Αριστούργημα ή εφιάλτης;

Θα έμενες ή θα φρίκαρες στα κτίρια που "κατασκευάζει" με τη φωγραφική του μηχανή ο φωτογράφος Dirk Bakker;
Αριστούργημα ή εφιάλτης;



O Dirk Bakker είναι ένας φωτογράφος από το Άμστερνταμ, γνωστός ως macenzo, που μπορεί μέσα από τις εικόνες του να αποδώσει τέλεια την ομορφιά των αρχιτεκτονικών κτιρίων. Τι κάνει ακριβώς ; Απλά συμπιέζει τα κτίρια που φωτογραφίζει και τα προσθέτει το ένα πάνω στο άλλο μέχρι να αποδώσει την καλύτερη δυνατή εικόνα!
Το έργο του Dirk είναι έντονα επηρεασμένο από την αγάπη του για τις γραμμές, τα μοτίβα και τα σχήματα κτιρίων καθώς και τις κατασκευές αυτών.

Μπαίνοντας μέσα στο λογαριασμό του στο Instagram, θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί ότι αυτές οι εικόνες είναι πάρα πολύ καλές για να είναι αληθινές.
 "Δεν είναι μυστικό, μπορώ να επεξεργαστώ τις εικόνες μου μέχρι να φτάσω στην απόλυτη ικανοποίηση," είπε ο Dirk στο Bored Panda. "Για μένα, μια εικόνα είναι σαν μια ανάθεση graphic design,  που μπορώ να επεξεργαστώ ή να χειριστώ μέχρι να καταλήξω σε μια ενδιαφέρουσα, συναρπαστική και ισορροπημένη εικόνα."

Ως γνήσιος Ολλανδός, ο Dirk απολαμβάνει να φωτογραφίζει κατά τη διάρκεια της βόλτας του με το ποδήλατο όχι μόνο στο  Άμστερνταμ, αλλά και σε πολλές διαφορετικές πόλεις και χώρες που καλείται να επισκεφθεί.

Αυτές είναι μερικές από τις εξαίσιες εικόνες που δημιουργεί!

#1 2 pRoof

#2 Balcony Fiësta

#3 Container City

#4

#5 Embrace You

#6 Every Step You Take

#7 Green House

#8 Liv’in Color

#9 DiscoveRED

#10 Red, Yellow And Blue

#11 Riding The Wave

#12 Round In Circles

#13 SkyLines

#14 Two of a kind

#15 Up You Go

Διάβασε ακόμα: Αυτά είναι τα πιο διαστημικά γλυκά που θα δεις ποτέ!