Οι προβλέψεις της ημέρας: Ταύροι και Δίδυμοι είστε μέσα σε όλα!

Κριοί και Υδροχόοι μην ανακατεύεστε παντού!
Οι προβλέψεις της ημέρας: Ταύροι και Δίδυμοι είστε μέσα σε όλα!



Το πλανητικό προσκήνιο είναι cool, fine, ok! Τίποτα αρνητικό δεν γίνεται, αλλά ούτε και θετικό! Κάτι όμως κινείται, κάτι γίνεται! Γι΄αυτό χαλάρωσε και απόλαυσε ό,τι σου έρθει!

ΚΡΙΟΣ: Είναι δύσκολο να επικεντρωθείς σε αυτό που κάνεις και είναι λογικό. Έχεις όρεξη για άλλα πράγματα και σίγουρα ένα από αυτά δεν είναι η δουλειά. Θέλεις να ξεφύγεις αλλά δυστυχώς οι υποχρεώσεις τρέχουν.
Tip: Προσπάθησε να συνδυάσεις τις ανάγκες με τις υποχρεώσεις σου!

ΤΑΥΡΟΣ: Κάνε μια συγκέντρωση σήμερα με φίλους. Η ημέρα ενδείκνυται για διασκέδαση και για παρέα. Ξέφυγε από τα καθιερωμένα και κάνε κάτι διαφορετικό από το να είσαι προσκολλημένη μόνο στον σύντροφό σου!
Tip: Θα διαπιστώσεις πόσο ωραία θα περάσεις αν ανοιχτείς!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα συναισθήματά σου σήμερα είναι αλλόκοτα και μπερδεμένα. Χρειάζεσαι χρόνο με τον εαυτό σου για να ξεκαθαρίσεις τι νιώθεις. Θα σου βγουν ανασφάλειες και καλό είναι να απομονωθείς μέχρι να συνέλθεις!
Tip: Βρες την αρμονία και την ηρεμία που χρειάζεσαι!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Έχεις συναισθηματικές εκρήξεις που και που, τις οποίες και δεν μπορείς να διαχειριστείς. Αλλά stay cool, όλα λύνονται, όλα ξεπερνιούνται. Δώσε λίγο χρόνο!
Tip: Μην επαναπαυτείς όμως, δεν λύνονται όλα δια μαγείας!

ΛΕΩΝ: Έχεις πνευματικές αναζητήσεις οι οποίες και σε οδηγούν στο επιθυμητό σημείο. Γι΄αυτό μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Άνοιξε τους ορίζοντες σου!
Tip: Ότι σκεφτείς και ότι κάνεις θα σου βγει σε καλό!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θέλεις να καταρρίψεις τα πάντα ξαφνικά. Παίρνουν αέρα τα μυαλά σου και σκέφτεσαι έξω από το κουτί. Σου έρχονται ιδέες από το πουθενά και βρίσκεις λύσεις για όλα!
Tip: Οι δικοί σου άνθρωποι δεν θα πιστεύουν πως μεταλλάχτηκες!

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα θα σε συνεπάρει ο ρομαντισμός και θα κανονίσεις πράγματα μόνο με τον σύντροφό σου. Και καλά θα κάνεις! Γιατί έχεις αυτό το mood και έτσι πρέπει να αντιδράς!
Tip: Δεν θα κρατήσει και πολύ αυτή η διάθεση, γι΄αυτό εμεταλλεύσου το!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σήμερα νιώθεις μια ξαφνική δύναμη να σε έχει κυριεύσει και αναλαμβάνεις να κάνεις πράγματα που σε άλλη περίπτωση δεν θα έκανες. Ακόμα και αν αποτύχεις μην πτοηθείς! 
Tip: Αρκεί που προσπάθησες!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σήμερα θα πάθεις εμμονή με ένα άλυτο ερωτικό θέμα που σε απασχολεί εδώ και καιρό. Αποφάσισε όμως τι θα κάνεις. Ή θα το λύσεις ή θα το τελειώσεις! Κάνε follow σε αυτό που νιώθεις και άφησε τον ρεαλισμό απέξω.
Tip: Μην σκέφτεσαι το μέλλον. Σημασία έχει μόνο το παρόν!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Bρίσκεις ζεστασιά, προδερμ και αγάπη στο σπιτικό σου. Δεν έχεις όρεξη να βγεις έξω. Νιώθεις λίγο έξω από τα νερά σου και μόνο αν απομονωθείς θα συνέλθεις!
Tip: Βρες τα με τον εαυτό σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην ανακατεύεσαι σε θέματα που δεν σε αφορούν γιατί το πιθανότερο είναι να βρεις τον μπελά σου! Ασχολήσου μόνο με τα δικά σου. Καλύτερα να μείνεις ήσυχη στη γωνία σου!
Tip: Βγες έξω και κάνε υπερβολές. Σήμερα όλα επιτρέπονται!

ΙΧΘΥΣ: Ένα πράγμα σε χαρακτηρίζει και είναι η τρέλα! Είσαι μέσα σε όλα αλλά και πουθενά. Έχεις στο μυαλό σου χίλια θέματα και το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να ασχοληθείς επιφανειακά. Το μυαλό σου αρνείται να εστιάσει κάπου συγκεκριμένα!
Tip: Χαλάρωσε!

Πες μου το ζώδιό σου να σου πω τι τατουάζ θα κάνεις!