ταξιδιών, επαφών με το εξωτερικό, σπουδών, νομικών υποθέσεων. Προσοχή στον φανατισμό. 

Tip: Αλλαγές στην εμφάνιση. Αποστασιοποίηση, ενίοτε και «παγωμάρα».

 

ΤΑΥΡΟΣ

Υπάρχει αυτός ο αχανής χώρος της ψυχής που λέγεται υποσυνείδητο. Ξέρεις, εκεί που συνήθως πετάμε ό,τι δεν μας εξυπηρετεί πρακτικά στη ζωή: σκέψεις, ενοχές, μεταμέλειες, αλήθειες και τα σχετικά. Ε, αυτά τα σχετικά είναι που τώρα σε κρατούν σε εγρήγορση. Σε νευρική υπερένταση. Εσωτερική ταραχή, αϋπνίες.

Tip: Άγχη και τσακωμοί οικονομικοί. Πιθανές ωστόσο και οικονομικές συνεργασίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Παίζουν δύο σενάρια: ή οι φίλοι, οι ομάδες, οι παρέες σε αλλάζουν, λειτουργώντας ως καταλύτες στη ζωή σου, ή οι ίδιοι αποτελούν εκείνη την κατηγορία ανθρώπων από την οποία απομακρύνεσαι, ψυχραίνεσαι ή κόβεις απότομα δεσμούς. Ανταγωνισμοί και εριστικότητα με τον σύντροφο. Νέες σχέσεις/ συνεργασίες. Εφευρετικότητα, επινοητικότητα.

Tip: Ξαφνική ή ριζική αλλαγή σχεδίων. Νέο, προχωρημένο όραμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Υπάρχει ένας ηλεκτρισμός και μια αεικινησία στον χώρο της δουλειάς. Ή εσύ «τρώγεσαι» και την ψάχνεις για άλλες εργασιακές πολιτείες ή άνθρωποι που κινούν νήματα στην καριέρα σου δείχνουν το ψυχρό τους πρόσωπο, σοκάροντας ή φέρνοντάς σε προ εκπλήξεων – μάλλον δυσάρεστων. Απρόοπτα, απότομη διακοπή επαγγελματικών σχέσεων.   

Tip: Καθημερινή φρενίτιδα, τρέξιμο για τη δουλειά, ευαίσθητη υγεία.

ΛΕΩΝ

Υπάρχει διάχυτη η αίσθηση του αναπάντεχου αυτές τις μέρες. Αν ταξιδεύεις, πιθανόν να υπάρξει κάποια ανατροπή ή μικροατύχημα. Αν διδάσκεις ή σπουδάζεις, να διακόψεις. Αν εμπλέκεσαι με δικαστήρια, τα πράγματα να πάρουν μια ξαφνική τροπή. Γενικά, όποιο άνοιγμα κι αν επιχειρείς, πιθανόν να βρίσκεις μπροστά σου… αλλαγή πλεύσης.

Tip: Εξωστρέφεια, νέοι έρωτες, δημιουργικά projects, ξεκίνημα hobby/ σπορ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το χρήμα έρχεται και φεύγει όπως η πλημμυρίδα με την άμπωτη. Προκύπτουν ξαφνικά έξοδα προς ενίσχυση του συντρόφου ή υποχρεώσεων δανειακών, φορολογικών κ.λπ. Μπορεί όμως να λειτουργήσει αντίστροφα και να έρθουν ουρανοκατέβατες «χορηγίες» ή επιχειρηματικές συνεργασίες. Ξαφνικές αναλαμπές σε σχέση με τα μυστήρια της ζωής. Αφύπνιση.

Tip: Άγχος και τρέξιμο για το σπίτι και την οικογένεια. Επισκευές, φασαρία, προστριβές.

