Ο Ήλιος μπήκε στην Παρθένο. Πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο;

Ήρθε ο καιρός να αποτινάξεις οτιδήποτε σε κρατάει πίσω!
Ο Ήλιος μπήκε στην Παρθένο. Πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο;



Αυτήν την εβδομάδα συνεχίζεται το μεγάλο αστρολογικό γεγονός των τελευταίων ημερών, που δεν είναι άλλο από τη διέλευση του Δία στην Παρθένο. Την ίδια στιγμή ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιο της Παρθένου, δημιουργώντας έτσι μια μεταξύ τους σύνοδο. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να επικεντρωθούμε στην πρακτική πλευρά της καθημερινότητας μας. Είναι διάχυτη η αίσθηση στον αέρα ότι πρέπει όχι μόνο να βοηθήσουμε τους άλλους, αλλά και να βρούμε και το πώς, χωρίς ωστόσο να αμελούμε τη δική μας ζωή και τη βελτίωση της.

Κριός

Μια ασυνήθιστη και πρωτότυπη ιδέα για το πώς μπορείς να βοηθήσεις τους άλλους θα σε κάνει να ξεχωρίσεις αυτή την εβδομάδα. Όλα έχουν να κάνουν με την ανάλυση των προσλαμβανουσών σου. Μη διστάζεις να κάνεις κάτι τρελό. Άλλωστε η τόλμη σου είναι απαράμιλλη. Αυτό μπορεί ενδεχομένως να μην είναι τόσο εσύ εκ πρώτης όψεως, αλλά δώσε του λίγο χρόνο!

Follow the tip: Το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο. Λειτουργεί μόνο όταν είναι ανοικτό!

Ταύρος

Πιθανό να έχεις παραμελήσει το δημιουργικό ταλέντο σου, ακόμα κι αν έχεις πουλήσει εκατομμύρια δίσκους. Ήρθε η ώρα να το ανακαλύψουμε ξανά με άξονα την οργάνωση, οδηγό σου την έμπνευση. Σε πιο προσωπικό επίπεδο, αν έχεις σχέδια για ένα παιδί, αυτή είναι η εβδομάδα είναι ιδανική!

Follow the tip: Κανένας δεν ανακάλυψε νέες ακτές χωρίς να σαλπάρει!

Δίδυμοι

Οραματίσου τον ιδανικό χώρο για σένα. Έχεις μια μεγαλύτερη άνεση στην επικοινωνία με τους φίλους και τους συνεργάτες αυτήν την εβδομάδα. Έχεις αφιερωθεί στις ιδέες σου. Έτσι κάτσε να τα γράψεις ή να κρατήσεις σημειώσεις. Ακόμα κι αν δεν δουλεύεις, το μυαλό σου δεν σταματάει να αναμοχλεύει πράγματα, καταστάσεις κι ιδέες. Όσο για τον παράδεισο; Πλέον δεν μπορεί να περιμένει! Φτιάξε τον!

Follow the tip: Η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια ημέρα!

Καρκίνος

Το τελειότερο σενάριο θα ήταν να ανοίξεις ένα ξενοδοχείο ημιδιαμονής εντός 20χλμ. από τον τόπο κατοικίας σου. Είναι μια επιχείρηση όπου πολλές από τις ιδιότητές σου θα μπορούσαν να εκφραστούν, καθώς όχι μόνο σχετίζονται με τη φροντίδα των ανθρώπων, αλλά και τη διακόσμηση και την ψυχαγωγία. Ό,τι είναι περιττό για το μικρό σου σπίτι, θα μπορούσες να το μετακινησείς εκεί.

Follow the tip: Σπίτι = Καταφύγιο. Ανεξαρτήτως μεγέθους!

Λέων

Αντί να αγοράσεις ένα άρωμα, ίσως καλό θα ήταν να εξετάσεις την αγορά μιας ολόκληρης μίνι σειράς. Αντί να αγοράσεις ένα σκάφος, ίσως ένα κρουαζιερόπλοιο. Δεν πειράζει αν έχει κι ένα καζίνο πάνω. Αντί να αγοράσεις ένα σάντουιτς, αγόρασε ένα μικρό κατάστημα με σάντουιτς. Ό,τι σου αρέσει, τώρα είναι η ώρα για να το αναπτύξεις. Αλλά να έχεις κατά νου ότι τίποτα δεν θα λειτουργήσει χωρίς τη δημιουργική συμβολή σου.

Follow the tip: Το πρώτο στάδιο της ατομικής ελευθερίας είναι η οικονομική εξασφάλιση!

Παρθένος

Φέτος, όποιος κι αν είναι αυτός που δημιούργησε τα αστέρια και τον πλανήτη μας, σου δίνει μια μαγική κενή ατζέντα. Οι επιθυμίες σου όλες θα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα όταν το χρησιμοποιείς. Είναι ένα θαυμάσιο δώρο, και το πιο σημαντικό είναι να μην επιμένεις στην εμμονή της τελειότητας που σε διακατέχει, καθώς κι αυτήν της υπερανάλυσης.  Επίσης, μαζί με το δώρο αυτό δεν επιτρέπεται ποτέ να παραδόσεις εαυτόν σε βαριά συναισθήματα αμφιβολιών σχετικά με την προσωπική σου αξία. Αν ήμουν Παρθένος, θα ήθελα να γράψω ένα βιβλίο που είναι πολύ χρήσιμο, και σίγουρα θα γίνει μπεστ σέλερ.

