Έχεις αλλεργία; Aυτά είναι τα Beauty Quick Fixes που πρέπει να εφαρμόσεις τώρα!

Είναι τα tips που χρειάζεσαι!
Έχεις αλλεργία; Aυτά είναι τα  Beauty Quick Fixes που πρέπει να εφαρμόσεις τώρα!



Φτερνίζεσαι non stop, βήχεις και η μύτη σου τρέχει. Στην τσάντα σου έχεις πάντα χαρτομάντιλα και spray για την μύτη σου (για τις στιγμές που δεν μπορείς να αναπνεύσεις). Τα μάτια σου είναι πρησμένα και κόκκινα και δεν ξέρεις πως να βαφτείς για να το καλύψεις αλλά και για να φαίνεσαι πιο normal. Γιατί και αυτή η διαδικασία θα κρατήσει...(ούτε ξέρεις για πόσο ακόμα).
Μήπως αυτό που χρειάζεσαι αυτή τη στιγμή είναι κάποια beauty tips-fixes; Σου έχουμε 5 και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σε σώσουν!
 

1. Contouring
Ο λόγος που φοράμε μαύρα ρούχα είναι για να φαινόμαστε πιο αδύνατες. Το tip για να μην φαίνεται πρησμένο το πρόσωπό σου από την αλλεργία που σε ταλαιπωρεί είναι να χρησιμοποιήσεις τη μέθοδο contouring. Το "εργαλείο" σου είναι το highlighter! Βάλε ρουζ και από πάνω πρόσθεσε λίγο από αυτό το προϊόν.

2. Κοκκινίλες
Η μύτη σου τρέχει non stop και εκείνη η περιοχή είναι ερεθισμένη. Αυτό που πρέπει να κάνεις asap είναι να βάλεις μια ενυδατική κρέμα ή αν δεν έχεις, βάλε λίγο liposan ή βαζελίνη.

3. Μάτια
Τα μάτια σου όταν έχεις αλλεργία είναι μεγάλα και πρησμένα ακι δακρύζουν. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις μια αδιάβροχη μάσκαρα. Επίσης μπορείς να βάλεις και μολύβι στο πάνω βλέφαρό σου.

4. Μαλλιά
Τράβηξε το βλέμμα κάνοντας σγουρά μαλλιά και όχι ίσια. Με τα ίσια τραβάς την προσοχή και κάποιος κάνει focus αμέσως στο πρησμένο σου πρόσωπο. Κάτι που δεν θέλεις!

5. Μακρυά από τα προϊόντα styling!
Καλύτερα να μην χρησιμοποιήσεις αφρό, lak και άλλα προϊόντα styling γιατί δεν κάνουν καλό στην αλλεργία σου. Ίσα ίσα που θα σε επιβαρύνει περισσότερο.

Nτρέπεσαι να βάλεις crop top; Σε 7 λεπτά θα αλλάξεις γνώμη!