Όμορφη όλη μέρα: 6 απλά πράγματα που μπορείς να κάνεις κάθε πρωί!

Όμορφη με το καλημέρα; Γίνεται!
Όμορφη όλη μέρα: 6 απλά πράγματα που μπορείς να κάνεις κάθε πρωί!



Υπάρχει κάτι πιο δύσκολο από το πρωινό ξύπνημα; Και όμως είναι το πιο σημαντικό, για να πάει καλά η ημέρα σου. Υπάρχουν συνήθειες που μπορείς να υιοθετήσεις και να τις κάνεις κάθε μέρα έτσι ώστε ανταπεξέλθεις σε όλες σου τις υποχρεώσεις και να αντλήσεις την ενέργεια που χρειάζεσαι!  

Tip 1#
Φτιάξε ένα πρωινό πλούσιο στις πρωτεΐνες ~> ένα μπολ δημητριακών ή ένα γιαούρτι ή  βραστά αυγά! 
Extra tip: Η πρωτεΐνη κάνει καλό στο δέρμα ειδικά αν λαμβάνεται το πρωί!

Tip 2#
Το ξέρεις ότι πρέπει να φοράς αντηλιακό κάθε μέρα έτσι;
Είναι κάτι που πρέπει να σου γίνει συνήθεια! Σε προστατεύει από τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου και αποτρέπει τη δημιουργία των ρυτίδων! (Πειστικός λόγος!)

Tip 3#
Άλλαξε το πρόγραμμα γυμναστικής σου. Αντί να πηγαίνεις το βράδυ μετά τη δουλειά πήγαινε το πρωί πριν πας για δουλειά. Μπορεί να σου φαίνεται βαρετό ή μπορεί να προτιμάς να κοιμηθείς λίγο παραπάνω, όμως αξίζει να το δοκιμάσεις μια φορά. Είναι πολύ καλύτερο το να ξεκινάς δυναμικά την ημέρα σου κάνοντας γυμναστική! Θα νιώσεις ευεξία και η ημέρα σου θα είναι διαφορετική!

Tip 4#
Mε το που ξυπνάς πιες ένα ποτήρι νερό. Ο οργανισμός σου χρειάζεται ενυδάτωση με το καλημέρα! 

Tip 5#
Πλύνε το πρόσωπο σου με κρύο νερό, για να ξυπνήσεις. (Ή κάνε απαλό μασάζ με πάγο σε όλο σου το πρόσωπο μέχρι να λιώσει.)

Tip 6#
Φτιάξε ένα φλιτζάνι καφέ ή ένα πράσινο τσάι. Επίσης μπορείς να φας ένα μήλο. Λένε πως σε ξυπνάει περισσότερο από τον καφέ!

Δοκίμασε να κάνεις ένα  μακιγιάζ σαν της Μαίρης Συνατσάκη! Είναι ιδανικό για το πρωί!