Tαύροι, Δίδυμοι και Καρκίνοι λίγο προσοχή και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας

Ζυγοί και Υδροχόοι έχετε τέτοια ενέργεια που τίποτα δεν σας σταματάει!
Tαύροι, Δίδυμοι και Καρκίνοι λίγο προσοχή και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας



Διανύοντας την Μ.Εβδομάδα κάποιοι θα διαπιστώσουν πως είναι οι ευνοημένοι του ζωδιακού και κάποιοι άλλοι πως σηκώνουν το δικό τους Γολγοθά. Αλλά όλα τα προβλήματα και οι δύσκολες καταστάσεις κάποτε έχουν και ένα τέλος. Υπομονή και όλα θα λάμψουν!

ΚΡΙΟΣ: Στρέψε όλη σου την προσοχή σε πνευματικά θέματα. Ξεκίνα yoga ή διαλογισμό που θα σε βοηθήσει να συνδυάσεις σωματική άσκηση με διαλογισμό. Είναι απαραίτητο να συνδέσεις μυαλό με ψυχή! Μόνο  έτσι θα ανακτήσεις την ενέργεια που χρειάζεσαι!
Tip: Ξεκίνα μαθήματα χορού! Είναι η κατάλληλη πηγή ενέργειας που χρειάζεσαι!

ΤΑΥΡΟΣ: Ζήτα τη στήριξη των φίλων σου. Είναι αυτοί που σε γνωρίζουν καλύτερα και θα σε κάνουν να αισθανθείς καλύτερα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κλείνεσαι στο σπίτι σου μόνη σου. Μην νομίζεις ότι οι άλλοι δεν είναι διαθέσιμοι για τα δικά σου προβλήματα.
Tip: Άφησε το ένστικτο σου να σε οδηγήσει!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Μην κολλάς σε γεγονότα από το παρελθόν. Ήρθε η ώρα να προχωρήσεις προς τα εμπρός! Ξεκίνα την ημέρα σου σαν να είναι η πρώτη σου μέρα στον πλανήτη. Συνειδητοποίησε πόσο τυχερή είσαι που έχεις τέτοια δύναμη και επιρροή! Χρησιμοποίησε τη δύναμη που έχεις με σύνεση γιατί θα διαπιστώσεις πως είναι ισχυρότερη από τι νόμιζες!
Tip: Ανάπτυξε τις σχέσεις σου, πήγαινε ένα βήμα παραπέρα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Συναισθηματικές εκρήξεις είναι πιθανό να προκύψουν αν δεν είσαι προσεκτική. Βεβαιώσου πως δεν είσαι ευάλωτη σε κριτική που μπορεί να σου ασκήσουν οι γύρω σου. Πρέπει να ξέρεις πως να υπερασπιστείς τον εαυτό σου.
Tip: Να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και όλα θα πάνε καλά ακόμα και αν δείχνουν το αντίθετο!

ΛΕΩΝ: Οι φίλοι σου μπορεί να σε έχουν χάσει τώρα τελευταία αλλά κάνε μια εμφάνιση όπου ξέρεις ότι θα σε προσέξουν και η παρουσία σου θα εκτιμηθεί. Ψάξε τα καλά σημεία στους άλλους αντί να γίνεσαι επικριτική και να εστιάζεις στα αρνητικά στοιχεία των άλλων.
Tip: Να είσαι προσεκτική στο πως αναφέρεσαι στους άλλους!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην ενεργείς σαν να ξέρεις τα πάντα. Αυτή η στάση σου δεν θα σε οδηγήσει πουθενά. Να θυμάσαι ότι ο καθένας που συναντάς στη ζωή σου έχει να σου διδάξει κάτι γι' αυτό μην αγνοείς κανέναν. 
Tip: Διατήρησε μια θετική στάση και μην είσαι ξινή!

ΖΥΓΟΣ: Τα λόγια σου για έναν περίεργο λόγο αποπνέουν μια δύναμη. Θα διαπιστώσεις πως οι πράξεις σου και τα συναισθήματά συνδέονται. Πάρε αυτή την ευκαιρία για να πας ένα βήμα μπροστά. Έχεις μία ιδιαίτερη επιρροή και δεν μπορείς να συγκριθείς με κανέναν.
Tip: Μην αφήνεις τους άλλους να προσπαθήσουν να σε πείσουν για τίποτα. Ότι ξέρεις σωστά το ξέρεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σπάσε τα δεσμά που σε εγκλωβίζουν από την επίτευξη των στόχων σου. Το καλό είναι ότι δεν χρειάζεσαι και ιδιαίτερη προσπάθεια για να το πετύχεις αυτό. Σε αυτό θα σε βοηθήσουν και άτομα που έχουν ίδιους στόχους με εσένα.
Tip: Αφέσου σε νέες γνωριμίες!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αν αισθάνεσαι ότι η ενέργειά σου εξαντλείται να ξέρεις πως πάντα υπάρχει ένα εφεδρικό δοχείο. Μην το αγνοείς αυτό! Δεν έχεις πολύ χρόνο στη διάθεσή σου αλλά το καλό είναι ότι λειτουργείς πιο αποδοτικά υπό πίεση.
Tip: Παράμεινε ήρεμη και ψύχραιμη και να θυμάσαι πως δεν είναι το τέλος του κόσμου επειδή τα πράγματα δεν πάνε όπως θα ήθελες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βάλε λίγο ζωντάνια στην καθημερινότητά σου σήμερα. Απόλαυσε την ημέρα σου όπως έρχεται και εκμεταλλεύσου τις δυνάμεις σου στο έπακρο! 
 Τip: Διατήρησε ουδέτερη σκέψη και καθαρό μυαλό!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δώστε extra ώθηση στην ενέργεια σας σήμερα! Κάνε πράγματα που θα βοηθήσουν και τους δικούς σου ανθρώπους γιατί σε χρειάζονται! Κάποιοι μπορεί να μην είναι σε θέση να βρίσκονται πολύ κοντά σου αλλά αυτό είναι δικό τους πρόβλημα.
Tip: Το κλειδί σε όλα είναι ο εαυτός σου!

ΙΧΘΥΣ: Μην δίνεις βάση σε πράγματα που δεν έχουν ουσία. Καθόρισε ποιες είναι οι ανάγκες σου και τι σε κάνει πραγματικά  happy και προσπάθησε να τα υλοποιήσεις. 
Tip: Απόδειξε την αγάπη σου στους δικούς σου ανθρώπους με μικρές κινήσεις! 

Τα ίδια σε όλες λέει! Οι αγαπημένες ατάκες των ζωδίων στο φλερτ