4 Εναλλακτικοί τρόποι να χρησιμοποιήσεις τα αρωματικά ντουλάπας

Για να μυρίζουν κι άλλοι χώροι φρεσκάδα.
4 Εναλλακτικοί τρόποι να χρησιμοποιήσεις τα αρωματικά ντουλάπας



Ανοίγεις την ντουλάπα σου και μυρίζει λεβάντα, γιασεμί, τροπικά φρούτα. Ανάμεσα στις στοίβες από ρούχα έχεις τοποθετήσει τα γνωστά –άγνωστα αρωματικά φακελάκια. Αν κάποιος σου έλεγε να κάνεις εικόνα την αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας, σίγουρα θα σου έρχονταν στο μυαλό τα μυρωδάτα ράφια σου. Καιρός αυτή την αίσθηση να την μεταφέρεις και αλλού.

1. Στο αυτοκίνητο. Αφού έχεις δοκιμάσει τα πάντα και το αυτοκίνητό σου συνεχίζει να μυρίζει… αυτοκίνητο ή στην καλύτερη περίπτωση «δεντράκι», καιρός να τοποθετήσεις το αρωματικό φακελάκι ρούχων, στο ίδιο σημείο που είχες το παλιό σου. Θα είναι σα να μπαίνεις στην ντουλάπα σου.

2. Στην παπουτσοθήκη. Όσο καθαρά κι αν είναι τα παπούτσια σου, όταν είναι πολλά μαζί σε ένα κλειστό ντουλάπι, δεν μπορεί να μυρίζουν τέλεια. Ή μάλλον, μπορεί. Με αρωματικά φακελάκια.

3. Στο σαλόνι. Αντικατάστησε τα ενοχλητικά αρωματικά χώρου, που σε ψεκάζουν (κι ας είναι επίκαιρα), με αυτά της ντουλάπας σου. Εδώ θα χρειαστεί να κάνεις μια παραλλαγή, σκίζοντας το φακελάκι και τοποθετώντας το περιεχόμενό του (τα μικροσκοπικά μπιλάκια) κάτω από τα ρεσό σου. Ανάβοντάς τα, δε θα πιστεύεις τι ωραία που θα μυρίσει ο χώρος σου.

4. Στη βαλίτσα. Φτιάχνοντάς την, τα τοποθετείς πεντακάθαρα, και φθάνοντας στον προορισμό σου, η αίσθηση φρεσκάδας έχει σίγουρα χαθεί. Ανάμεσα στα ρούχα σου λοιπόν, βάλε το μαγικό φακελάκι. Ακόμα πιο χρήσιμο θα σου φανεί στο θηκάκι που έχεις βάλει τα παπούτσια.           

Δες εδώ ένα νέο (και no cost) απορρυπαντικό!