Oι προβλέψεις της εβδομάδας: Τι λένε τα άστρα για κάθε ζώδιο;

Ρήξεις στις σχέσεις και αβεβαιότητα.
Oι προβλέψεις της εβδομάδας: Τι λένε τα άστρα για κάθε ζώδιο;



Γεγονός της εβδομάδας, η σεληνιακή έκλειψη στον Ζυγό (23/03) που «κλείνει» το πρώτο ζευγάρι εκλείψεων για φέτος. Δοκιμασίες, δυσκολίες και ρήξεις σε σχέσεις και συνεργασίες, ειδικά για Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους, Αιγόκερους του πρώτου δεκαημέρου. Παράλληλα, το αφαιρετικό τετράγωνο Κρόνου-Δία εξωθεί σε σπασμωδικές κινήσεις και κακό timing. «Κερασάκι», η παραπλανητική όψη Αφροδίτης-Ποσειδώνα. Απογοητεύσεις, ψέματα, ερωτικά μπερδέματα και οικονομικές εξαπατήσεις. Τον νου σου!

Από την Αγγελική Βλαχιώτη

ΚΡΙΟΣ

Χρόνια πολλά, Κριέ! Με Ήλιο και Ερμή να λάμπουν στο ζώδιό σου (από τις 5 Απρίλη και Αφροδίτη) χρίζεσαι αυτομάτως βασιλιάς. Δυστυχώς, χωρίς σκήπτρο. Γιατί, με την έκλειψη, αυτό το κρατούν άλλοι. Ο σύντροφος, ο κολλητός φίλος, ο συνεργάτης. Όλοι πανέτοιμοι για μια «μονομαχία» μαζί σου. Κι όποιος αντέξει. Απολογισμοί, αυταπάτες, κλείσιμο κύκλων. Προσοχή σε εσφαλμένες κρίσεις στα εργασιακά.

ΤΑΥΡΟΣ

Την καθημερινότητα, το εργασιακό περιβάλλον, τις συναδελφικές σχέσεις και την υγεία έρχεται να ταράξει η σεληνιακή έκλειψη που κορυφώνεται στις 23 Μαρτίου. Οι ισορροπίες διαταράσσονται, κάποιες σχέσεις διακόπτονται, τα συναισθήματα αναδεύονται επικινδύνως. Ματαιώσεις από φίλους/ομάδες. Αβάσιμα σχέδια επίσης. Προσοχή σε σπασμωδικές κινήσεις χωρίς δεύτερη σκέψη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έκλειψη μέσα στο πιο δημιουργικό κομμάτι του ωροσκοπίου σημαίνει σκοτείνιασμα. Αφαίρεση. Στεγνώνει η χαρά, η αυτοπεποίθηση, η ξεγνοιασιά, η ερωτική διάθεση. Ό,τι πιο αυθεντικό και πηγαίο έχεις μέσα σου. Δοκιμασίες στις σχέσεις με τα παιδιά. Επαγγελματικές και οικονομικές «φούσκες» σκάνε με πάταγο. Κακό timing.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όπως πάντα, οι φάσεις της Σελήνης σε αφορούν περισσότερο απ’ όλους. Πόσω δε μάλλον όταν μιλάμε για έκλειψη μέσα στο πιο ιδιωτικό κομμάτι του ωροσκοπίου σου. Αυτό που συμβολίζει τους στενούς δεσμούς με την οικογένεια και το σπίτι. Ματαιώσεις, απογοήτευση. Προσοχή σε γκάφες και λεκτικές υπερβολές.

