Το τσάι ΟΛΥΜΠΟΣ στη ζωή μας και τα οφέλη του

Όταν οι επιστήμονες αναφέρονται στα ευεργετικά ροφήματα για τον οργανισμό, το τσάι του βουνού κατέχει μια θέση πάνω πάνω στη λίστα. Είναι δημοφιλές, αγαπητό και δεν λείπει από κανένα ελληνικό σπίτι.
Το τσάι ΟΛΥΜΠΟΣ στη ζωή μας και τα οφέλη του



Μεγαλώσαμε με το τσάι του βουνού και το έχουμε συνδέσει με την παιδική μας ηλικία. Η γιαγιά μας το έδινε για έναν γλυκό ύπνο και η μαμά για να ανακουφιστούμε από τον πυρετό. Το τσάι του βουνού μας ξυπνά γλυκές παιδικές αναμνήσεις και μας φέρνει στο νου ζεστές μυρωδιές, χαμόγελα, ιστορίες, ξενοιασιά.

Οι επιστήμονες, που πάντα «εκμεταλλεύονται» τα οφέλη της φύσης και την θεραπευτική της γενναιοδωρία, συμπληρώνουν ότι ένα ποτήρι παγωμένο τσάι του βουνού κάθε πρωί αναζωογονεί τον οργανισμό και τονώνει τη μνήμη. Προετοιμάζει το σώμα και την ψυχή μας για την απαιτητική μέρα που θα ακολουθήσει αφού από τις πρώτες κιόλας γουλιές νιώθεις την ευεξία που σου προσφέρει. Είναι ο ιδανικός σύντροφος στη δουλειά καθώς σου δίνει επιπλέον ενέργεια και δύναμη, σε δροσίζει, σε ανακουφίζει και σε αναζωογονεί στη στιγμή.

Μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά, ήρθε η ώρα για μια ταινία το βράδυ ή παρέα με τους φίλους. Το τσάι του βουνού σου προσφέρει τη χαλάρωση και την ηρεμία που έχεις ανάγκη. Επιπλέον, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα τσάγια, δεν έχει διεγερτική δράση, δεν περιέχει καφεΐνη άρα μπορεί να καταναλώνεται άνετα και το βράδυ πριν τον ύπνο. Άλλωστε δεν περιέχει ζάχαρη, μόνο Stevia, άρα μπορούμε να το απολαύσουμε χωρίς ενοχές.

Είμαστε πολύ τυχεροί γιατί στην Ελλάδα, καταναλώνουμε αρκετό τσάι του βουνού και στα βουνά μας εντοπίζονται περίπου 17 είδη. Συλλέγεται με το χέρι, αποξηραίνεται φυσικά και βράζεται παραδοσιακά, διατηρώντας όλα τα συστατικά του φυτού χωρίς περαιτέρω επεξεργασία. Προφανώς, στη χώρα μας μάθαμε να εμπιστευόμαστε τα βότανα  που ζουν για χρόνια μέσα στην παράδοσή μας και τους δίνουμε έξτρα πόντους χρησιμοποιώντας την τεχνογνωσία του σήμερα.

Το τσάι του βουνού ΟΛΥΜΠΟΣ πίνεται και παγωμένο. Για το καλοκαίρι, μπορεί να αποτελέσει ένα δροσιστικό, γεμάτο ευεξία αφέψημα, να ενταχθεί στο καθημερινό μας πρόγραμμα και να μας βοηθήσει με πολλούς τρόπους.

Βρες το τσάι του βουνού ΟΛΥΜΠΟΣ, το καλύτερο τσάι των βουνών. Έρχεται αυθεντικό, απολαυστικό και φρέσκο από τα ελληνικά βουνά κατευθείαν στο ψυγείο μας.

Διάλεξε την κλασική γεύση ή αυτή με το λεμόνι. Αν ανήκεις στους πιο τολμηρούς βρες τσάι του βουνού με φρέσκια, ελληνική Αρώνια που προσφέρει ευεξία και αναζωογόνηση.

Ώρα να δροσιστούμε, να γεμίσουμε ευεξία και ενέργεια με το τσάι του βουνού ΟΛΥΜΠΟΣ! Άλλωστε, μοιάζει σπιτικό, σαν να το έφτιαξες με τα χεράκια σου, μόνο για σένα!