Τα άστρα της ημέρας: Ζυγοί και Σκορπιοί να είστε cool σε ό τι σας προκύψει

Τοξότες και Υδροχόοι keep walking! Μην αφήσετε τίποτα να σας γυρίσει πίσω!
Τα άστρα της ημέρας: Ζυγοί και Σκορπιοί να είστε cool σε ό τι σας προκύψει



Τα άστρα σου δίνουν την εναλλακτική να επιλέξεις να κάνεις αυτό που σε συμφέρει πιο πολύ. Σε τροφοδοτούν με ενέργεια και σωστή κρίση, έτσι ώστε να μην κάνεις τίποτα λάθος. Εκμεταλλεύσου το καθετί που σου προσφέρεται! Είναι μια καλά η περίοδος για να κάνεις μια νέα αρχή κάπου!

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα θα πρέπει να νιώθεις ενθουσιασμένη για τη ζωή σου γενικότερα. Το μυαλό σου σκέφτεται κοφτά και αυτό σε βοηθάει να πάρεις τις σωστές αποφάσεις. Κάνε focus σε θέματα που χρειάζονται άμεσα λύση.
Tip: Άφησε τον ρομαντισμό να σε συνεπάρει!

ΤΑΥΡΟΣ: Είσαι χαμένη στον δικό σου κόσμο. Σε νοιάζουν μόνο τα δικά σου θέματα. Ει, κοίτα και λίγο τους δικούς σου ανθρώπους, τι ανάγκες έχουν και ασχολήσου με τα προβλήματα των άλλων. Μπορείς να τα συνδυάσεις όλα.
Tip: Προγραμμάτισε να κάνεις κάτι με τους φίλους σου. Θα δεις πόσο ωραία θα περάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Η σημερινή ημέρα θα αποδειχτεί πολύ busy.Θα παρευρεθείς σε party με φίλους και θα ζήσεις ανέμελες στιγμές. Κάνε πράγματα που θα σε χαλαρώσουν και θα σου χαρίσουν extra ενέργεια!
Tip: Θα παραλάβεις κάποιες χρήσιμες πληροφορίες για ένα επαγγελματικό σου θέμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Έχεις βρει το κόλπο και δεν σε πτοεί τίποτα πια. Ότι και αν σου συμβαίνει ξέρεις και το ελέγχεις! Αυτή η τακτική θα σε πάει πολύ μπροστά. Προσπάθησε επίσης να μην μπερδεύεσαι στη ζωή των άλλων. 
Tip: Βάλε στόχους!

ΛΕΩΝ: Σήμερα νιώθεις ότι είσαι top of the top!Και καλά κάνεις. Γιατί άλλωστε να πιστέψεις το αντίθετο; Έχουν αλλάξει όλα στη ζωή σου προς το καλύτερο και νιώθεις ένα ξαλάφρωμα. Επικεντρώσου σε κάτι δημιουργικό. Κάνε μια νέα αρχή!
Tip:Βάλε ένα λιθαράκι κάθε φορά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σήμερα είσαι κυκλοθυμική! Τη μια νιώθεις down και την άλλη νιώθεις ότι σε έχει κυριεύσει θετική ενέργεια και μπορείς να κάνεις τα πάντα. Μια μέρα είναι θα περάσει! Δεν χάλασε και ο κόσμος. Ότι και αν νιώθεις είναι παροδικό.
Tip: Πήγαινε για έναν περίπατο, να πάρεις αέρα!

ΖΥΓΟΣ: Μην φέρνεις τον πανικό στη ζωή σου. Βρίσκεσαι σε μια φάση που δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Γι΄αυτό πάρε τα πράγματα πιο χαλαρά. Σκέψου λογικά τι πρέπει να κάνεις. Και επίσης δεν χρειάζεται να βιαστείς να κάνεις κινήσεις τώρα.
Tip: Πάρε τον χρόνο σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην δώσεις σημασία σε επαγγελματικά θέματα που δεν εξελίσσονται όπως περιμένεις. Κάνε υπομονή. Μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να πέσει η ψυχολογία σου χωρίς λόγο.
Tip: Μην κολλάς σε λεπτομέρειες. Δες ποιο είναι το θέμα σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θέλεις η περιπέτεια να βρίσκεται πάντα στη ζωή σου. Όμως χαλάρωσε και λίγο. Μπες στην ρουτίνα σου πάλι και ότι είναι να έρθει θα έρθει. Τι θέλεις δηλαδή να κάνεις χλιαρά πράγματα ή να αράξεις μέχρι να έρθει κάτι συγκλονιστικό;
Tip: Προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες στη ζωή σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα άστρα έχουν επικεντρωθεί σε σένα. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Όλα σου πάνε όπως θέλεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Το λες και θεόσταλτη τύχη! Γι΄αυτό εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία. 
Tip: Απόλαυσε τις στιγμές που περνάς τώρα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είσαι busy σήμερα. Έχεις προτάσεις για να κάνεις δραστηριότητες, να παρευρεθείς σε διάφορα event και γενικότερα να περάσεις όλη την ημέρα σου με φίλους. Θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις δημόσιες σχέσεις. Όλο και κάπου θα σου χρειαστούν.
Tip: Θα έχεις ερωτικές προκλήσεις!

ΙΧΘΥΣ: Έχεις πάρει τα πάνω σου και ποιος σε πιάνει τώρα εσένα; Νιώθεις λες και ήσουν κλεισμένη σε κλουβί και σε έβγαλαν έξω. Είσαι ασυγκράτητη και θέλεις να τα κάνεις όλα. Πάνω από όλα όμως είσαι ο παλιός καλός εαυτός σου. Αποπνέεις αυτοπεποίθηση και είσαι η πηγή θετικής ενέργειας!
Tip: Εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία που σου δίνεται για να δοκιμάσεις νέες εμπειρίες. 

Πες μου τι ζώδιο είναι να σου πω τι κρεβάτι κάνει!