Δεν θέλεις να βγεις έξω; Δες πως θα περάσεις τέλεια μόνη σου στο σπίτι!

4+1 λόγοι που θα σε "κλείσουν" σπίτι!
Δεν θέλεις να βγεις έξω; Δες πως θα περάσεις τέλεια μόνη σου στο σπίτι!



Σήμερα έχεις το mood που θέλεις να κλειστείς σπίτι. Δεν σου κάνει αίσθηση να βγεις έξω και βαριέσαι όλες τις προτάσεις των φίλων σου. Τι θα κάνεις; Θα περάσεις λίγο χρόνο με τον εαυτό σου και θα χαλαρώσεις από όλα!
Ιδού κάποιες ιδέες:

1. Παρακολούθησε youtube video
Δεν μπορείς να φανταστείς τι ενδιαφέρον έχει ο internet-κόσμος. Οι επιλογές σου είναι τόσες πολλές που δεν ξέρω από που να αρχίσω. Μπορείς να ακούσεις μουσική, να δεις DIY projects, να παρακολουθήσεις σειρές, ταινίες κ.τ.λ

2. Να οργανώσεις την ζωή σου
Αν όλη την ώρα παραπονιέσαι ότι δεν έχεις χρόνο να φτιάξεις κάτι που θέλεις στο σπίτι σου, να καθαρίσεις, να ξεκαθαρίσεις τα ρούχα, να βάλεις σε τάξη τος σκέψεις σου, να γράψεις τις ιδέες σου για πράγματα που θέλεις να κάνεις...τώρα που είσαι μόνη στο σπίτι μπορείς!

3. Βγάλε φωτογραφίες
Το να μένεις σπίτι μόνη σου είναι μερικές φορές βαρετό. Τι μπορείς να κάνεις; Να βγάλεις την φωτογραφική σου μηχανή και να αρχίσεις να τραβάς φωτογραφίες το σπίτι σου, τον κήπο σου και να φτιάξεις ένα κολάζ. Επίσης μπορείς να βγάλεις και τις τέλειες selfie τώρα που δεν θα σε κοιτάει κανείς και θα μπορείς να κάνεις ότι πόζα θέλεις!

4. Μαγείρεψε
Ήρθε η ώρα να ανακαλύψεις τις μαγειρικές σου ικανότητες! Πάρε το βιβλίο μαγειρικής που έχεις στην κουζίνα σου και το είχες σαν διακοσμητικό, επίλεξε μια συνταγή που σου αρέσει και φτιάξε την!

5. Κάνε γυμναστική
Μπες youtube και δες ένα video με κάποιο πρόγραμμα γυμναστικής. Ακολούθα βήμα βήμα ότι κάνουν.

 

Μιας και έμεινες σπίτι ανακάλυψε και κάποια μυστικά ομορφιάς!