Χρονοταξιδιώτης πήγε στο έτος 8973 και πέρασε από ανιχνευτή ψεύδους

Μια απίθανη ιστορία.
Χρονοταξιδιώτης πήγε στο έτος 8973 και πέρασε από ανιχνευτή ψεύδους



Έχεις αναρωτηθεί πως θα είναι το μέλλον; Ο William Taylor, ισχυρίζεται πως ξέρει καθώς ταξίδεψε στο πάρα πολύ μακρινό έτος 8973 μέσω ενός κρυφού στρατιωτικού project, το οποίο μάλιστα χρηματοδότησε η βρετανική κυβέρνηση!

Όσο απίθανη και αν μοιάζει η συγκεκριμένη ιστορία, δημοσιεύθηκε στην βρετανική Mirror, με τον Taylor  να αποκαλύπτει για το πώς είναι η ζωή μετά από 6955 χρόνια. Ο Taylor μάλιστα έζησε 6 ώρες στο μακρινό μέλλον όπου συνάντησε ρομπότ και υβρίδια ανθρώπων με μηχανές που ζούσαν αιώνια!

Ο χρονοταξιδιώτης παρομοίωσε την γη με «Ουτοπία» ενώ δεν ήθελε να επιστρέψει. Δεν υπήρχε έγκλημα, καμία ασθένεια ή φτώχια ενώ κάθε πρόβλημα υγείας μπορούσε να γιατρευτεί με ειδικά μηχανήματα.

Φυσικά οι εξωγήινες επαφές είναι γεγονός και ο Taylor εικάζει πως υπήρχε και επαφή με το γήινο είδος, το οποίο έφερε νέα υβρίδια ανθρώπων. Όλοι στη γη μιλούσαν αγγλικά και οι συζητήσεις γίνονταν τηλεπαθητικά.

Αν αυτά δεν σου φτάνουν, τότε να σου πούμε πως ο ίδιος άνθρωπος αποκάλυψε επίσης πως τα ταξίδια στο χρόνο είναι πραγματικότητα από το 1981 και πως η  ανθρωπότητα θα είναι σε θέση να μάθει την αλήθεια σε δέκα χρόνια από σήμερα.

Πριν φτάσει στο μακρινό 8973, ο Taylor έκανε μια στάση στο 3000, όπου η ανθρωπότητα ήταν στα όρια του αφανισμού.

Για την ιστορία, ο William Taylor πέρασε από ανιχνευτή ψεύδους από το ApexTV, συνωμοσιολογικό κανάλι του Youtube και το οποίο φυσικά έβγαλε πως έλεγε την αλήθεια…