ΖΥΓΟΣ

Οι πολυαγαπημένες σου σχέσεις σε βάζουν για άλλη μία φορά στην πρίζα. Είτε γιατί ο πολύτιμος άλλος σε φέρνει προ απροόπτου, είτε γιατί αποξενώνεται, είτε γιατί ξυπνά μια μέρα και σου λέει «goodbye», χωρίς δεύτερη ειδοποίηση. Όποιο κι αν είναι το σενάριο, συζήτα, τόλμα, αποταυτίσου.

Tip: Σοκ, αστάθεια, σκληρότητα, ξαφνικές ρήξεις σε σχέσεις/συνεργασίες. SOS

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το καθημερινό σου πρόγραμμα γίνεται άνω-κάτω με πολλές αλλαγές, αεικινησία, νεύρα στο Θεό. Το ίδιο σκηνικό και στη δουλειά. Εκεί τα σενάρια ποικίλλουν. Υπάρχει όμως μάλλον κάτι σίγουρο. Και αυτό λέγεται σοκ. Τουτέστιν, οι εξελίξεις σε εργασία, αλλά και υγεία, σε ξυπνούν απότομα. Ρήξεις, αναστάτωση.

Tip: Τρέξε, δείξε την αξία σου, διεκδίκησε. Ναι, χρήμα. Πώς θα ’ρθει αλλιώς δηλαδή;

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ηλεκτρική σύνοδος Ηλίου - Ουρανού για σένα μεταφράζεται σε κεραυνοβόλους έρωτες, αντισυμβατικότητα στα ερωτικά ή απλώς απότομους τίτλους τέλους σε μια ερωτική σχέση. Αν έχεις παιδιά, το βέβαιο είναι ότι υπάρχει συνεχής εγρήγορση. Αντιδραστικότητα, απομάκρυνση, ακόμη και αποξένωση. Δημιουργική έμπνευση, ελεύθερη έκφραση, εκκεντρικά χόμπι.

Tip: Ο Άρης για αρκετό καιρό ακόμα σου παραδίδει δόρυ και ασπίδα. Ή ταν ή επί τας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η οικογένεια και το σπίτι, ως οίκημα και ως περιβάλλον, είναι οι τομείς εκείνοι που αυτές τις μέρες σε κρατούν σε εγρήγορση. Αποξενώνεσαι από τους δικούς σου, αποτραβιέσαι, αμφισβητείς τις ρίζες σου, τον πατέρα, τα ίδια σου τα συναισθήματα. Εκκεντρικές ή ασυνήθιστες συνθήκες στη σπιτική ζωή. 

Tip: Δυσκολία στον ύπνο, απωθημένα, τάση για απομόνωση. Σε τρώνε όσα δεν έκανες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σύνοδος αφορά τον δικό σου κυβερνήτη Ουρανό. Δηλαδή, το μυαλό σου κόβει σαν ξυράφι. Είσαι γρήγορος, εφευρετικός, εύστροφος, διορατικός και αυθεντικός. Διαυγής και κρυστάλλινος σαν νεράκι. Τουλάχιστον στον τρόπο που σκέφτεσαι και μιλάς. Προσοχή μόνο στα νεύρα, τα ξεσπάσματα, την αντιδραστικότητα. Και στο τιμόνι!

Tip: Αποξένωση ή διακοπή σχέσεων με αδέρφια, σοκ από συγγενείς/ γείτονες. 

ΙΧΘΥΕΣ

Έκτακτο δελτίο εξόδων. Για ζημιές, επισκευές, αγορές εκτός προϋπολογισμού; Συ οίδας. Το θέμα είναι ότι όλη αυτή η οικονομική αστάθεια, η ξαφνική αιμορραγία, σε βάζουν στην τσίτα. Οι αξίες σου αλλάζουν. Το ίδιο και το πολυπόθητο αίσθημα ασφάλειας. Από πού είπαμε θα το αντλείς τώρα;

Tip: Ιδανική περίοδος για πρωτοβουλίες επαγγελματικές. Δώσε βάση.

ΠΗΓΗ: ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ DOWNTOWN