Πες μου το ζώδιο σου να σου πω που θα πας διακοπές για να περάσεις καλά!

Ο αστρολογικός σου χάρτης σου προτείνει προορισμούς!
Πες μου το ζώδιο σου να σου πω που θα πας διακοπές για να περάσεις καλά!



Τώρα που είναι περίοδος διακοπών αν δεν έχεις βρει ακόμα προορισμό τότε ακολούθα τον παρακάτω οδηγό που θα σε οδηγήσει σε μια safe επιλογή έτσι ώστε να περάσεις τέλεια! Και μην αναρωτιέσαι αν έχει πέσει μέσα στις επιλογές του διότι έχει λάβει υπόψη όλα τα χαρακτηριστικά που διακρίνουν κάθε ζώδιο!

ΚΡΙΟΣ

Σου αρέσουν οι κλασσικοί και ίσως και "βαρετοί" προορισμοί. Όταν πας διακοπές θέλεις ησυχία και ένα πρόγραμμα που θα σου γίνει ρουτίνα! Ο παράδεισος για εσένα βρίσκεται στην Μύλο, Ιθάκη, Σαντορίνη, Σέριφο, Σίφνο! 

ΤΑΥΡΟΣ

Όταν πρόκειται για διακοπές είσαι το πιο τεμπέλικο ζώδιο! Το πρόγραμμα σου είναι φαγητό, ύπνος και άντε και κανένα χαλαρό ποτό! Αυτά! Για ξεσάλωμα ούτε λόγος! Μόνο σε ειδικές περιπτώσεις. Γι΄αυτό ιδανικός προορισμός για εσένα είτε με το ταίρι σου είτε με φίλες είναι η Άνδρος και η Τουρκία! Αυτό που θα σε συναρπάσει είναι η ευκαιρία που θα έχεις για να κάνεις τα πιο τέλεια ψώνια!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Στις διακοπές σου θέλεις να είσαι alert! Θέλεις να είσαι non stop με κόσμο και να διασκεδάζεις, να πίνεις και να περνάς τέλεια! Η ξεκούραση για εσένα είναι μια λέξη άγνωστη εκείνη την περίοδο! Σκέψου μήπως πας Majorca, Ibiza ή Μύκονο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είσαι περίεργη όσον αφορά τις διακοπές σου. Τα θέλεις όλα. Και διασκέδαση και relax. Θέλεις να γυρνάς σε χίλια δυο μέρη και να βλέπεις νέα πράγματα! Η Αιγιάλη της Αμοργού είναι ο τέλειος προορισμός για εσένα. Διότι η ενέργεια αυτού του νησιού θα σε συνεπάρει από την πρώτη στιγμή που θα πατήσεις το πόδι σου εκεί! 

ΛΕΩΝ

Θέλεις να είσαι πάντα στο επίκεντρο και όλα και όλοι να περιτριγυρίζονται γύρω από εσένα. Οι τέλειες διακοπές για εσένα είναι όπου έχει party! Δεν σου αρέσουν τα ήσυχα και ρομαντικά μέρη. Αντιθέτως ψάχνεις προορισμούς δημοφιλείς και πανάκριβους! Μια τέλεια πρόταση είναι η Μύκονοοοος και για τους πιο απαιτητικούς και large...French Riviera και Balearic Islands.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είσαι από τους πιο εργατικούς του ζωδιακού. Ακόμα και στις διακοπές έχεις την ανάγκη να δουλεύεις. Σε περίπτωση που και ο σύντροφός σου είναι το ίδιο ζώδιο με εσένα τότε ξέχασέ το...δεν θα κάνετε διακοπές! Αλλά αν αποφασίσεις εν τέλει να πας κάπου (με τα χίλια ζόρια) τότε ιδανικοί προορισμοί είναι η Τήνος, Πορτογαλία, Τουρκία και Κροατία. Είναι τα μέρη που θα σου προσφέρουν όσο supsence χρειάζεσαι!

ΖΥΓΟΣ

Δεν παίρνεις εύκολα απόφαση για το που θα πας διακοπές. Βασικά δεν παίρνεις εύκολα αποφάσεις ούτως ή άλλως. Συνήθως (μη σου πω πάντα) κάποιος άλλος επιλέγει για εσένα τον προορισμό διακοπών και εσύ απλά ακολουθείς χωρίς αντίρρηση! Οπότε κάθε πρόταση είναι καλοδεχούμενη...Κουφονήσια, Αστυπάλαια, Νάξο κ.α.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σου αρέσει στις διακοπές σου να ξεκουράζεσαι έτσι ώστε να φορτίσεις τις μπαταρίες σου και να μπορείς να παρτάρεις 24/7! Ξέρεις τι κάνεις! Ξεκουράζεσαι το πρωί και μόλις πέσει ο ήλιος έχεις μπει ήδη στο mood του party! Όπως καταλαβαίνεις το Sent Tropes και η Ibiza είναι must προορισμοί για εσένα! Μήπως έκλεισες κιόλας εισιτήρια;

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είσαι το πιο περιπετειώδης και ταξιδιάρικο πνεύμα του ζωδιακού. Χρειάζεσαι suspence στη ζωή σου πόσο μάλλον και στις διακοπές σου. Τα αεροπλάνα, πλοία, τρένα είναι το δεύτερο σπίτι σου. Λεφτά να έχεις και γυρνάς όλο τον κόσμο! Δεν θέλεις την ρουτίνα γι΄αυτό και επιλέγεις πάντα να είσαι σε μέρη όπου μπορείς να κάνεις δραστηριότητες. Το Μαρόκο και η Αίγυπτος είναι τέλειοι προορισμοί...όπως και η Πάργα αλλά και ολόκληρη η Πελοπόννησος!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στις διακοπές σου θέλεις να πάρεις τα βουνά! Θέλεις να πας για ορειβασία, περιπάτους. Το camping για εσένα είναι ο πιο alternative τρόπος για να περάσεις τις διακοπές σου όπως έχεις σκεφτεί...ελεύθερη και μακρυά από όλους και από όλα. Πήγαινε Ελαφόνησο, Εύβοια, Πελοπόννησο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν υπάρχουν standard και κανόνες για εσένα στις διακοπές σου. Είσαι μέσα σε όλα και κάνεις ότι να΄ναι! Όλοι οι προορισμοί είναι ιδανικοί για εσένα. Όπου και αν πας ακόμα και μόνη σου να είσαι θα την βρεις την άκρη σου. Θα κάνεις χαμό από το πουθενά και όλοι μετά θα σε θυμούνται! Ιδανικοί προορισμοί είναι η Ικαρία, Μύκονος, Τυνησία, Συρία, Ισραήλ, Ρόδος!

ΙΧΘΥΣ

Σου αρέσουν τα άκρα. Ή ξεσάλωμα ή η απόλυτη ηρεμία! Όταν πας με φίλες σου είσαι μέσα σε όλα. Party όλη την ημέρα και hangover! Αν πας με το αγόρι σου κάνεις πιο ήρεμα πράγματα αρκεί μέσα να συμπεριλαμβάνεται πολύ sex! Ιδανικοί προορισμοί για εσένα είναι η Ικαρία, Μύλος, Αντίπαρος, Πορτογαλία, California!

Πες μου τι ζώδιο είναι να σου πω τις ερωτογενείς του ζώνες