Οι προβλέψεις της ημέρας: Ταύροι και Καρκίνοι πάρτε τα ηνία των καταστάσεων!

Παρθένοι και Αιγόκεροι μην είστε στενόμυαλοι! Βe open -minded!
Οι προβλέψεις της ημέρας: Ταύροι και Καρκίνοι  πάρτε τα ηνία των καταστάσεων!



Tι λένε τα άστρα σήμερα; Επειδή υπάρχει αναμπουμπούλα γενικότερα αυτό που πρέπει να κυριαρχήσει για να τα βγάλουμε πέρα είναι ψυχραιμία! Όχι πανικός χωρίς λόγο. Όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Όλοι θα πάρουν το μάθημα που τους αξίζει ανάλογα με το τι έχουν κάνει!

KΡΙΟΣ: Μην σπαταλάς το χρόνο σου χωρίς λόγο! Δράσε με θάρρος! Μην σε πιάνει πανικός. Θα πρέπει τις κινήσεις σου να τις χαρακτηρίζει ψυχραιμία. 
Tip: Mια δύσκολη ημέρα είναι θα περάσει!

ΤΑΥΡΟΣ: Εξωτερικές δυνάμεις σε αναγκάζουν να αντιδράσεις στις καταστάσεις. Κάποιοι πάνε ενάντια στα σχέδια σου και στους στόχους σου. Μην τους αφήσεις να σε επηρεάσουν! 
Tip: Το μυαλό σου έχει δύναμη που δεν φαντάζεσαι! Χρησιμοποίησε το!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Σήμερα τα δίνεις όλα! Έχεις αυτοπεποίθηση και μπορείς να κάνεις τα πάντα! Μην πέσεις ούτε λεπτό γιατί θα το χάσεις το παιχνίδι! Όλα λειτουργούν υπέρ σου! 
Tip: Αξιοποίησε ότι πληροφορία μάθεις!Είναι για καλό!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάτι δεν πάει καλά και το καταλαβαίνεις! Θα την βρεις την άκρη σου όμως πάλι! Άλλωστε τον τελευταίο καιρό έχεις αναμειχτεί σε πολλές περίπλοκες καταστάσεις! Και τα έχεις βγάλει πέρα γιατί όχι και τώρα;
Tip: Έχε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου! 

ΛΕΩΝ: Σήμερα νιώθεις σαν ποντίκι που πιάστηκε στη φάκα! Γιατί έτσι; Γιατί δεν έχεις εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου; Στην τελική σκέψου άλλους τρόπους για να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις που έχουν προκύψει στη ζωή σου και σε έχουν αποσυντονίσει.
Tip: Mην μπαίνεις σε στερεότυπα. Αντίδρασε διαφορετικά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου! Αν έχεις κάτι να πεις απελευθερώσου! Μην το κρατάς μέσα σου. Έχεις ανθρώπους γύρω σου που ενδιαφέρονται για εσένα και θέλουν το καλό σου!
Tip: Μην είσαι ξεροκέφαλη! Πάρε και καμία συμβουλή. Δεν έχεις εσύ πάντα δίκιο!

ΖΥΓΟΣ: Το μυαλό σου είναι καθαρό και οι αποφάσεις που θα πάρεις θα είναι αυτές που πρέπει! Σκέψου...δράσε! Η διαίσθηση σου θα σε βοηθήσει σήμερα! Είναι ένα ακόμη πλεονέκτημα που έχεις!
Tip: Μην αναλώνεσαι σε ανούσια πράγματα! Κάνε ένα ξεκαθάρισμα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάνε τα δικά σου σήμερα Σκορπιέ και μην λογαριάζεις κανέναν και εσύ μια φορά! Το αξίζεις άλλωστε! Πάρε τον έλεγχο της κατάστασης και μην πάρεις αυτή τη φορά τη γνώμη του κοινού. Οι σκέψεις σου έρχονται σε αντίθεση με αυτά που πιστεύουν οι άλλοι! 
Tip: Μην προσπαθήσεις να το κάνεις εύκολο για τους άλλους! Εσύ κάνε τα δικά σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σήμερα σκέφτεσαι καθαρά και βρίσκεις μια άκρη για το τι θέλεις από τη ζωή σου γενικότερα και ειδικότερα στα ερωτικά. Όμως μην σκέφτεσαι εγωιστικά. Κάνε εσύ το πρώτο βήμα! Εσύ τα έκανες άνω κάτω στη ζωή εσύ και θα την επαναφέρεις εκεί που θέλεις!
Tip: To παρελθόν σου θα ορίσει το μέλλον σου! Κάποιες υποθέσεις δεν κλείνουν ποτέ!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην περιμένεις από τους άλλους να σου δώσουν το κίνητρο να κάνεις κινήσεις! Μπορείς να πάρεις μόνη σου την πρωτοβουλία! Γίνε δραστήρια όπως παλιά! Μην είσαι pathetic! 
Tip: Ανέλαβε δράση!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το μυαλό σου δουλεύει non stop!Τι έγινε ξύπνησες επιτέλους; Χρησιμοποίησέ το όπως πρέπει και θα δεις πόσα πράγματα μπορείς να καταφέρεις! Το θέμα είναι να βάλεις το μυαλό σου σε κίνηση!
Tip: Μην κοιτάς πίσω! Πάμε για άλλα!

ΙΧΘΥΣ: Τι περιμένεις ψαράκι μου; Δεν θα βρεις νέο σύντροφο αν κάθεσαι μέσα συνέχεια! Δεν θα γίνεις rock star αν δεν πιάσεις να παίξεις ηλεκτρική κιθάρα..και χίλια άλλα παραδείγματα μπορούν να σου αποδείξουν πως αν θέλεις κάτι πρέπει να κουνήσεις και εσύ λίγο το χεράκι σου!
Tip: Πάρε τον έλεγχο και άφησε νέα συναισθήματα να σε κυριεύσουν! Αφού σου αρέσει το suspence γιατί δεν το αφήνεις να έρθει στη ζωή σου;