Αστρολογικές προβλέψεις: Πως θα είναι ή εβδομάδα για κάθε ζώδιο;

Χαλαροί ρυθμοί, οικονομικές ευκαιρίες και έρωτας στο ζενίθ! Θέλεις και κάτι άλλο;
Αστρολογικές προβλέψεις: Πως θα είναι ή εβδομάδα για κάθε ζώδιο;



Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με τους καλύτερους οιωνούς! Eπαγγελματικά, ερωτικά και οικονομικά μπαίνουν σε μια ορθή πορεία. Είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να πάρετε κάποιες σοβαρές αποφάσεις που θα σηματοδοτήσουν τη ζωή σας και συνάμα θα την βάλουν σε μια τάξη!

Αναλυτικά οι προβλέψεις: 

KΡΙΟΣ: Αυτή την εβδομάδα ο ανταγωνισμός χτυπάει κόκκινο! Θέλεις να τα κάνεις όλα και να είσαι μπροστά από όλους! Γι΄αυτό και επιδεικνύεις τα ταλέντα σου, τις δυνατότητές σου και προσπαθείς να πετύχεις οτιδήποτε βάλεις σκοπό! 
Φυσικά και υπερτερείς...διότι γίνεται να βάλεις εσύ κάτι στόχο και να μην τον πετύχεις;
Tip: Μπαίνεις σε μια φάση όπου μπορείς να απολαύσεις τα πάντα! Δεν βλέπεις τίποτα αρνητικό!

ΤΑΥΡΟΣ: Γενικά η εβδομάδα αυτή σε βρίσκει να πατάς γερά στα πόδια σου και να είσαι ρεαλίστρια. Βλέπεις τις καταστάσεις ξεκάθαρα και δεν έχεις κούφιες ελπίδες! Μην τρομάξεις από τις αλλαγές που θα έρθουν στα επαγγελματικά σου είναι για καλό! Προχωράς με αργά και σταθερά βήματα. Αυτό να θυμάσαι!
Tip: Δώσε χρόνο στον εαυτό σου. Κράτησε την ψυχραιμία σου και μην παίρνεις βιαστικές αποφάσεις!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Η πλανητική κατάσταση σε βοηθάει να φτιάξεις ένα νέο πλάνο για αυτά που πρέπει να κάνεις! Μπορεί να θέλεις να αυξήσεις τους οικονομικούς σου πόρους. Τώρα σου έρχονται ιδέες έτσι ώστε να μπορέσεις να υλοποιήσεις ότι θελήσεις. Μην παρασύρεσαι από τους γύρω σου και μην ζητά την άποψη του καθένα. Κανείς δεν μπορεί να αποφασίσει για εσένα. Κάνε focus στα θέλω σου και δώσε προτεραιότητα σε αυτούς που σε χρειάζονται!
Tip: Έχεις θετική ενέργεια! Μην διστάσεις να την εκμεταλλευτείς για καλό σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η εβδομάδα αυτή είναι βοηθητική για τις επαγγελματικές σου επιλογές. Πρόκειται να σου έρθουν ευκαιρίες από εκεί που δεν το περιμένεις. Γι΄αυτό να είσαι ανοιχτή και να κάνεις καλές δημόσιες σχέσεις. Μην είσαι αρνητική και μην γκρινιάζεις. Είναι δυο στοιχεία που δεν θα σε βοηθήσουν στην προκειμένη. Θέλεις να εξελιχτείς και τα άστρα σου δίνουν όση ενέργεια μπορείς να διαχειριστείς προκειμένου να τα καταφέρεις!
Tip: Θα μπεις σε νέες ερωτικές περιπέτειες!

ΛΕΩΝ: Όλα θα γίνουν γρήγορα και δεν θα καταλάβεις τίποτα. Η ζωή σου θα αλλάξει έτσι ξαφνικά και εσύ θα προσαρμοστείς αμέσως λες και δεν έγινε τίποτα. Καθετί που αλλάζει στη ζωή σου γίνεται για καλό και θα το διαπιστώσεις με τον καιρό. Τα οικονομικά σου αυξάνονται και οι δημιουργικές σκέψεις σου γίνονται πράξη! 
Tip: Tα άστρα σου έχουν δώσει τη φόρα που χρειάζεσαι! Τίποτα δεν σε σταματάει!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είσαι σε mood party ακόμα και αν δεν έχεις τι να γιορτάσεις! Υπάρχει πολύ θετική διάθεση γύρω σου και αυτό σου δίνει ώθηση να κάνεις νέα πράγματα! Το διασκεδάζεις αρκετά. Έχεις καταφέρει να αντιστρέψεις τις αρνητικές καταστάσεις και να δεις μόνο τα θετικά. Μείνε έτσι όπως είσαι και τα άστρα σου υπόσχονται η εβδομάδα αυτή να είναι σημαδιακή!
Tip: Το να είσαι αυθόρμητη σου βγαίνει σε καλό. Μήπως να το κρατήσεις αυτό το στοιχείο;

