Oι προβλέψεις της ημέρας: Δίδυμοι και Τοξότες ξεκαθαρίστε τα θέλω σας!

Ταύροι και Αιγόκεροι περνάτε ζόρικα.Υπομονή.
Oι προβλέψεις της ημέρας: Δίδυμοι και Τοξότες ξεκαθαρίστε τα θέλω σας!



Τα άστρα φέρνουν πολλά ερωτικά μπερδέματα και παρεξηγήσεις! Την προσοχή σας απαιτούν αυτή την περίοδο, ειδικά οι ερωτευμένοι! Μην τα κάνετε μαντάρα! Δώστε τόπο στην οργή!

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα η ημέρα είναι καλή αν θέλεις να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις. Σκέψου καλά πριν πάρεις αποφάσεις. Μην φερθείς επιπόλαια! Το θέμα σου έχει δυο οπτικές. Μην αμελήσεις να εξετάσεις και τις δυο πλευρές. 
Tip: Αν νιώθεις μπερδεμένη ακόμα άφησε τις αποφάσεις για άλλη μέρα!

ΤΑΥΡΟΣ: Τα συναισθήματά σου είναι λίγο μπερδεμένα σήμερα. Δεν ξέρεις τι σου γίνεται! Δώσε χρόνο στην κατάσταση πριν σε πάρει από κάτω. Πάρε τα πάνω σου γιατί έρχονται δύσκολες καταστάσεις. Είναι στο χέρι σου να τα φτιάξεις όλα όπως θέλεις!
Tip: Χρειάζεται να απομονωθείς λίγο από όλα και από όλους!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Νιώθεις ότι έχεις χάσει τη δύναμή σου; Είναι παροδικό. Μην δίνεις περισσότερη σημασία σε ανούσια θέματα από ότι πρέπει. Πρέπει να καταλάβεις ότι όλα βρίσκονται στο μυαλό! Ότι σκέφτεσαι γίνεται!
Tip: Άνοιξε τους ορίζοντες σου και όλα θα γίνουν όπως θέλεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σήμερα είναι η ημέρα σου να λάμψεις οπότε δώσε τα όλα! Να είσαι σίγουρη ότι παίρνεις αυτό που σου αξίζει! Διώξε τη μιζέρια, δεν σου πάει και δεν υπάρχει λόγος! Αυτή η περίοδος είναι η κατάλληλη για να κάνεις σχέδια για το μέλλον! 
Tip: Μείνε focus στα όνειρά σου..όσο απατηλά και αν σου φαίνονται!

ΛΕΩΝ: Σήμερα είναι η ημέρα που είναι ιδανική για να κάνεις τα πάντα, ότι σε ευχαριστεί ότι και αν είναι! Κάνε δραστηριότητες για να νιώσεις ενέργεια και να μην είσαι άλλο αδρανής. Πάρε τα ηνία της ζωής σου!
Tip: Είναι η κατάλληλη περίοδος για αλλαγές!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην αρχίσεις την ημέρα σου προτού αποβάλλεις από το μυαλό σου όλα τα αρνητικά που σε έχουν καταβάλλει τον τελευταίο καιρό! Έχεις την τάση να μεγαλοποιείς τα πράγματα χωρίς λόγο. Βάλε στην άκρη όλα όσα σε απασχολούν και κάνε πράγματα για να χαλαρώσεις!
Tip: Φτιάξε μια λίστα με όλα αυτά που θέλεις να κάνεις εδώ και καιρό και όλο γινόταν κάτι και δεν μπορούσες να τα υλοποιήσεις!

ΖΥΓΟΣ: Δύσκολη ημέρα η σημερινή. Κινήσου με υπομονή και επιμονή! Το ένστικτό σου σε βοηθάει να ξεμπλέξεις από αρνητικές καταστάσεις. Ξεκαθάρισε τα πράγματα και βρες άλλη οδό για τα προβλήματά σου! Δεν πιάνει αυτή η τακτική που είχες μέχρι τώρα.
Tip: Θα απελευθερωθείς άμεσα, μην ανησυχείς!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ευκαιρίες από το πουθενά σου εμφανίζονται! Κοίτα να τις εκμεταλλευτείς και να μην τις αφήσεις να πάνε χαμένες!Τα μάτια σου να έχεις 1324 και όλα θα πάνε τέλεια! Είναι αναμφίβολα μια πολύ καλή περίοδος για εσένα!
Tip: Άφησε τις καταστάσεις να κυλήσουν μόνες τους!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποκάλυψε τις σκέψεις σου! Μην τις κρατάς άλλο μέσα σου! Ξεμπέρδεψε τα πράγματα και μην τα κάνεις χειρότερα. Πληγώνεις ανθρώπους χωρίς να το καταλάβεις. Έχεις χαθεί στον κόσμο σου και έχεις "θολώσει". Δεν καταλαβαίνεις τι κάνεις!
Tip: Κάνε ότι χρειάζεται για να αποκατασταθείς στα μάτια κάποιου που καταβάθος σε νοιάζει!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βγες από το αδιέξοδο που μόνη σου μπήκες. Με το που το καταλάβεις θα δεις πως δεν υπήρχε λόγος γι' αυτό το δράμα που είχες φτιάξει στο κεφάλι σου! Ανάλαβε δράση! 
Tip: Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου. Δεν είσαι από αυτές που τα παρατάνε έτσι απλά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο ρεαλισμός είναι κάτι που δεν σε χαρακτηρίζει αλλά ίσως να πρέπει να τον βάλεις έστω και λίγο μέσα στη ζωή σου. Θα δεις πόσο αλλιώς θα αντιμετωπίζεις τα πράγματα. Η σημερινή ημέρα δεν ενδείκνυται για τσακωμούς. Δεν έχεις το πάνω χέρι!
Tip: Κάνε ένα μασάζ να χαλαρώσεις!

ΙΧΘΥΣ: Μήπως θέλεις να προσγειωθείς για λίγο στη γη να δεις τι γίνεται γύρω σου και μετά να αποχωρήσεις πάλι; Καλό είναι που και που να έχεις μια επαφή με την πραγματικότητα για να μπορείς να βλέπεις τα πράγματα αλλιώς και να βρίσκεις άλλες τεχνικές!
Tip: Μην αφήνεις κανέναν που δεν αξίζει να σου χαλάει τη διάθεση!

Πες μου το ζώδιο του να σου πω ποια στάση τον ξετρελαίνει!