Κουρασμενη; Πώς θα ξυπνήσεις το πρωί σε χρόνο dt

Χτυπάει το ξυπνητήρι ασταμάτητα κι εσύ συνεχίζεις να χουζουρεύεις. Διάβασε τρικς που θα σε βοηθήσουν να σηκωθείς αμέσως από τα παπλώματα.
Κουρασμενη; Πώς θα ξυπνήσεις το πρωί σε χρόνο dt



Δεν μπορείς ούτε εσύ. Τουλάχιστον δεν είσαι η μόνη! Εμείς δοκιμάσαμε εύκολους τρόπους για να σηκωνόμαστε από το κρεβάτι, την ώρα που χτυπάει το ξυπνητήρι κι όχι όταν μας «τραβολογάει» το άγχος μας, μία ώρα μετά.

 

Μην καταναλώνεις ροφήματα με καφεϊνη ή αλκοόλ το προηγούμενο βράδυ

Αυτό, θα πει πρόληψη! Τόσο το αλκοόλ όσο και η καφεϊνη χρειάζονται αρκετή ώρα για να αποβληθούν από τον οργανισμό. Το μεν πρώτο, σε κάνει να κοιμάσαι βαθιά, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να σηκωθείς εύκολα, ενώ η δεύτερη δεν σε αφήνει καν να κοιμηθείς.

 

Τοποθέτησε το ξυπνητήρι σε «στρατηγική» θέση

Τέτοια μπορεί να είναι μόνο η πιο μακρινή από το κρεβάτι. Αυτό σημαίνει ότι δε βάζεις ποτέ το ξυπνητήρι στο κομοδίνο. Το τοποθετείς οπουδήποτε θεωρείς ότι  είναι αρκετά μακριά, ώστε να σηκωθείς για να το κλείσεις.

 

Βάλε στο κομοδίνο σου ένα ποτήρι νερό 

Αν ανοίγοντας τα μάτια σου πιεις ένα ποτήρι νερό, θα σε βοηθήσει να ανοίξει το βλέφαρο πολύ πιο εύκολα από ότι έχεις συνηθίσει.

Κατέβασε το SpinMe

Αυτό το Application θα σου κοστίσει μόλις 1,99€, αλλά δε θα πιστεύεις τα αποτελέσματά του. Το έξυπνο ξυπνητήρι δεν κλείνει με ένα κουμπί. Για να σταματήσει να χτυπάει, πρέπει να σηκωθείς από το κρεβάτι σου και να κάνεις δύο στροφές. Ε, μετά από αυτό σίγουρα ξύπνησες!