ΖΥΓΟΣ: Αυτή την εβδομάδα νιώθεις λίγο χαμένη και είναι λογικό διότι πολλά αλλόκοτα γεγονότα σου έχουν συμβεί αυτή την περίοδο!Αυτή την εβδομάδα όμως τα πράγματα ηρεμούν και παίρνουν το δρόμο τους! Βρίσκεις πάλι τον εαυτό σου και κάνεις τις σωστές κινήσεις! Ακολούθα το ένστικτό σου και θα σε οδηγήσει εκεί που πρέπει! 
Tip: Κάνε οτιδήποτε μπορεί να σε χαλαρώσει!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είσαι ανοιχτή σε όλα...στο να βγεις ραντεβού, στο να διασκεδάσεις με φίλους και γενικότερα να αφεθείς στις καταστάσεις! Το χρειάζεσαι και γι΄αυτό και είσαι ευάλωτη σε οποιαδήποτε ευκαιρία σου εμφανίζεται! Αλλά αυτή είναι και η στιγμή που πρέπει να κάνεις ότι σου έρθει. Μην ανησυχείς όμως γιατί δεν πρόκειται να γίνει κάτι που θα σου χαλάσει τη διάθεση!
Tip: Διασκέδασέ το όσο δεν πάει!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αυτή η εβδομάδα θα είναι πιεστική για εσένα που δεν ξέρεις ακόμα τι σου γίνεται. Κάνε ό,τι πρέπει να κάνεις τώρα που προλαβαίνεις και που είναι ευνοϊκές οι καταστάσεις!
Tip: Μην είσαι επιπόλαιη και μην κοιτάς μόνο τις ανάγκες που έχεις τώρα. Κοίτα και λίγο το μέλλον σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εξερεύνησε διαφορετικά πράγματα και ανακάλυψε ποια είναι τα όρια σου! Ήρθε η στιγμή να επεκτείνεις τους ορίζοντές σου και να δεις έξω από το κουτί. Μην αφήνεις μνήμες από το παρελθόν σου να σε κρατάνε πίσω. Πρέπει να προχωρήσεις και να δοκιμάσεις νέα πράγματα!
Tip: Ακόμα και αν μπερδευτείς δεν πειράζει! Όλα θα φτιάξουν μετά από λίγο και θα δεις καθαρά τι και πως!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αν κάνεις focus στα επαγγελματικά σου θα δεις τις ευκαιρίες να έρχονται. Αρκεί να θέλεις να εστιάσεις εκεί και να μην χάνεσαι από εδώ και από εκεί σε ανούσιες καταστάσεις! Πρέπει να εξελιχτείς επιτέλους! Βάλε το μυαλό σου σε τάξη και άδραξε τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται.
Tip: Απόφυγε γενικότερα τις αυθόρμητες σκέψεις!

ΙΧΘΥΣ: H κοινωνική σου ζωή φαίνεται να είναι στα καλύτερα της. Είσαι στα πάνω σου είσαι στα ωραία σου. Όλοι θέλουν να βρίσκονται στην παρέα σου και απολαμβάνουν κάθε στιγμή μαζί σου. Είσαι θετική επιρροή! Θα δεχτείς πολλές προσκλήσεις μέσα στην εβδομάδα και καλό είναι να πας σε όλες. Πρέπει να αποζημιώσεις τον εαυτό σου για όλα αυτά που πέρασες τον τελευταίο καιρό. 
Tip: Κάνε πάλι μεγάλα όνειρα! Όλα πια είναι πιθανά! Βρες τον παλιό καλό σου εαυτό!

Πες μου το ζώδιό του να σου πω πώς θα τον κατακτήσεις!