Μπάνιο κάθε μέρα; 7 λόγοι που σου φωνάζουν όχι!

Ήρθε η ώρα για dry shampoo!
Μπάνιο κάθε μέρα; 7 λόγοι που σου φωνάζουν όχι!



Παλαιότερα οι άνθρωποι συνήθιζαν να κάνουν μπάνιο 1 φορά την εβδομάδα. Εντάξει, δεν χρειάζεται να φτάσουμε στα άκρα. Όμως το να κάνεις κάθε μέρα μπάνιο είναι too much. Μπορείς να όμως να κάνεις μέρα παρά μέρα. Δες γιατί:  

1#
Το χειμώνα φοράς περισσότερα ρούχα. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχεις άμεση επαφή με το περιβάλλον. Οπότε και με τα μικρόβια. Όμως με τα χέρια σου πιάνεις τα πάντα και είναι πιο εύκολο να μεταφέρεις τα μικρόβια. Γι΄αυτό και χρειάζεται να πλένεις τα χέρια σου συχνά. 

2#
Τα ρούχα σου απορροφούν τον ιδρώτα. Γι΄αυτό και καλό είναι να τα αλλάζεις συχνά. Ειδικά τα εσώρουχά σου.

3#
Dry shampoo το θαυματουργό. Συμφωνείς; Απλά χρησιμοποίησέ το έξυπνα και σωστά. Δεν πρέπει να το χρησιμοποιείς πολύ συχνά αλλά μόνο όταν χρειάζεται. 

4#
Σκέψου οικολογικά! Μην σπαταλάς πολύ νερό. 

5#
Δεν κάνει να λούζεσαι κάθε μέρα. Κάνεις τα μαλλιά σου πιο λιπαρά με αυτό τον τρόπο. 
Tip: Αν τα μαλλιά σου λαδώνουν πολύ εύκολα κάνε το εξής ~>Πριν λουστείς λούσε τα μαλλιά σου με καθαριστικό πιάτων και μετά βάλε σαμπουάν. Θαυματουργό!

6#
15 λεπτά το ντους. 10 λεπτά λούσιμο. 3 λεπτά ξέβγαλμα. 28 λεπτά από το χρόνο σου. 

7#
Μπορείς να πλυθείς τοπικά στα σημεία που είναι πιο πιθανό να πλύνεις. Μασχάλες και επίμαχο σημείο. Το καλύτερο είναι να χρησιμοποιείς πράσινο σαπούνι. Δεν θα σου δημιουργήσει καμία αλλεργία και επίσης θα προστατεύσει το PH του δέρματός σου. 

8# 
Αν υποφέρεις από αλλεργίες καλό είναι να μην κάνεις μπάνιο κάθε μέρα. Διότι το δέρμα σου αφυδατώνεται.

Δες εδώ μυστικά ομορφιάς που θα σε διατηρήσουν νέα για πάντα! (Που λέει ο λόγος!)