Τι θα σου συμβεί αυτή την εβδομάδα; Διάβασε τα άστρα..

Τι λένε τα άστρα για την εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε;
Τι θα σου συμβεί αυτή την εβδομάδα; Διάβασε τα άστρα..



Η καινούρια εβδομάδα σηματοδοτεί και μία νέα αρχή. Αφήνουμε πίσω μας όλα όσα μας απασχολούν και δίνουμε χώρο στον καλύτερο μας εαυτό. Ας δούμε όμως τι λένε και τα άστρα!

Κριός

Βίρα τις άγκυρες!

Αυτήν την εβδομάδα όλη σου την προσοχή θα μονοπωλήσει η προσωπική σου εξέλιξη. Προσπάθησε να διατηρήσεις τις ισορροπίες στο περιβάλλον σου, ώστε στη συνέχεια να αφοσιωθείς απερίσπαστη στην εκτέλεση των επεκτατικών σου σχεδίων!

Δώσε ιδιαίτερη προσοχή τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας στην επικοινωνία σου-προφορική και γραπτή, καθώς οι τελευταίες μέρες του ανάδρομου Ερμή τείνουν να είναι πάντα ιδανικές για παρεξηγήσεις. Ακόμα η πιθανότητα να επικοινωνήσεις με ένα άτομο από το ευρύτερο οικογενειακό σου περιβάλλον που έχεις να δεις καιρό θα σε γεμίσει χαρά. Η στήριξη από αγαπημένα πρόσωπα φέρνει πάνα χαρά κι ηρεμία ακόμα και τις μέρες εκείνες που η σχέση σου με το άλλο σου μισό, κάθε άλλο παρά ιδανική χαρακτηρίζεται!

Τυχεροί Αριθμοί: 11, 3, 34, 12, 8, 17

Soundtrack εβδομάδας: Alphaville – Big in Japan

 

Ταύρος

Υπομονή και βαθιές ανάσες!

Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή σε μικρά καθημερινά ζητήματα, όσο δύσκολο κι αν είναι λόγω του άγχους και της ταραχής που σε διακατέχει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, θα έχεις τη δυνατότητα να ανταπεξέλθεις στο φορτωμένο σου πρόγραμμα και να μπορέσεις να απολαύσεις τον απαραίτητο αναζωογονητικό ύπνο, κάτι που το άγχος σου στερεί. Από την άλλη, μπορείς να προχωρήσεις σε ασφαλείς επενδύσεις και να διατηρήσεις την υπομονή σου με διάφορα νομικά κολλήματα που θα προκύψουν σε υποθέσεις σου.  

Τυχεροί Αριθμοί: 32, 14, 34, 16, 18, 6

Soundtrack εβδομάδας: Everything But The Girl - Missing

 

Δίδυμοι

Πόσα κομμάτια να γίνεις;

Μην ανησυχήσεις αν κατά τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας βρίσκεσαι σε σύγχυση σχετικά με ορισμένα θέματα. Η σύγχυση αυτή μπορεί να διαρκέσει για τρεις έως τέσσερις ημέρες, που μόνο μια ρεαλιστική προσέγγιση θα σε βοηθήσει να λάβεις τα ηνία της ζωής σου αντί να άγεσαι και να φέρεσαι από τα συναισθήματα σου! Για άλλη μια φορά η πολυμήχανη φύση του ζωδίου σου, θα σε φέρει στην άβολη θέση να είσαι βαλτωμένη από μυριάδες εργασίες που θα αποζητούν το χρόνο σου. Για παράδειγμα, από τη μία θέλεις να επικεντρωθείς στα χόμπι σου, αλλά την ίδια η κοινωνική, η ερωτική και η επαγγελματική ζωή απαιτούν το χρόνο σου. Από την άλλη, αυτή η κατάσταση μόνο στρεσογόνα μπορεί να είναι για σένα αφού η αίσθηση δικαίου που σε διακατέχει δεν σε αφήνει να μεροληπτήσεις.

Τυχεροί Αριθμοί: 8, 1, 40,44, 29, 20

Soundtrack εβδομάδας:Beyonce - Sweet Dreams

Καρκίνος

Τήρησε τις ισορροπίες!

