Όχι άλλα apps! Με έχουν τρελάνει (με νιώθεις ή καίγονται τα σπαρτά σου στο Hay Day;)

Από το Hay Day μέχρι τις εφαρμογές για να βρεις το άλλο σου μισό ή να χάσεις κιλά, τα apps στο κινητό μας έχουν αρχίζει να γίνονται πολύ εκνευριστικά.
Όχι άλλα apps! Με έχουν τρελάνει (με νιώθεις ή καίγονται τα σπαρτά σου στο Hay Day;)



Σαν να μην έφταναν τα email, οι ειδοποιήσεις από Facebook, Instagram, Twitter και τα ομαδικά μηνύματα του Whats App, έχουμε τα notifications από τα δεκάδες χρήσιμα υποτίθεται applications να μας τρελαίνουν. Τελικά για καλό τα κατεβάσαμε;

Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς το κινητό μου, το παραδέχομαι. Υπενθυμίσεις, σημειώσεις, χρήσιμες πληροφορίες, επικοινωνία όλη μου η καθημερινότητα περνάει μέσα από αυτό – κάτι που ισχύει και για τους περισσότερους νομίζω. Στην προσπάθειά μας όμως να κάνουμε τη ζωή μας ακόμα πιο εύκολη (και λόγω βαρεμάρας πολλές φορές) βρεθήκαμε να φορτώνουμε όποια εφαρμογή βγάζει ο κάθε τρελαμένος geek. Υπάρχουν φορές που μου λείπει το Nokia 6110.

Help my babies

Είσαι στο meeting και ξαφνικά καταστροφή: Τα σπαρτά σου θέλουν πότισμα στο Hay Day, τα μωρά του γλυκούλικου πλάσματος (που ακόμα δεν έχω καταλάβει τι είναι) κινδυνεύουν και το σουφλέ καίγεται στην κουζίνα του Kitchen Scramble. Το καλύτερο δε είναι όταν βλέπεις την οθόνη του κινητού σου να ανάβει βραδιάτικα, κι εκεί που νομίζεις ότι κάποιος σε θυμήθηκε μαθαίνεις ότι συμπληρώθηκαν και οι έξι ζωές στο παιχνίδι.

Έρχεται καταιγίδα

Φοράς περιχαρής τα καινούρια σου παπούτσια για να ανοίξεις το κινητό σου και να δεις μαυρίλα στον καιρό. Καταιγίδες; Ναι. Τέλεια, φτιάξε μου τη μέρα.

Στη επόμενη γωνία καυτό αγόρι

Σε ευχαριστώ Tinder που με αγχώνεις για το αν θα γίνω ταίρι με το μελαχρινό αγόρι με τα μούσια. Δεν αναφέρομαι καν στα apps που σε ενημερώνουν ότι στην επόμενη γωνία σε περιμένει κάτι ενδιαφέρον, ενώ είσαι έξω με φόρμες και τη ζακέτα της γιαγιάς.

Εορτολόγιο

Ίσως να μην με ενδιαφέρει και τόσο το πότε γιορτάζει ο Λουκιανός. Χωρίς παρεξήγηση αλλά δεν γνωρίζω κανέναν πέρα από τον Κηλαηδόνη που φίλο μου δεν το λες. Αυτό όμως που σίγουρα δεν με ενδιαφέρει είναι η υπενθύμιση ότι γιορτάζει ο πρώην μου. Πώς τον είπαμε;

Πρέπει να αδιαθετήσεις σήμερα

My Days ή όπως αλλιώς λέγεται η δική σου εφαρμογή. Χρήσιμη από τη μία αγχωτική από την άλλη, ειδικά όταν κάτι δεν πάει καλά με την περίοδό σου.

Ένας υπνάκος στο γραφείο

Κατεβάζοντας αυτό το app, ελλοχεύει πάντα ο κίνδυνος της απόλυσης. Το iNap@Work σου επιτρέπει να κλείσεις λίγο τα μάτια σου στο γραφείο, όσο το κινητό σου κάνει τους απαραίτητους θορύβους για να νομίζουν οι γύρω σου ότι εργάζεσαι. Περιλαμβάνει ήχο πληκτρολογίου και mouse, χαρτιού που τσαλακώνεται, ανθρώπινο βήχα και ‘καθάρισμα’ λαιμού. Σοβαρά τώρα;

Places I’ve Pooped 

Αυτή η εφαρμογή είναι απλά μία υπενθύμιση ότι τελικά ο υπερβολικά ελεύθερος χρόνος κάνει κακό. Πρόκειται για έναν χάρτη που δείχνει σε ποια μέρη έχεις πάει τουαλέτα/ στη φύση και όχι για να κάνεις πιπί. Ew…

Πόσο καλή είναι η σεξουαλική σου ζωή

Η εφαρμογή Passion βαθμολογεί τις αποδόσεις σου κάτω από τα σεντόνια και σε βοηθάει να βελτιωθείς. Σεξ με το κινητό στο χέρι δηλαδή.

MyFitnessPal

Μέχρι πρότινος είχες τη θεία σου να σου υπενθυμίζει τα κιλά που δεν έχεις χάσει ακόμα. Τώρα πλέον έχεις και το κινητό να μετράει τις μπουκιές σου.

iCloud

Το πώς δουλεύει παραμένει ένα άλυτο μυστήριο (τουλάχιστον για το γυναικείο μυαλό) κι αυτό όσο να ‘ναι μας εκνευρίζει. Τι έχουμε μάθει μέχρι τώρα; Απόφυγε τις γυμνές φωτογραφίες και τα πιο προσωπικά βίντεο για να μην έχεις την τύχη της Jennifer Lawrence.