Μόλις κυκλοφόρησε μια μάσκα ύπνου για να ελέγχεις τα όνειρά σου

Κι όμως ισχύει. Πού θα τη βρεις και πόσο στοιχίζει.
Μόλις κυκλοφόρησε μια μάσκα ύπνου για να ελέγχεις τα όνειρά σου



Τα όνειρά μας χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: Αυτά που θυμόμαστε και αυτά που δεν θυμόμαστε. Έπειτα υπάρχουν και άλλες. Αυτά που μας αρέσουν και δεν θέλουμε να τελειώσουν, αυτά που επαναλαμβάνονται κάθε τόσο σαν εμμονή, αυτά που μας τρομάζουν και ξυπνάμε. Αυτά που θυμόμαστε μετά από χρόνια κι αυτά που προσπαθούμε να ξεχάσουμε.

Πώς θα ήταν λοιπόν ο ύπνος σου αν μπορούσες να επιλέξεις εσύ τα όνειρά σου; Πώς θα σου φαινόταν να βλέπεις κάθε βράδυ ό,τι θα έχεις επιλέξει από πριν ανάλογα με τη διάθεσή σου; 

Τώρα μπορείς. Η εταιρεία Remee κυκλοφόρησε μια science- fiction μάσκα ύπνου κατασκευασμένη από ειδικά λαμπάκια LED.  Σύμφωνα με τους κατασκευαστές του, δύο νέους από το Brooklyn που ήθελαν έναν κόσμο με διαυγή, όμορφα όνειρα, όταν αυτά τα φωτάκια ανάβουν σε συγκεκριμένη συχνότητα και με συγκεκριμένη ένταση, τη στιγμή του REM ύπνου μας (είναι η φάση του ύπνου που ονειρευόμαστε) δεν θα επηρεαζόμαστε από τα γύρω φώτα, με αποτέλεσμα να κάνουμε έναν πιο ελεγχόμενο ύπνο. 

Θεωρητικά οι δημιουργοί του λένε ότι θα μπορούσαμε με αυτό τον τρόπο να ελέγξουμε και τι βλέπουμε. Αρκεί πριν κοιμηθούμε, να το σκεφτούμε.

Τη μάσκα μπορείς να την παραγγείλεις στην ακόλουθη διεύθυνση: order.sleepwithremee.com με κόστος $95. 

Αϋπνία: 7 συνήθειες της ημέρας για να κοιμάσαι σαν πουλάκι τις νύχτες. Δες περισσότερα εδώ