Follow the tip: Τα διαμάντια, όπως και η μαγεία, λάμπουν κάτω από το κατάλληλο φως!

Ζυγός

Το επόμενο έτος θα σηματοδοτεί την περίοδο που ορισμένοι καλλιτέχνες στις βιογραφίες τους περιγράφουν ως βαθιά περίοδο ενδοσκόπησης και να ανακαλύψεις νέους τρόπους να ενσωματώσεις στην δημιουργικές σου προσπάθειες. Απόλαυσε αυτήν την ενδοσκόπηση που θα διομορφωθεί ενεργά από το παρελθόν σου. Έτσι, αυτή την εβδομάδα μια παλιά δημιουργική ιδέα, ή ένα άτομο μπορεί να μπει και πάλι στη ζωή σου, δίνοντάς σου κάποιο φρέσκο ​​ακαταμάχητο food for thought.

Follow the tip: Τώρα είναι η ώρα! Η δική σου ώρα!

Σκορπιός

Μια ξαφνική έκλαμψη ιδεών για το πώς να μεγαλώσεις το δίκτυο των επαφών σου θα σε κατακλύσει αυτήν την εβδομάδα. Μπορεί πραγματικά να ξεκινήσεις αθόρυβα και στη συνέχεια να αυξάνεις το τέμπο σου κατ 'αναλογία. Θα ανακαλύψεις μια κλίση προς την επιστημονική σκέψη με την ανάλυση και την κατηγοριοποίηση πραγμάτων όπως ποτέ πριν. Σύντομα οι φίλοι σου θα σε αποκαλούν Αϊνστάιν. Εκεί η μοναδική παγίδα θα είναι να δείξεις ότι παίρνεις τον εαυτό σου πολύ στα σοβαρά.

Follow the tip: Άλλο σοβαρότητα, άλλο σοβαροφάνεια! Μην τα συγχέεις!

Τοξότης

Αυτή είναι η εβδομάδα της πλήρους συνειδητοποίησης. Με άλλα λόγια, είσαι πάντα σε ένα σταυροδρόμι ιδεών, αλλά πολλές από αυτές τις ιδέες δεν πιάνουν, όσο κι αν πιέσεις τον εαυτό σου. Τώρα έρχεται σιγά-σιγά το πλήρωμα του χρόνου για να σου υποδείξει τι από όλες αυτές τις ιδέες ταιριάζει στην ιδανική σου πραγματικότητα και καριέρα.  

Follow the tip: Όταν τα ποτάμια σταματάνε να κυλάνε, βαλτώνουν. Δεν νομίζω να θέλεις έλη και γυρίνους στις λιμνοθάλασσες σου!

Αιγόκερως

Τα άστρα σε προκαλούν αυτήν την εβδομάδα να ανοίξεις τους ορίζοντες σου χωρίς να έχεις καμία προσδοκία. Θα μου πεις πως γίνεται αυτό; Κι όμως! Ξεκίνησε με μικρά βήματα. Ξεφύλλισε βιβλία, περιοδικά κι επισκέψου μουσεία. Ο χρόνος σου στέλνει κοσμικά μηνύματα που λαμβάνεις και θα ξεκινήσεις την αποκωδικοποίηση τους σε δεύτερο χρόνο. Είναι η αρχή του Διαφωτισμού σου.

Follow the tip: Work hard. Play harder!

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα έρχεται μια βαθιά συνειδητοποίηση για το τι μπορεί να σημαίνει η έννοια του μοιράζομαι στη ζωή σου. Μπορεί να μην το καταλάβεις αμέσως, αλλά με τις κατάλληλες εσωτερικές διαδικασίες θα ξέρεις τι πρέπει να μοιραστείς και με ποιους. Ήρθε η ώρα να δείξεις θάρρος και να παρακάμψεις εντελώς τόσο το σχέδιο Β και Γ όσο κι όλες αυτές τις ανοησίες.

Follow the tip: Στην κόλαση υπάρχει ένα μέρος ρεζερβέ γα τους ουδέτερους αυτής της ζωής. Δεν σου ταιριάζει!

Ιχθείς

Θα υπάρξει μια στιγμή που θα πεις «Αυτό δεν είναι δίκαιο».  Θα νιώσεις πληγωμένη με κάθε τρόπο-κι αυτό είναι απλά μια διαπίστωση. Στη συνέχεια, θα συνεχίσεις να σκέφτεσαι τι σημαίνει να είσαι ίσος με τους άλλους. Μετά, θα σκεφτείς για την ισότητα σε προηγούμενες σχέσεις σου. Θα αισθανθείς πικρία για όσους σε εκμεταλλεύτηκαν στο παρελθόν. Και τότε η κρίσιμη συνειδητοποίηση θα έρθει: «Δεν με νοιάζει αν κάποιος επωφεληθεί από μένα», και αυτός είναι ο τρόπος να μην επαναληφθεί ποτέ πια!

Follow the tip: Κανείς δεν ανεβαίνει στην πλάτη σου, αν δεν σκύψεις!