Κάθεσαι στην άμμο χωρίς πετσέτα; Fail!

Άλλαξε αυτή τη συνήθεια και άλλες...αμέσως! Δες γιατί!
Κάθεσαι στην άμμο χωρίς πετσέτα; Fail!



Το καλοκαίρι είναι η πιο τέλεια εποχή του χρόνου και δεν το αμφισβητεί κανείς! Ωστόσο όμως πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικές εμείς οι γυναίκες διότι είμαστε πιο επιρρεπείς στα "καλοκαιρινά" γυναικολογικά νοσήματα.

Μπορείς με απλούς τρόπους να φτιάξεις μια ρουτίνα έτσι ώστε να αποφύγεις τους κινδύνους που εγκυμονούν από τη θάλασσα, την πισίνα, την άνοδο της θερμοκρασίας και την υγρασία.

1ος βασικός κανόνας
Μην αφήνεις το μαγιό να στεγνώνει πάνω σου! Σίγουρα στο έλεγε η μαμά σου όταν ήσουν μικρή! Πρέπει να την ακούσεις τώρα γιατί όταν αφήνεις το μαγιό να στεγνώσει πάνω σου η αυξημενη θερμοκρασία σε συνδυασμό με την υγρασία που δημιουργείται στην ευαίσθητη περιοχή, αποτελούν πολύ ευνοϊκό περιβάλλον για να αναπτυχθούν κολπίτιδες, ουρολοιμώξεις κ.α.

2ος βασικός κανόνας
Μην κάθεσαι στην άμμο χωρίς πετσέτα!Όσο ωραία αίσθηση και αν είναι τόσους κινδύνους κρύβει! Διότι έρχεσαι σε επαφή με χιλιάδες μικροοργανισμούς! Γι΄αυτό καλό είναι όταν πας παραλία να έχεις μια ψάθα και από πάνω της να απλώνεις μια πετσέτα.

3ος βασικός κανόνας
Επίλεξε πάντα βαμβακερά ρούχα και είδη προσωπικής υγιεινής!Μην φοράς πολύ στενά ρούχα. Να επιλέγεις βαμαβακερά εσώρουχα έτσι ώστε να αφήνουν την περιοχή να αναπνεύσει!

Για καλό και για κακό όμως μόλις επιστρέψεις από τις διακοπές σου κάνε μια επίσκεψη στο γυναικολόγο σου! 

Παρακολούθησε και το παρακάτω video από το Join Us για περισσότερες πληροφορίες!

 

 

Τι είναι η υπνική άπνοια; Μήπως σου κόβεται η ανάσα για λίγο όταν κοιμάσαι;