Βack up τώρα! Όλα τα αρχεία που πρέπει να αντιγράψεις τώρα σε σκληρό

Για να μη βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων.
Βack up τώρα! Όλα τα αρχεία που πρέπει να αντιγράψεις τώρα σε σκληρό



Ο υπολογιστής σου "κολλάει". Επίσης σβήνει κάθε τόσο μόνος του. Η ψυχή σου πάει κάθε τόσο στην κούλουρη ότι την επόμενη φορά που θα τον ανοίξεις θα εμφανιστεί ένα κοριτσάκι να κλαίει, λέγοντάς σου "έκανα σκανταλιά. Τα έχασες όλα".

Αν όμως έχεις προνοήσει, θα μπορέσεις να πατήσεις "x" στο κοριτσάκι κι όλα τα αρχεία να είναι στη θέση τους. Γι' αυτό η λύση είναι back up τώρα.

Στις φωτογραφίες
Το φωτογραφικό υλικό που έχεις μαζέψει είναι πλούσιο, τόσο από το κινητό όσο και από την κάμερά σου. Πέρνα τις φωτογραφίες σου λοιπόν σε ένα σκληρό ή έστω ένα, δύο, πέντε, δέκα φλασάκια. Ή ακόμα πιο απλά, Google Photos.

Στα έγγραφα
Αν η δουλειά σου απαιτεί τόσο γράψιμο όσο η δική μας, τα "Έγγραφά" σου θα είναι γεμάτα. Κάθε που βάζεις κάτι στο search σού εμφανίζει καμιά πενηνταριά κείμενα. Γι' αυτό, αφού ξεκαθαρίσεις πρώτα τι πραγματικά χρειάζεσαι, προχώρα άμεσα σε back up.

Στα video
Όλα τα underwater βιντεάκια που έχεις τραβήξει με την Go Pro δεν θα αφήσεις να τα καταπιεί ο βυθός του υπολογιστής σου. Google Photos και πάλι.

Στη μουσική 
Τόσα album, ολόκληρες δισκογραφικές δουλειές των αγαπημένων σου καλλιτεχνών, αρχειοθετημένες κατά είδος, είναι αδύνατο να χαθούν. Ή σύρε τα στο iTunes library ή χρησιμοποίησε τον εξωτερικό σου δίσκο.

Στις επαφές σου
Συγχρόνισε τις επαφές του κινητού σου με το iTunes. H διαδικασία απλή. Info > Sync Contacts κι έτοιμη.

Δες εδώ τι δείχνει το facebook γέλιο σου για την προσωπικότητά σου. Είσαι του "χαχαχα" ή του LOL; Και τι σημαίνει το καθένα για τον διαδικτυακό σου χαρακτήρα;