Πώς μια δύσκολη μέρα στο γραφείο μπορεί να γίνει καλύτερη

Είναι πιο εύκολο απ' όσο νομίζεις...
Πώς μια δύσκολη μέρα στο γραφείο μπορεί να γίνει καλύτερη



Όλοι μας περνάμε τέτοιες μέρες! Όταν τα mail πέφτουν βροχή, τα τηλεφωνήματα διαδέχονται με μανία το ένα το άλλο και τo deadline είναι τόσο πιεστικό που σε πιάνει πανικός. Πίεση, ένταση, άγχος. Καμιά φορά κι εγώ νιώθω ότι δεν έχω άλλες αντοχές. Γι’ αυτό ανακάλυψα απλούς τρόπους για να νιώσω καλύτερα μέσα στη φορτισμένη ατμόσφαιρα του γραφείου μέσα σε λίγα λεπτά. Εγώ τους ονομάζω «τρόπους αναζωογόνησης». Πάρε ιδέες!

Έχω πάντα στο γραφείο μου μαύρη σοκολάτα

Γνωρίζεις ότι η σοκολάτα προκαλεί την παραγωγή ενδορφίνης, της ορμόνης της χαράς σε τόσο υψηλά επίπεδα όσο όταν είσαι ερωτευμένη. Επίσης, βοηθάει τη μνήμη και την καταπολέμηση του στρες. Άρα πάρε ένα κομματάκι από το συρτάρι κάτω κάτω (Ξέρεις εσύ!)

Γυμνάζομαι και κοιμάμαι καλά

Ο μαγικός συνδυασμός γυμναστικής και ποιοτικού ύπνου είναι το μυστικό για να αποφύγουμε τη συναισθηματική καταπόνηση και την κόπωση ενώ μας βοηθάει να τονώσουμε την ενεργητικότητα και την παραγωγικότητά μας. Η σωματική άσκηση βελτιώνει τη διάθεσή, όμως καταναλώνει τα αποθέματα που έχουμε σε ενέργεια κι έτσι πρέπει  να συνδυάζεται με καλό ύπνο για ανανέωση.

Πίνω ελληνικό τσάι του βουνού ΟΛΥΜΠΟΣ

Είναι το μυστικό μου για να ανταπεξέλθω σε μια δύσκολη μέρα στο γραφείο. Είναι το αφέψημα που ξεχειλίζει από νοσταλγία και γλυκές αναμνήσεις παιδικής ηλικίας. Πίνω το τσάι του βουνού ΟΛΥΜΠΟΣ παγωμένο. Είναι τόσο φρέσκο λες και το έχω φτιάξει μόνη μου στο σπίτι.

Βοηθάει τη μνήμη μου, μου δίνει επιπλέον ενέργεια, γεμίζω υγεία και ευεξία. Δεν περιέχει καφεΐνη, ούτε ζάχαρη και έτσι το απολαμβάνω χωρίς ενοχές. Σταματώ τη δουλειά για λίγα λεπτά και πίνω μερικές γουλιές. Με δροσίζει, με αναζωογονεί και με ενεργοποιεί αμέσως.

Έτσι γυρίζω στη δουλειά μου με φρέσκο μυαλό και καλύτερη συγκέντρωση. Εγώ προτιμώ την καινούρια γεύση, τσάι του βουνού με ελληνική ΑΡΩΝΙΑ. Αξίζει να τη δοκιμάσεις!Η Αρώνια περιέχει πολλά θρεπτικά συστατικά και προσφέρει ευεξία στον οργανισμό μας.

Η φίλη μου η Μίνα βέβαια είναι πιο παραδοσιακή και προτιμάει τη γεύση λεμόνι. Κι αυτό έχει μοναδική γεύση. 

Είναι το πιο ευχάριστο διάλειμμα μέσα στη μέρα μου!