Ταλαιπωρημένα χέρια; Όχι πια! (Και χωρίς να χαλάσεις μια περιουσία)

Εφάρμοσε εύκολα tips για να δείχνουν πάντα τα χέρια σου υγιή και νεανικά.
Ταλαιπωρημένα χέρια; Όχι πια! (Και χωρίς να χαλάσεις μια περιουσία)



Τα χέρια είναι ο καθρέφτης όχι της ψυχής (προφανώς), αλλά της ηλικίας και υγείας μας. Ο τρόπος για να διατηρήσεις τη νεανική τους όψη είναι πολύ απλός και πίστεψέ μας απαραίτητος.

Βάζε κάθε μέρα αντιηλιακή κρέμα
Σου ακούγεται ενδεχομένως υπερβολικό, αλλά δεν είναι. Ο ήλιος είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο το δέρμα μας δείχνει θαμπό και γερασμένο. Προστάτευσε τα χέρια σου από τις ενοχλητικές πανάδες, απλώνοντας καθημερινά λίγη από την αντιηλιακή του προσώπου σου, στην επιφάνεια των χεριών σου.

Βάφε τα νύχια σου
Τα χέρια με βαμμένα και περιποιημένα νύχια δείχνουν πάντα πιο θελκτικά από τα άβαφα και ενδεχομένως κίτρινα νύχια. Άλλωστε το μανό λειτουργεί και ως καμουφλάζ. Επικεντρώνεται το βλέμμα εκεί και όχι στο υπόλοιπο χέρι. 

Πρόσεχε τη διατροφή σου
Φυσικά και σχετίζονται οι τροφές με την όψη του δέρματος και με την ανθεκτικότητα των νυχιών σου. Πρόσθεσε στις διατροφικές σου συνήθειες βιταμίνη Β, η οποία βρίσκεται σε τροφές όπως ο σολωμός, τα καρύδια και το αβοκάντο.

Φόρα γάντια όταν πλένεις
Είτε πρόκειται για τα πιάτα είτε για γενική καθαριότητα, τα γάντια είναι απαραίτητα. Η επαφή των χεριών σου με τα απορρυπαντικά ή το ζεστό νερό σκληραίνει και αλλοιώνει την υφή τους.

Εφάρμοσε homemade θεραπείες
Ανέξοδα και εύκολα ανανέωσε την εικόνα των ταλαιπωρημένων σου χεριών, με έναν απλούστατο τρόπο. Άπλωσε βαζελίνη, φόρεσε ένα ζευγάρι βαμβακερά γάντια ή παλιές κάλτσες και άστο να δράσει για περίπου μισή ώρα. Στη συνέχεια ξέβγαλε τα χέρια σου και δεν θα πιστεύεις τα αποτελέσματα.

Δες εδώ τα 6 καλλυντικά που κανονικά πρέπει να φυλάς στο ψυγείο σου.