Το μότο της εβδομάδας είναι «πάψε και κολύμπα!». Ναι, καλά διάβασες! Οι εξαιρετικά αυστηρές προθεσμίες σε κρατούν σε εγρήγορση, όπως και τα οικονομικά σου. Αν και θα πρέπει να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό, κάποιο εμπόδιο θα συνεχίσει να εμποδίζει την πρόοδο σου και είναι αρκετά απίθανο ότι θα πρέπει να ολοκληρώσεις τις εργασίες σου κακήν κακώς χωρίς να είσαι πλήρως ικανοποιημένη.  Μην χάνεις, όμως, το κουράγιο σου! Μπορεί η κατάσταση της προσωπικής σου ζωής να είναι αρκετά καταθλιπτική κι έτσι να προτιμάς να περνάς περισσότερο χρόνο στο γραφείο. Όμως, φρόντισε να ρίξεις λίγο τους ρυθμούς σου και να τηρήσεις τις απαραίτητες ισορροπίες. Καμία δεν παντρεύτηκε τη δουλειά της! Κατά τις τρεις τέσσερις πρώτες ημέρες της εβδομάδας, κάποιες απροσδόκητες δαπάνες είναι πιθανό να κάνουν την εμφάνιση του. Ωστόσο, προς το Σαββατοκύριακο, προβλέπονται επίσης απροσδόκητα οικονομικά οφέλη. Οπότε, ενώ οικονομικά αυτή η εβδομάδα φαίνεται ισορροπημένη, θα πρέπει, να δουλέψεις σκληρά για να παραμείνει ισορροπημένη και συναισθηματικά, ώστε να μπορέσεις να επικεντρωθείς απερίσπαστη στις δουλειές σου. Οξύμωρο, ε;

Τυχεροί Αριθμοί: 32, 6, 7, 42, 14, 7

Soundtrack εβδομάδας: Haddaway - What Is Love

Λέων

Να η ευκαιρία!

Αυτήν την εβδομάδα ο Δίας και ο Κρόνος είναι σε όψεις με το ζώδιο σου. Δεν είναι κακό, αντίθετα ο πλανήτης της επέκτασης και ο πλανήτης των ορίων έρχονται να παίξουν τον καλό και τον κακό αστυνομικό. Κατά τα άλλα τίποτα δε διασαλεύει τη ρουτίνα της καθημερινότητας σου! Οι επιδράσεις των δύο αυτών πλανητών, παρόλο που θα είναι έντονες, μόνο ευνοϊκές θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν, καθώς ευνοούν τις σπουδές, την επαγγελματική απόδοση και τα νέα ξεκινήματα. Έτσι, όλες σου οι αποφάσεις θα πρέπει να είναι συνετές, αν επιθυμείς όλες οι προνομιακές ευθύνες που φορτώθηκες τον τελευταίο καιρό να αποδώσουν καρπούς.

Τυχεροί Αριθμοί: 14, 30, 18, 37, 20, 7
Soundtrack εβδομάδας: Peter Andre - Mysterious Girl

 

Παρθένος

Επένδυσε στις μικρές χαρές της ζωής!

Αυτή την εβδομάδα οι οικονομικές σου υποθέσεις σε κρατάνε σε εγρήγορση, αφού από τη μια έρχονται χρήματα κι από την άλλη οι τσέπες μοιάζουν να είναι ξηλωμένες! Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει ότι δεν ξέρεις πώς να χρησιμοποιήσεις τα χρήματα για να περάσεις καλά, το αντίθετο μάλιστα. Το μόνο που σε αγχώνει είναι ότι θα πρέπει να συζητήσεις οικονομικά θέματα με άλλους, και μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που ζητήσουν τις συμβουλές σου σχετικά με το θέμα. Αυτή την εβδομάδα, μπορείς, επίσης, να απολαύσεις μια ενεργή κοινωνική ζωή, αλλά μόνο με στενά άτομα του κύκλου σου. Ενώ, οι τελευταίες μέρες του ανάδρομου Ερμή θα σε κάνουν να αναθεωρήσεις το παρελθόν σου τόσο σε επίπεδο σχέσεων όσο και σε επίπεδο οικονομικών συναλλαγών.

Τυχεροί Αριθμοί: 23, 10, 27, 22, 12, 8

Soundtrack εβδομάδας: Ace of Base - All That She Wants

Ζυγός

Τα οικονομικά και η δουλειά στο επίκεντρο!

