Ξύπνησες με hangover; Σου έχουμε τη φυσική λύση!

Αποτελεσματικά tips για να την βγάλεις καθαρή!
Ξύπνησες με hangover; Σου έχουμε τη φυσική λύση!



Αφόρητος πονοκέφαλος, πικρή γεύση στο στόμα, αδυναμία, δίψα, δυσφορία, και τάση για εμετό. Είπες και εσύ να το ρίξεις έξω και ήπιες ένα, δύο, τρία; και παραπάνω;ποτηράκια και ιδού τα συμπτώματα! Τώρα ψάχνεις αντίδοτα για να αντιμετωπίσεις το hangover σου! Μην σκας! Σου έχουμε τα γιατροσόφια! 

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι ένα πρωινό καυτό μπάνιο που θα αποβάλει τις τοξίνες.

Στην περίπτωση σου αυτό που χρειάζεται είναι ένα ελαφρύ πρωινό με ένα τοστ από μαύρο ψωμί. Θα σε γεμίσει ενέργεια και θα αποκαταστήσει τα επίπεδα του σακχάρου στον οργανισμό σου.  

Κοιμήσου όσο πιο πολύ μπορείς. Δεν υπάρχει καλύτερο γιατρικό! 

Ωραία ιδέα (εάν το επιτρέπει ο καιρός) είναι ένας  απογευματινός περίπατος. Το οξυγόνο που θα εισπνεύσεις θα τονώσει την εγκεφαλική σου λειτουργία και θα ξανανιώσεις.

Ενυδάτωσε τον οργανισμό σου πίνοντας full νερό και καλό είναι να αποφύγεις το αλκοόλ για την υπόλοιπη μέρα...έστω! (Αλκοόλ με αλκοόλ! Υπάρχουν πολλοί που στηρίζουν την άποψη ότι η καλύτερη θεραπεία του hangover είναι με ένα ακόμη αλκοολούχο ποτό. Αυτό όμως μάλλον δεν ισχύει. Το αλκοόλ καθυστερεί τη θεραπεία του hangover και το εντείνει. Οπότε ξέχνα το!)

Μπορείς να φας ένα μήλο ή μια μπανάνα. Το ιδανικό βέβαια είναι σε ένα μπλέντερ με λίγο πάγο να βάλεις ένα μήλο και μία μπανάνα να τα χτυπήσεις και να πιεις το χυμό, ο οποίος θα σε ανακουφίσει από τη ναυτία.

Οι τροφές πλούσιες σε υδατάνθρακες δίνουν ενέργεια, όπως ένα μικρό γλυκό ή ψωμί με μέλι.

Εξαιρετική πρόταση είναι μία κοτόσουπα! Θα σε βοηθήσει να παραμείνεις ενυδατωμένη, ενώ είναι μια καλή πηγή υγρών, νατρίου και καλίου. 

Μην παραλείψεις να φας μικρά σνακ μέσα στην ημέρα, όπως κράκερ, κριτσίνια, φρυγανιές, μπάρες δημητριακών και ψωμί.