Προβλέψεις/Ζώδια: Κριοί και Ιχθύες είστε στα πάνω σας, είστε στα ωραία σας

Παρθένοι και Τοξότες μην αφήνεστε στις καταστάσεις! Πάρτε τα ηνία!
Προβλέψεις/Ζώδια: Κριοί και Ιχθύες είστε στα πάνω σας, είστε στα ωραία σας



Τα άστρα μας τα λένε λίγο μπερδεμένα και κάπου χάνεσαι στην μετάφραση! Αφέσου στις καταστάσεις όπως και αν έρχονται, διότι ποτέ δεν ξέρεις τι τροπή μπορούν να πάρουν τα πράγματα από τη μια στιγμή στην άλλη.

ΚΡΙΟΣ: Μπαίνεις σε άλλο mood πιο δημιουργικό και τρελιάρικο. Δε χαίρεσαι; Καιρό είχες να τα δεις έτσι τα πράγματα! Αφέσου και απόλαυσέ το!
Tip: Έχεις βρει τον εαυτό σου και αυτό θα σε βοηθήσει οπουδήποτε!

ΤΑΥΡΟΣ: Έχεις εξαφανιστεί από φίλους και γνωστούς και έχεις κλειστεί στον εαυτό σου. Τι σου συμβαίνει; Κάνε τα κουμάντα σου αμέσως! Μην χάνεις χρόνο και πάρε σοβαρές αποφάσεις για τις σχέσεις σου!
Tip: Μην είσαι ξεροκέφαλη!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Άνοιξε τα φτερά σου και εκμεταλλεύσου οποιαδήποτε ευκαιρία. Αν δεν σου βγαίνει κάτι, δοκίμασε κάτι άλλο. Μην κολλάς!
Tip: Να είσαι ανοιχτόμυαλη!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην μπλέκεις σε αρνητικές καταστάσεις που σου χαλάνε τη διάθεση. Μείνε στον κόσμο σου και μη λογαριάζεις τίποτα!
Tip: Ανακάλυψε ποια είναι τα όρια σου!

ΛΕΩΝ: Προσπάθησε να ανταποκριθείς στην πραγματικότητα. Δώσε σήμα και μην ανησυχείς αυτοί που πρέπει θα το πιάσουν το νόημα!
Tip: Μην τα κάνεις πιο δύσκολα όλα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα πράγματα στη ζωή σου εξελίσσονται σε τέτοιο βαθμό που δεν προλαβαίνεις να αντιδράσεις λογικά. Και γι'αυτό και οι αντιδράσεις σου είναι αλλοπρόσαλλες!
Tip: Σκέψου λογικά!

ΖΥΓΟΣ: Οι δικοί σου άνθρωποι βρίσκονται στο πλευρό σου! Ό,τι και αν χρειαστείς θα έχεις τη βοήθεια που χρειάζεσαι. Μην ανησυχείς με λίγη πίστη θα τα καταφέρεις όλα!
Tip: Οι εξελίξεις προβλέπονται θετικές!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Νιώθεις χίλια συναισθήματα! Η διάθεσή σου είναι στα άκρα. Ή θα το ρίχνεις στο χαβαλέ ή θα είσαι down. Προσπάθησε να βρεις την ισορροπία που σου λείπει!
Tip: Έχεις μεγάλη δύναμη μέσα σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην αφήνεις τα συναισθήματά σου να σε παρασύρουν! Βάλε τη λογική να κυριεύσει το αλλοπρόσαλλο μυαλό σου! Τι θέλεις; Τι σε κάνει ευτυχισμένη; Αυτό κάνε! 
Tip: Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην είσαι παρτάκι! Δεν είσαι μόνη σου σε αυτό το κόσμο! Δώσε σημασία στα δικά σου άτομα που σε χρειάζονται! Κάνε την αυτοκριτική σου και μάθε από τα λάθη σου!
Tip: Βρες τον εαυτό σου μέσα από το χάος!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πάλι χάθηκες μέσα σε καταστάσεις περίεργες. Ξύπνα και αντίκρυσε την πραγματικότητα. Δεν είναι όλα εύκολα και πρέπει να προσπαθήσεις σκληρά, αν θέλεις να κερδίσεις κάτι.
Tip: Mην τα εγκαταλείπεις από την πρώτη δυσκολία!

ΙΧΘΥΣ: Έπεσες για τα καλά στα βαθιά νερά, αλλά ξέρεις καλό κολύμπι και θα φτάσεις αμέσως στη στεριά. Τι και αν βρίσκεις φουρτούνες ενδιάμεσα, παλεύεις με τα κύματα και τα καταφέρνεις μια χαρά!
Tip: Mπορείς να καταφέρεις τα πάντα, αρκεί να το συνειδητοποιήσεις!

Πες μου τι ζώδιο είναι να σου πω τι κρεβάτι κάνει! Nαι, ισχύει...