Tα άστρα δίνουν αστείρευτη ενέργεια σε Δίδυμους και Αιγόκερους

Παρθένοι και Ζυγοί αφήστε τον εγωισμό στην άκρη!
Tα άστρα δίνουν αστείρευτη ενέργεια σε Δίδυμους και Αιγόκερους



Τι λένε τα άστρα σήμερα; Ευνοϊκά είναι τα πράγματα για όλους σχεδόν. Τα άστρα χαρίζουν απλόχερα την ενέργεια που χρειαζόμαστε! Για να δούμε τις εξελίξεις!

KΡΙΟΣ: Δώσε ιδιαίτερη προσοχή σήμερα σε όλους. Υπενθύμισε στους αγαπημένους σου ανθρώπους πόσο σημαντικοί είναι στη ζωή σου. Άλλαξε διάθεση και βάλε την περιπέτεια στη ζωή σου. Νιώσε ανέμελα και άφησε τις υποχρεώσεις στην άκρη.
Tip: Βγες έξω και κάνε ότι σε ευχαριστεί!

ΤΑΥΡΟΣ: Άφησε το πάθος να σε συνεπάρει. Μην κάθεσαι σπίτι και σπαταλάς ενέργεια σε ανούσια πράγματα ενώ εκεί έξω υπάρχουν τόσα που μπορείς να κάνεις! Άλλαξε οπτική και μπες στο καλοκαιρινό mood.
Tip: Θυμήσου ότι η ευτυχία είναι επιλογή!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Σήμερα είναι η ημέρα σου! Λάμπεις και όλοι το εκλαμβάνουν! Τα ερωτικά σου θέματα εξελίσσονται όπως θέλεις και είσαι τόσο χαρούμενη με αυτό. Γι΄αυτό βγες έξω με αέρα και θα έχεις τα πάντα!
Tip: Απόφυγε αρνητικές καταστάσεις! Μην μπλέκεσαι χωρίς λόγο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αν ένα συναισθηματικό θέμα σε ρίχνει ψυχολογικά βρες τρόπους να το αντιμετωπίσεις. Το να το υπεραναλύεις δεν λύνει το πρόβλημα. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να βγάλεις συμπεράσματα που δεν στέκουν και να το κάνεις μεγαλύτερο στο κεφάλι σου. 
Tip: Έχεις τόσα άλλα θέματα..καλύτερα για να ασχοληθείς!

ΛΕΩΝ: Κάνε σχέδια για το μέλλον σου σήμερα! Όλα πάνε καλά! Κρατάς ισορροπίες και αυτό είναι καλό για σένα! Μην χαλάς τη ζαχαρένια σου για κανέναν. Κράτα αυτή τη στάση!
Tip: Κάνε τις αλλαγές που χρειάζεται να κάνεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η περηφάνια σου μπλοκάρει τα πάντα! Να είσαι ρεαλίστρια αλλά να μην είσαι ξεροκέφαλη. Να έχεις μέτρο στη ζωή σου! Κάποιος θα προσπαθήσει να σε εκμεταλλευτεί αλλά πάρε τα ηνία της κατάστασης και μην το αφήσεις!
Tip: Κάνε τον detective προκειμένου να βρεις τις λύσεις!

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα έχεις τη δύναμη να πραγματοποιήσεις τα πάντα. Θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις πράγματα διαφορετικά. Βάλε την περιπέτεια στη ζωή σου! Άνοιξε τους ορίζοντές σου!
Tip: Have fun!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην βιαστείς να βγάλεις αποφάσεις. Δες πως έχουν τα πράγματα. Μην κρίνεις χωρίς να ξέρεις!  Και επίσης μην κοιτάς μόνο το τι θα γίνει στο μέλλον ζήσε το παρόν. Μην χάνεις στιγμές!
Tip: Να έχεις δίπλα σου θετικούς ανθρώπους!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα πράγματα έχουν φτάσει σε απροχώρητο σημείο. Κάτι πρέπει να κάνεις για να τα αλλάξεις. Μην κοιτάς το τι θέλουν οι άλλοι και κοίτα τι θέλεις εσύ! Φρόντισε τον εαυτό σου και άφησε τους άλλους στην τύχη τους. Έτσι απλά!
Tip: Άλλαξε τακτική και θα δεις πως θα γίνουν όλα όπως θέλεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάνε ότι πρέπει να κάνεις σήμερα και μην λογαριάσεις το τι λένε οι άλλοι! Εσύ ξέρεις ποιο είναι το σωστό και πως να διαχειριστείς την κατάσταση. Μείνε δυνατή και focus στο στόχο σου!
Tip: Πράξε όπως πρέπει λοιπόν!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Χαμογέλα! Έχεις καλύτερη άμυνα; Είναι αυτό που πρέπει να κάνεις για να καταφέρεις τα πάντα! Άνοιξε τους ορίζοντές σου και νιώσε ελεύθερη. Εκφράσου ανοιχτά και κάνε ότι νιώθεις βασικά!
Tip: Ανάκτησε αυτοπεποίθηση, όρθωσε ανάστημα και νιώσε περήφανη!

ΙΧΘΥΣ: Μπορεί να νιώθεις ότι τα συναισθήματά σου περνούν από 40 κύματα και δεν έχεις άδικο. Έχεις πνιγεί σε μια κουταλιά νερό. Μην φοβάσαι τίποτα και κανέναν. Πάρε τα ηνία, δείξε σε όλους ποια είσαι! Διακωμώδησε την κατάσταση. Ξέρεις από τέτοια σκηνικά εσύ!
Τip: Μην πτοηθείς! 

Δεν είσαι σίγουρη ότι σε φλερτάρει; Πες μου το ζώδιό του!