Εβδομαδιαίες προβλέψεις: Τι θα φέρει ο Άρης στον Καρκίνο;

Ο Άρης στον Καρκίνο βάζει τέρμα στην γκρίνια και στις αναβολές.
Εβδομαδιαίες προβλέψεις: Τι θα φέρει ο Άρης στον Καρκίνο;



Ήρθε η εβδομάδα που επιτέλους τελειώνουν οι αναβολές και οι γκρίνιες, λόγω της εισόδου του Άρη στον Καρκίνο. Τι θα φέρει αυτή η εβδομάδα στα ζώδια;

Κριός

Κριέ μου, με τον κυβερνήτη σου, Άρη, στους Διδύμους (μέχρι Τετάρτη) η εβδομάδα σε αναγεννά ψυχικά και σωματικά.Νέοι στόχοι, σε απασχολούν και εκεί εστιάζεις.Από την άλλη έχεις θετική διάθεση. Σπουδές κι επάγγελμα έχουν τις προοπτικές να φτάσουν πολύ ψηλά.

Follow the tip: Άδραξε τις ευκαιρίες που εμφανίζονται ξαφνικά.

Ταύρος

Ταύρε μου, η κυβερνήτης σου, Αφροδίτη συνεχίζει να φέρνει θαυμαστές στη ζωή σου κι εσύ το απολαμβάνεις. Ωστόσο αυτή η πολυκοσμία μπορεί να σε μπερδέψει και να επιλέξεις λάθος πρόσωπα. Η εργασία πιέζει, απαιτεί και πιθανότατα χωρίς να το καταλαβαίνεις αρχίζεις να αγχώνεσαι χωρίς ουσιαστικό λόγο.

Follow the tip: Μην επενδύσεις σε κάτι που απλά θα σε εντυπωσιάσει εξωτερικά

Δίδυμος

Διδυμάκι μου, με τον Άρη στο ζωδιό σου μέχρι την Τετάρτη, φρόντισε να μείνεις εκτός πεδίου μάχης, παρά τις προκλήσεις που μπορεί να δεχτείς.Ευχάριστα μηνύματα σε βομβαρδίζουν, σου φτιάχνουν τη διάθεση και προωθούν υποθέσεις που είχαν βαλτώσει.

Follow the tip: Είναι μια καλή χρονική στιγμή να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και να κάνεις νέα επαγγελματικά βήματα.

Καρκίνος

Καρκίνε μου, η εβδομάδα σε βρίσκει σε μια κατάσταση παραφροσύνης.Σε πιάνει κρίση ανασφάλειας και γκρινιάζεις συνεχώς και αδιαλείπτως.Πέρα από τους φίλους που πληρώνουν τα σπασμένα, το χάλι σου έχει αρχίσει να επεκτείνεται και στους συναδέλφους σου.

Follow the tip: Οφείλεις να ανακαλύψεις τι είναι αυτό που τελικά σου φταίει και να το διορθώσεις.

Λέων

Λιοντάρι μου, η εβδομάδα που ξεκινά φέρνει εκπλήξεις, σαφώς αυτό δεν είναι πάντα καλό.Τις επόμενες μέρες, να είσαι προετοιμασμένος, θα δεις συμπεριφορές ανθρώπων να αλλάζουν κι εσύ να μην ξέρεις πώς να αντιδράσεις.Για να είμαστε αντικειμενικοί και δίκαιοι, υπενθυμίζω ότι τα έδωσες κι εσύ τα δικαιώματα σου και τώρα τρέχεις να τα μπαλώσεις.

Follow the tip: Μια ειλικρινή συγνώμη πάντα βοηθά.

Παρθένος

Παρθένε μου, με τον Ερμή στα Διδυμάκια είναι δεδομένο ότι δεν πλήττεις.Από την άλλη θα έλεγα ότι είναι και μια πολύ καλή ευκαιρία για αποκαταστήσεις σχέσεις που πέρασαν κρίση τις προηγούμενες μέρες.Δεν το βρίσκω κακό να προσπαθήσεις να έρθεις σε επαφή με φίλους από τα παλιά και συναδέλφους που έχεις καιρό να δεις.

Follow the tip: Αρκετά κράτησες στάση αναμονής σε πρόσωπα και καταστάσεις.

Ζυγός

Ζυγέ μου, όλα ή τίποτα τα παίζεις εδώ και αρκετές βδομάδες.Από τη μια αυτό δεν είναι κακό γιατί ενισχύει την αποφασιστικότητα σου άρα και τη δράση σου.Ο τρόπος που διεκδικείς έχει αλλάξει και σε παρασύρει η επιθυμία αφήνοντας στην άκρη τη λογική σου.

Follow the tip: Βρες τη χρυσή τομή, διότι δεν είναι απίθανο όταν περάσει όλος αυτός ο ενθουσιασμός, να απορείς με τον εαυτό σου και τις επιλογές σου.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, θα χρειαστεί να κάνεις πολύ υπομονή για να τα βγάλεις πέρα με τους γύρω.Εκεί λοιπόν, που θες να κλείσεις την πόρτα και να τους αφήσεις όλους απ΄ έξω, εκεί ξεκινάνε όλοι να απαιτούν από σένα τα μέγιστα.

Follow the tip: Διεκδίκησε το χώρο και το χρόνο σου.

Τοξότης

Τοξοτάκι μου, κάπως το κλίμα ηρεμεί, στρώνει κι εσύ βρίσκεις χρόνο και κυρίως διάθεση για τον εαυτό σου.Τι κι αν κάποιοι επέμειναν να σε ρίξουν ψυχολογικά και να παίξουν με τα νευράκια σου, εσύ είσαι ακόμη εδώ όρθιο και ζωντανό και σαφέστατα δε μασάς.

Follow the tip: Σκέψου και να αναλογίσου τα βαθύτερα θέλω σου.

Αιγόκερως

Αιγοκεράκι μου, με τον Κρόνο να δυσκολεύει και να ανακόπτει την πορεία σου σε θέματα καριέρας ξεκινά η βδομάδα, αλλά δεν είσαι από αυτούς που τα παρατάνε.Επειδή επικρατεί μέσα σου αναταραχή συναισθηματική μην αφήσεις άγχη και γκρίνιες να εκδηλωθούν.

Follow the tip: Μια νέα γνωριμία υπόσχεται πολλά, αλλά μόνο λόγια το κόβω, οπότε το νου σου.

Υδροχόος

Υδροχόε μου, το προηγούμενο διάστημα μπήκες σε διαδικασία να συμβιβαστείς με δεδομένα και καταστάσεις που δεν σε έκαναν και πολύ χαρούμενο.Ευτυχώς η εβδομάδα αυτή δίνει μια πιο εκκεντρική εσάνς και σε βάζει σε άλλες διαδικασίες πιο δημιουργικές και λιγότερο βαρετές και πληκτικές.

Follow the tip: Άσε τα συναισθήματα σου να κοινοποιηθούν και να εκδηλωθούν για να μην σε πνίξουν.

Ιχθείς

Ψαράκι μου, μην επιμένεις να κατηγορείς ανθρώπους και συγκυρίες γι αυτά που σε χαλάνε, μέτρα το μερίδιο ευθύνης σου, ανέλαβε το και βάλε τελεία και παύλα οριστικά και αμετάκλητα σε όλα αυτά που τελικά σε ταλαιπωρούν και δεν σε εξελίσσουν.

Follow the tip: Πρόσεχε γιατί μπορεί να γίνεις άδικος και να πεις λόγια που θα πληγώσουν.