Υδροχόοι και Ιχθύες βρίσκεστε στο πλανητικό στόχαστρο

Καρκίνοι και Ζυγοί είστε cool, fine, ok!



Τι λένε τα άστρα για σήμερα; Τα αστέρια δημιουργούν ένα πλανητικό παραλήρημα και τρελαίνουν τα ζώδια. Κυριαρχούν μόνο εντάσεις και ασυνεννοησία γενικά!

ΚΡΙΟΣ: Η διάθεσή σου φαίνεται να αλλάζει και να είναι πιο ανεβασμένη επιτέλους. Ένα κύμα ενέργειας σε διακατέχει και ενισχύει την αυτοπεποίθησή σου. Bέβαια θα ήταν σοφό να μην υπερεκτιμήσεις τις δυνάμεις σου. Μείνει cool και σοβαρή συνάμα. Αν έχεις νεύρα καλό είναι να μην λες πράγματα που δεν τα έχεις σκεφτεί καλά. 
Tip: Κάνε focus μόνο στα σημαντικά αυτής της ημέρας.

ΤΑΥΡΟΣ: Eίσαι έτοιμη να διαχειριστείς οποιαδήποτε κατάσταση  σήμερα. Τα συναισθήματά σου έρχονται σε αντίθεση με αυτό που ορίζει η λογική σου να κάνεις. Λογική και συναίσθημα έρχονται σε αντίθεση! Πιο πολύ όμως θα σε συνεπάρει το συναίσθημα. 
Tip: Μην είσαι ξεροκέφαλη!

ΔΙΔΥΜΟΣ:  Ο κόσμος που έχεις φτιάξει στο μυαλό σου είναι ιδανικός! Η παρουσία σου είναι φωτεινή και όλοι σε θέλουν δίπλα τους. Είσαι στα πάνω σου, είσαι στα ωραία σου! Η δύναμη που αντλείς είναι αστείρευτη. Μείνε αυθόρμητη και μην επηρεάζεσαι από εξωτερικούς παράγοντες.
Tip: Να είσαι προετοιμασμένη για όλα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είναι δύσκολο να μείνεις αισιόδοξη και προσγειωμένη με όλα αυτά τα νέα που θα λάβεις. Προσπάθησε να μην παίρνεις τα πράγματα και τόσο σοβαρά. Αυτό είναι και το κλειδί για όλα. Ανέβασε level στη ζωή σου! Προσέγγισε τη μέρα σου με πάθος και μην αφήνεις καμία υποχρέωση για άλλη μέρα.
Tip: Έρχονται σημαντικά γεγονότα από απροσδόκητες πηγές.

ΛΕΩΝ: Δέχεσαι πιέσεις από παντού σήμερα. Αν όμως παραμείνεις cool έχεις πιο πολλές πιθανότητες να τα καταφέρεις. Χρησιμοποίησε διπλωματία και θα κερδίσεις! 
Tip: Τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αστείρευτη ενέργεια σε έχει καταβάλλει και τη μεταφέρεις σε όποιον βρίσκεται κοντά σου. Αυτή η δύναμη που νιώθεις είναι ικανή να αναπτερώσει το ηθικό σου και την αυτοπεποίθησή σου. Το χρειάζεσαι όλο αυτό για να πάρεις τα πάνω σου μετά τα τελευταία δυσάρεστα  γεγονότα. 
Tip: Ανακάλυψε την αλήθεια! Μην αφήνεις την φαντασία σου να οργιάζει!

ΖΥΓΟΣ: Κάτι θα γίνει σήμερα που θα σου μετατρέψει το φόβο σου σε θετική δράση. Έχεις φοβερή ενέργεια. Μην την σπαταλάς χωρίς λόγο. Αυτό που πρέπει να προσέχεις είναι τις ασήμαντες αφορμές που μπορούν να οδηγήσουν σε καυγάδες χωρίς λόγο. 
Tip: Μην πέσεις στην παγίδα και χαλάσεις την ενέργειά σου χωρίς λόγο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα έρθεις αντιμέτωπη με διάφορες καταστάσεις σήμερα. Ένταση επικρατεί στη δουλειά σου και εσύ καλείσαι να βγάλεις το φίδι από την τρύπα. Βρίσκεσαι σε μία θέση που δεν θέλεις να είσαι. Είναι μια καλή ημέρα η σημερινή όμως για να αδράξεις κάθε καλή ευκαιρία που σου παρουσιάζεται από οποιαδήποτε δυσάρεστη κατάσταση.
Tip: Πάρε τα καλά από όλες τις καταστάσεις που βιώνεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπορεί να “κρεμαστείς” από φανταστικές υποσχέσεις που νομίζεις ότι θα σε επωφελήσουν. Έχεις την ψευδαίσθηση ότι θα ζήσεις εμπειρίες που δεν έχεις ξαναζήσει ως τώρα. Όμως μην τρελαίνεσαι και μην είσαι επιπόλαιη. Μην εγκαταλείπεις άτομα που αξίζουν προκειμένου να ζήσεις κάτι νέο. Το οτιδήποτε νέο δεν είναι απαραίτητα και αυτό που θέλεις πραγματικά.
Tip: Μην δίνεις βάση στα ασήμαντα! Αφού δεν είσαι happy έτσι!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πρόσεχε που πατάς, τι σκέφτεσαι και τι κάνεις. Είσαι η μόνη ικανή να δεις τι κρύβεται πίσω από την μάσκα του καθένα. Δεν μπορεί κανείς να σε ξεγελάσει. Είναι ικανότητα αυτό που έχεις και θα σε βοηθήσει πάρα πολύ. 
Tip: Keep going όπως και έρχονται τα πράγματα. Το καλό πράγμα αργεί!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην απογοητευτείς αν αυτά που επιθυμείς δεν γίνονται πραγματικότητα. Οι γύρω σου δεν καταλαβαίνουν την αντίληψη που έχεις για τα πράγματα. Είναι πιο ρεαλιστές από εσένα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αλλάξεις τακτική και άποψη. 
Tip: Να είσαι ο εαυτός σου! Μην σε νοιάζει κανείς και τίποτα!

ΙΧΘΥΣ: Βρίσκεσαι σε μια συναισθηματική καμπή αυτον το καιρό. Τίποτα δεν σε ευχαριστεί και τίποτα δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου. Πιέσεις δέχεσαι από παντού αλλά δεν σε φοβάμαι ψαράκι,έχεις περάσει και χειρότερα! 
Tip: Συμβιβάσου με την κατάσταση όπως είναι και κάνε υπομονή!

Σε φλερτάρει; Πες μου  ζώδιό του να σου πω!