Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Ζυγέ, είσαι σε εγρήγορση και αυτό θα σε βοηθήσει να πάρεις μπρος και να λύσεις ότι σε απασχολεί!
Τι λένε τα άστρα για σήμερα;



ΚΡΙΟΣ: Ακολούθα το ένστικτό σου και δεν θα χάσεις! Έχεις από μόνη σου όλες τις απαντήσεις για ότι σε απασχολεί. Απλά θα πρέπει να εμπιστευτείς την κρίση σου! Μην ακούς άλλες γνώμες και μπερδευτείς!
Tip: Γίνε αυθόρμητη! 

ΤΑΥΡΟΣ: Ότι σε απασχολεί λύνεται! Μην κάνεις τα θέματά σου να φαίνονται μεγαλύτερα από ότι είναι ήδη! Δεν υπάρχει λόγος για να αναλώνεσαι περαιτέρω! Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να προστατέψεις τον εαυτό σου από την αρνητική επιρροή που δέχεσαι τον τελευταίο καιρό.
Tip: Να είσαι ειλικρινής και να εκφράζεις ότι αισθάνεσαι!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Μαζεύεις, μαζεύεις και κάποια στιγμή θα ξεσπάσεις! Αυτό γίνεται πάντα όταν κρατάς τα συναισθήματά σου και δεν ξεσπάς. Πρέπει να μάθεις επιτέλους ότι πρέπει όλα να γίνονται την στιγμή που χρειάζεται! 
Tip: Άλλαξε επιτέλους αυτή τη τακτική και θα δεις πόσο ήρεμη θα νιώθεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σήμερα σου έχουν βγει τα πιο ευγενικά σου αισθήματα και νοιάζεσαι για τους άλλους περισσότερο! Θέλεις να κάνεις πράγματα για τους δικούς σου ανθρώπους και να τους περιποιηθείς όπως τους αρμόζει! 
Tip: Κάνε το καλό και ρίξ'το στο γιαλό!

ΛΕΩΝ: Σήμερα η ημέρα σου θα είναι περίφημη! Θα πάρεις τέτοια ικανοποίηση από τις δραστηριότητες που θα κάνεις που δεν θα το πιστεύεις! Παίρνεις πληροφορίες που θα σου είναι χρήσιμες για την επίλυση των προβλημάτων σου!
Tip: Εξέτασε καλά όλα τα ενδεχόμενα που έχεις και μετά ανάλαβε δράση!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Νομίζεις ότι όλα συνωμοτούν για να σε κάνουν να νιώθεις χάλια. Οι καταστάσεις στη ζωή σου έχουν πάρει μια περίεργη τροπή και πρέπει να το κουμαντάρεις! 
Πάρε τα ηνία των καταστάσεων και μην αφήνεις να σε πάρει από κάτω!
Tip: Μίλα με κάποιον δικό σου για να σε βοηθήσει!

ΖΥΓΟΣ: Είσαι σε εγρήγορση και αυτό θα σε βοηθήσει να πάρεις μπρος και να λύσεις ότι σε απασχολεί! Όλα είναι θέμα χειρισμού. Όλα είναι απλά. Το περίπλοκο μυαλό σου φταίει!
Tip: Κάνε την έρευνά σου και πάρε τις σωστές αποφάσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις όλα τα προβλήματα μόνη σου. Χρειάζεσαι μια φίλη, ένα στήριγμα! Μην είσαι εγωίστρια την λάθος στιγμή! Μην ντρέπεσαι να ζητήσεις βοήθεια! 
Tip: Δεν είσαι η μόνη που έχεις προβλήματα! Μην κλείνεσαι στο καβούκι σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σήκω νωρίς και ζήσε την ημέρα σου στο ζενίθ! Έχεις full ενέργεια και όλα είναι με το μέρος σου! Η πλανητική ενέργεια είναι με το μέρος σου! Εκμεταλλεύσου το αυτό και πήγαινε ένα βήμα παραπέρα. Μην μένεις στάσιμη στα ίδια και τα ίδια!
Tip: Πρέπει να βρεις  ισορροπία στη ζωή σου! Μην τα μπερδεύεις όλα μεταξύ τους!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ήρθε η στιγμή που πρέπει να μιλήσεις και να εκφράσεις τα συναισθήματά σου! Είναι σημαντικό να σε ακούσουν οι γύρω σου. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου! Έχεις απίστευτη διορατικότητα και αυτό είναι κάτι που θα σε βοηθήσει στην επίλυση των προβλημάτων σου!
Tip: Μην νομίζεις ότι οι άλλοι θα καταλάβουν τι ζητάς από μόνοι τους!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είσαι στην καλύτερη φάση σου! Είσαι μέσα σε όλα και πάνω από όλα είσαι στον κόσμο σου! Δεν σε πτοεί τίποτα και καλά κάνεις! Μείνε σε επαφή με τους δικούς σου ανθρώπους και πέρνα ευχάριστες στιγμές μαζί τους!
Tip: Δώσε τους και λίγη ενέργεια από τη δική σου!

ΙΧΘΥΣ: Κανείς δεν πρόκειται να ικανοποιήσει τις ανάγκες σου γι΄αυτό κάνε το εσύ μόνο! Υπάρχει πολύ gossip γύρω σου αλλά μην σε πτοεί αυτό! Μην δίνεις βάση σε τέτοιες λεπτομέρειες! Το μόνο που μπορείς να πετύχεις αν ασχοληθείς με αυτά είναι να σε αποξενώσουν από τους δικούς σου ανθρώπους χωρίς λόγο.
Tip: Μην χαλάς ενέργεια σε ανούσια πράγματα. Ξεχώρισε τα σημαντικά από τα ασήμαντα επιτέλους!