Αυτή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μια ουδέτερη εβδομάδα για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου, παρότι τα άστρα είναι με το μέρος σου. Το πρώτο μισό της εβδομάδας, η διάθεση σου είναι στα ύψη, ενώ από την Τετάρτη ή την Πέμπτη μια πρόσκαιρη αναλαμπή της τύχης σε ευνοεί. Όχι, τόσο στα οικονομικά, όσο σε προσωπικό επίπεδο. Δηλαδή, εμφανίζονται άτομα που θα μπορούσαν να γίνουν πηγή έμπνευσής ή ακόμα και νέοι φίλοι και καθοδηγητές. Άφησε για λίγο του τρίτους κι επικεντρώσου σε εσένα, αφού η απόδοση σου θα είναι ζωτικής σημασίας. Ωστόσο, μην προσπαθήσεις να θάψεις τα οικονομικά σου κάτω από ζητήματα συναισθηματικής φύσης. Διατήρησε την ηρεμία και την αυτοκυριαρχία σου, αν θες να είσαι σε θέση να αποδόσεις στον επαγγελματικό τομέα.

Τυχεροί Αριθμοί: 15, 1, 44, 40, 24, 10

Soundtrack εβδομάδας: Wisin - Adrenalina ft. Jennifer Lopez, Ricky Martin

Σκορπιός

Στον αστρικό στρόβιλο του Δία και του Κρόνου!

Αχ, καημένο παιδί σε έχει ταράξει ο Κρόνος τα τελευταία δυόμισι χρόνια. Αυτήν την εβδομάδα, στις τελευταίες μέρες του Ανάδρομου Ερμή, προστίθενται και οι όψεις του Κριού και του Δία. Πριν αρχίσεις να θεωρείς ότι η σωτήρια λύση είναι να αποτραβηχτείς σε μια σπηλιά μέχρι να περάσουν, είναι μια καλή ευκαιρία να εστιάσεις στις σημαντικές πτυχές της ζωής σου από όπου λαμβάνεις και τις μεγαλύτερες συγκινήσεις σου. Τα έξοδα θα συνεχίσουν να αυξάνονται, ενώ τα θέματα υγείας αρχίζουν να σε απασχολούν περισσότερο. Ωστόσο, μπορεί τη στιγμή που είσαι απορροφημένη στη προσωπική σου ζωή και τις υπερωρίες, η ανάγκη ενός τρίτου ατόμου –συναισθηματικής φύσης- να σε αποσπάσει από το πρόγραμμα σου. Επικεντρώσου σε εσένα, κι αργότερα αν έχεις ώρα και διάθεση ακόμα, μπορείς να ασχοληθείς με τα προβλήματα τρίτων.

Τυχεροί Αριθμοί: 20, 12, 18, 32, 44, 13

Soundtrack εβδομάδας: B.o.B - Airplanes ft. Hayley Williams

Τοξότης

Με το πόδι στο γκάζι!

Αυτή την εβδομάδα η ασφάλεια και η επιτυχία σου εξαρτώνται άμεσα από την ταχύτητα σου. Όσο πιο γρήγορα δουλεύεις, τόσο το καλύτερο για σένα, αφού θα πρέπει να δαπανήσεις πολύ από τον πολύτιμο χρόνο σου για κοινωνικές εκδηλώσεις, ή να απολαύσεις ευχάριστες στιγμές με την παρέα σου. Το καλό είναι ότι άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος που είχες να δεις καιρό κάνουν την εμφάνιση τους, γεμίζοντας σε από χαρά. Είσαι σε έναν επικοινωνιακό παροξυσμό, και για αυτό ια πρέπει να προσέξεις λίγο τους τηλεφωνικούς σου λογαριασμούς και τις διαδικτυακές σου δηλώσεις και υποσχέσεις. Κατά τα άλλα, αν καταφέρεις να τρέξεις με την ταχύτητα του ανέμου, τόσο πιο κερδισμένη θα είσαι.  

Τυχεροί Αριθμοί: 27, 20, 18, 1, 23, 19

Soundtrack εβδομάδας: Stereo Hearts - Gym Class Heroes ft. Adam Levine

Αιγόκερως

Σε επαγγελματικό οίστρο!

