Skype Call: 5 τρόποι να δείχνεις πιο όμορφη όταν μιλάς με τον φίλο σου

Φώτα, κάμερες, πάμε!
Skype Call: 5 τρόποι να δείχνεις πιο όμορφη όταν μιλάς με τον φίλο σου



Έφυγε για το εξωτερικό κι αυτός (ένας από τους πολλούς ξενιτεμένους) και μέχρι να δεις κι εσύ τι θα κάνεις, είπατε να κρατήσετε τη σχέση εξ αποστάσεως, μέσω Skype και μηνυμάτων. Με τα μηνύματα, τα βολεύεις κάπως. Με το Skype όμως; Θα σε βλέπει μονίμως αναμαλλιασμένη και με τις φόρμες;

Που είναι το κορίτσι που ερωτεύτηκε με το κόκκινο κραγιόν, τα πονηρά (και φρέσκα ματάκια) και τα sexy crop top;

Πριν ξεχάσει ποια είσαι, σημείωνε όσα πρέπει να κάνεις για να είσαι μια κουκλίτσα, έστω και πίσω από μια οθόνη.

Βήμα 1
Βάλε πούδρα και λίγο ρουζ. Πούδρα για να μη γυαλίζεις και ρουζ για να φαίνεσαι πιο φρέσκια και υγιής (ακόμα κι αν έχεις κοιμηθεί μόλις πέντε ώρες).

Βήμα 2
Πέτα την πιτζάμα. Όχι γενικώς, αλλά αφού έχετε κανονίσει να μιλήσετε, φόρα ένα πιο ωραίο μπλουζάκι ή ένα πουκάμισο που δήθεν τυχαία έχεις ξεχάσει ένα παραπάνω κουμπάκι ανοιχτό.

Βήμα 3
Τα σκουλαρίκια που έχεις εκεί στο τασάκι- μπιζουτιέρα, με μια κίνηση μπορεί να είναι στα αφτιά σου κι εσύ στο λεπτό να μοιάζεις περιποιημένη.

Βήμα 4
Το δωμάτιο από πίσω δεν πρέπει να είναι σα να έχει πέσει βόμβα. Ή μόλις προέκυψε μια καλή ευκαιρία να μαζέψεις, ή πέτα όλα τα "περιττά" στον απέναντι καναπέ.

Βήμα 5
Φώτα, κάμερες, πάμε, που λέγαμε και πιο πάνω. Όχι έντονα φώτα στο πρόσωπό σου, που τονίζουν κάθε ατέλεια. Ή παίξε με χαμηλό, ατμοσφαιρικό φωτισμό, είτε τόνισε απλώς τα δυνατά σου σημεία.

 

Δες εδώ μυστικά ομορφιάς από τριαντάφυλλα, για να είσαι πάντα λαμπερή όπως τώρα!