Καυτερή πιπεριά: Τι να κάνεις για να σβήσεις το κάψιμο;

Ένα χρήσιμο tip που θα σε ανακουφίσει στο πι και φι!
Καυτερή πιπεριά: Τι να κάνεις για να σβήσεις το κάψιμο;



Είναι ολοφάνερο πως η καυτερή πιπεριά αναστατώνει τον ουρανίσκο σου με την hot γεύση της. Όμως επειδή παραείναι hot δεν αντέχεις την καυτερή αίσθηση που σου αφήνει. Τι μπορείς να κάνεις γι' αυτό; Φυσικά ξεγελιέσαι πως το νερό είναι η λύση. Ξέχνα και την εναλλακτική του ψωμιού γιατί ούτε και αυτή πιάνει και το μόνο που θα καταφέρεις είναι να κάνεις πιο έντονη την καυτερή γεύση της. Γι' αυτό το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να καταναλώσεις γιαούρτι, γάλα ή κρέμα. Αποδεδειγμένα επειδή είμαι λάτρης των καυτερών (και επειδή τα έχω δοκιμάσει όλα για να ανακουφιστώ από το κάψιμο) σου προτείνω να πιεις ένα ποτήρι γάλα και θα με θυμηθείς!