ΛΕΩΝ

Το μυαλό παίζει περίεργα παιχνίδια. Κατά βάση σκέφτεσαι με το συναίσθημα. Κι αυτό, ειδικά τώρα, δεν είναι καλός οδηγός. Δυσκολεύει η επικοινωνία με τους ανθρώπους, οι μετακινήσεις το ίδιο, η επαφή με αδέλφια/συγγενείς περνά κι αυτή από κρίση. Προσοχή σε οικονομικές εξαπατήσεις. Ψυχολογικό βάρος. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όταν μια σεληνιακή έκλειψη, που έχει εκ φύσεως αφαιρετικό χαρακτήρα, συμβαίνει στην τσέπη σου, καταλαβαίνεις ότι το λιγότερο που θα συμβεί είναι οικονομικό στρίμωγμα. Ή ένα «χτύπημα» στο αίσθημα ασφάλειας και αυταξίας. Ή και τα δύο μαζί. Ματαιώσεις και απογοητεύσεις από το έτερον ήμισυ. Αβεβαιότητα. 

ΖΥΓΟΣ

Ακόμη ένα κύμα δοκιμασιών έχει κύριο αποδέκτη εσένα. Ή βιώνεις τα πάντα με έντονο συναισθηματισμό ή το συναίσθημα και το ένστικτο σκοτεινιάζουν, με αποτέλεσμα να μπαίνεις σε αχαρτογράφητες περιοχές. Μη φοβού! Ακόμη κι αν στη δουλειά επικρατεί χάος, ακόμη κι αν θεματάκια υγείας σε αναστατώνουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μηρυκάζεις τα παλιά. Νιώθεις εξαιρετικά ευάλωτος, έχεις ανάγκη από ηρεμία, απόσυρση, ύπνο βαθύ και ξεκούραστο. Ως εδώ, καλά. Τα δύσκολα ξεκινούν όταν το παρελθόν γίνεται φυλακή, η απόσυρση απομόνωση, και η ηρεμία μετατρέπεται σε ένα διαρκές και άγονο daydreaming. Προσοχή σε ερωτικά μπερδέματα, αυταπάτες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλοι, παρέες, διαδικτυακές γνωριμίες, ομαδικές δραστηριότητες, οι ιδέες που μοιράζεσαι με όλους αυτούς γίνονται για σένα φορείς κρίσης. Τα μελλοντικά σχέδια το ίδιο. Γενική συσκότιση ονείρων μέχρι νεωτέρας. Παρασκήνιο, μυστικά και απογοητεύσεις στην οικογένεια και το σπίτι. Μην αναλαμβάνεις περισσότερες ευθύνες από όσες αντέχεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αναστάτωση, ανατροπές και δοκιμασίες στα επαγγελματικά σου ορίζει για σένα η σεληνιακή έκλειψη που κορυφώνεται στις 23 Μαρτίου. Ρήξεις σε σχέσεις με αφεντικά ή άλλα άτομα εξουσίας. Προσοχή επίσης σε ψέματα, παραπληροφόρηση και παρανοήσεις σε όσα λέγονται με τους κοντινούς σου ανθρώπους. Ματαιώσεις, απογοητεύσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε επίπεδο πρακτικό, η έκλειψη φέρνει δοκιμασίες σε θέματα σπουδών, νομικών υποθέσεων, εκδόσεων, επαφών με το εξωτερικό ή ξένους, με δασκάλους ή ανθρώπους που εκπροσωπούν μια ιδεολογία. Σε πιο εσωτερικό επίπεδο, ωστόσο, υπάρχει μαυρίλα. Απαισιοδοξία, κλείσιμο, μια ματαιότητα. Προσοχή σε οικονομικές εξαπατήσεις, ερωτικές απογοητεύσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι βαριές μέρες. Κι εσύ τις νιώθεις ακόμη βαρύτερα. Είσαι σε φάση βαθιάς εσωστρέφειας. Στα όρια της αυτοψυχανάλυσης. Κι αυτό είναι ζόρικη δουλειά, έστω κι αν τελικός σκοπός είναι η κάθαρση. Δοκιμασίες σε σχέση με τα οικονομικά συντρόφου/συνεργάτη, εφορίες, τράπεζες κ.λ.π. Ρομαντισμός, ονειροπόληση, αυταπάτες.

Πες μου τι ζώδιο είναι να σου πω τις ερωτογενείς του ζώνες!

ΠΗΓΗ: Περιοδικό DownTown