5 Beauty trends που θα λατρέψεις!

Δες τις τάσεις που είναι must!
5 Beauty trends που θα λατρέψεις!



Σίγουρα και εσύ αναρωτιέσαι ποιο μακιγιάζ είναι must αυτή την περίοδο, ποια είναι η νέα τάση που επικρατεί στα νύχια και τα μαλλιά τελικά είναι καλύτερα ίσια ή σγουρά; Όλες αυτές οι απορίες εύλογα σου δημιουργούνται διότι η μόδα αλλάζει non stop και ακαθόριστα και δεν προλαβαίνεις τις εξελίξεις!

Όμως ευτυχώς που υπάρχει το Pinterest και μας ενημερώνει για τα τελευταία beauty trends!

1. Φυσικά ανέμελα μαλλιά!
Σταμάτα να βάζεις αφρό, λακ στα μαλλιά σου και άφησε τα ανέμελα. Επίσης αν δεν έχεις ακόμα άσπρες τρίχες στα μαλλιά τότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μην τα βάψεις και να τα αφήσεις στο φυσικό τους χρώμα! Αυτό και αν είναι must!

2. The ‘ADELE’ eye!
Αν θέλεις να είσαι mainstream τότε υιοθέτησε έναν άλλο τρόπο μακιγιάζ! Κάντο όπως η Adele! Βάψε το καπάκι με μια χοντρή γραμμή eyeliner, βάλε μάσκαρα στα πάνω βλέφαρα και βάλε ένα απαλό κραγιόν.

3. Σχεδίασε τα φρύδια σου!
Πάρε ένα σκούρο μολύβι ειδικό για τα φρύδια και πάτα πάνω έτσι ώστε να τα σχηματίσεις. Ακόμα και αν τα φρύδια σου δεν έχουν καθορισμένο σχήμα με αυτό το tip θα καταφέρεις να τα κάνεις όπως θέλεις και πηγαίνει στο πρόσωπό σου!

4. Vintage καρφίτσες στα μαλλιά!
Αν έχεις παλιές καρφίτσες της γιαγιάς σου και στις έχει χαρίσει να ξέρεις πως είσαι πολύ τυχερή! Διότι η μόδα επανήλθε! Γι΄αυτό βγάλε από τη μπιζουτιέρα σου ότι παλιό και vintage έχεις αποθηκεύσει από παλιά και βάλε τις στα μαλλιά σου!

5. Κάνε στα μαλλιά σου χρωματισμούς που θα θυμίζουν γοργόνα!
Είναι η πιο fancy τάση που επικρατεί τον τελευταίο καιρό! Τόλμησε το κάτι διαφορετικό και μην φοβάσαι να πειραματιστείς στο κάτι διαφορετικό! Αυτή η τάση σίγουρα θα είναι must το καλοκαίρι! Άλλωστε στο εξωτερικό το έχουν κάνει όλες!

Πηγή: Pinterest

Θες να είσαι στην τρίχα ακόμα και φορώντας σκουφί;Δες εδώ τους πιο απλούς τρόπους!