Λοιπόν, είναι γνωστό πως ελάχιστα πράγματα όσο τα επαγγελματικά σου, σου προκαλούν απεριόριστη χαρά που αγγίζει τα όρια της ηδονής. Είναι ώρα να στραγγίσεις το καλοχτενισμένο κεφαλάκι σου για το πώς θα ωθήσεις την καριέρα σου προς τα εμπρός. Τώρα είναι οι κατάλληλες συνθήκες να προβληματιστείς σχετικά με το ευρύτερο επαγγελματικό τοπίο, που είχες παραμελήσει παραμελεί, καθώς ήσουν απορροφημένη στην επίτευξη βραχυπρόθεσμων στόχων. Πες «ναι» σε προκλήσεις αφού πρώτα ζυγίσεις καλά τα δεδομένα. Μίλα με τους ανωτέρους σου κι αν η προσωπική επαφή δεν είναι εφικτή πάντα υπάρχει η εναλλακτική των email. Σε καμία περίπτωση μην αφήνει τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες.

Τυχεροί Αριθμοί: 24, 31, 16, 10, 42, 2

Soundtrack εβδομάδας: GALA - Freed from desire

Υδροχόος

Άνοιξε τους ορίζοντες σου!

Αυτήν την εβδομάδα στα επαγγελματικά καλό θα είναι να προσπαθήσεις να διατηρήσεις τη σταθερότητα, διότι η άκαμπτη στάση σου τον τελευταίο καιρό προκαλεί σε συναντήσεις και συζητήσεις. Αν και είσαι πεπεισμένη ότι οι απόψεις σου είναι σωστές, κάποιες φορές η διακριτικότητα είναι το καλύτερο μέρος της ανδρείας. Επίσης, να θυμάσαι ότι το αφεντικό έχει πάντα δίκιο! Είναι μια ομολογουμένως ευνοϊκή περίοδος για τα ταξίδια, την επικοινωνία με τους ανθρώπους που ζουν στο εξωτερικό, αλλά και για την επίτευξη προσωπικών σου στόχων. Έτσι, αν θέλεις να μαζέψεις τα πράγματά σου και να κάνεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό, τα αστέρια είναι με το μέρος σου, αφού σίγουρα θα μπορέσεις να κάνεις reset αναλογιζόμενη φιλοσοφικά ζητήματα και τα βαθύτερα μυστήρια της ζωής. Μοιράσου τις σκέψεις και τις ιδέες σου με τη σχέση και τους φίλους σου, ενώ οι αδέσμευτες δεν θα πρέπει να κλείνουν τα μάτια στη νέα σχέση που τους κλείνει το μάτι!

Τυχεροί Αριθμοί: 17, 25, 43, 42, 3, 19

Soundtrack εβδομάδας: Nelly Furtado - Say It Right

Ιχθείς

Συζητήσεις και βομβαρδισμός πληροφοριών!

Πόσα να αντέξεις κι εσύ το συναισθηματικούλι ψαράκι! Αν ο ειρωνικός τόνος της προηγούμενης πρότασης δεν έγινε αντιληπτός, θα πρέπει να γίνει, αφού αυτήν την εβδομάδα καλό είναι να αφήσεις τους συναισθηματικούς θεατρινισμούς κατά μέρος και να στρέψεις όλη την προσοχή σου στα επαγγελματικά σου. Ευκαιρίες από αυτές που έρχονται μια φορά στη ζωή μας εμφανίζονται. Κι ενώ οι διαπραγματεύσεις μπορεί να είναι λίγο κουραστικές, οδηγούν σε προσοδοφόρα αποτελέσματα. Αυτήν την εβδομάδα τα άστρα σε συμβουλεύουν να ασχοληθείς με το προσωπικό σου Branding, δηλαδή την εικόνα σου και το διπλωματικό χειρισμό καταστάσεων και προβλημάτων που σε απασχολούν. Σε οικονομικό επίπεδο, το καλύτερο είναι να μοιραστείς τους προβληματισμούς σου με άλλα άτομα της οικογενείας σου, ενώ μην παραβλέψεις σε καμία περίπτωση μια κληρονομική υπόθεση που θα σε απασχολήσει.

Τυχεροί Αριθμοί: 5, 27, 32, 34, 17, 3

Soundtrack εβδομάδας: Justin Timberlake - What Goes Around...Comes Around