Βουλευτές σας νιώθουμε! Πού δεν πρέπει ποτέ να ξαναροχαλήσεις

Όταν μας παίρνει ο ύπνος σε λάθος timing. #voulibynight
Βουλευτές σας νιώθουμε! Πού δεν πρέπει ποτέ να ξαναροχαλήσεις



Vouli by night είχαμε πάλι χθες καθώς η Ολομέλεια που θα αποφάσιζε για το τρίτο Μνημόνιο ξεκίνησε στις 2:00 μετά τα μεσάνυχτα και κράτησε μέχρι το πρωί της Παρασκευής. Και όπως θα ξέρεις ήδη, οι βουλευτές μας κλάταραν και πήραν έναν υπνάκο στα έδρανα, ενώ αποφάσιζαν για το μέλλον της χώρας. 

Θα μου πεις, άνθρωποι είναι και αυτοί, δεν είναι ρομπότ, νύσταξαν και έκλεισαν για λίγο τα ματάκια τους. Αν κρίνουμε, βέβαια, από τις φωτογραφίες μόνο σάλια δεν τρέχουν από το στόμα τους αλλά ας το παραβλέψουμε. 

Και ενώ οι εξαγριωμένοι συμπολίτες μας από το πρωί τους μαλώνουν επειδή τους πήρε ο ύπνος, εμείς εδώ στο FollowMe έχουμε να τους πούμε ότι τους νιώθουμε. Σε όλους μας έχει τύχει να αποκοιμηθούμε τη λάθος στιγμή και αυτές τις συγκυρίες θα θυμηθούμε σήμερα. 

Βέβαια, οι δικές μας εμπειρίες είναι λίγο πιο ήπιες και βαθιά μέσα μας πιστεύουμε ότι αν μας παρακολουθούσαν όλοι οι Έλληνες αγωνιώντας θα βάζαμε μέχρι και οδοντογλυφίδες στα μάτια μας για να τα κρατήσουμε ανοιχτά. 

Ας δούμε, λοιπόν, παρόμοιες περιπτώσεις που ο ύπνος έγινε σε λάθος timing. 

Ξεκινάει το ταξίδι Αθήνα – Χαλκιδική και η κολλητή σου έχει ήδη πιει τρεις καφέδες για να μείνει ξύπνια. Εσύ κάθεσαι στη θέση του συνοδηγού και νιώθεις μια μικρή θαλπωρή. Λίγο η μουσικούλα, λίγο που έδιωξες το άγχος της δουλειάς, τελείωσε. Παρέδωσες. Η φίλη σου μένει να οδηγάει μόνη, να μην έχει άνθρωπο να μιλήσει και το ταξίδι να μοιάζει αιωνιότητα. Θα μπορούσε, βέβαια, να σε ξυπνήσει, αλλά δεν το έκανε επειδή σε λυπήθηκε. 

Συμπέρασμα: Δεν κοιμόμαστε ποτέ όταν είμαστε συνοδηγοί. 

Έχεις μόλις γυρίσει από τη δουλειά και είσαι εξαντλημένη. Το αγόρι σου έχει κεφάκια και ξαπλώνετε στο κρεβάτι. «Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο κουρασμένη είμαι, αγάπη μου» του λες και εκείνος σε διαβεβαιώνει με πονηρό ύφος ότι θα σε ξεκουράσει όπως πρέπει. Κατεβαίνει χαμηλά και αρχίζει να σου κάνει στοματικό. Δεν είναι και τόσο καλός, αλλά δεν το ξέρει. Παρά τη φιλότιμη προσπάθειά του, αισθάνεσαι εν ολίγοις σα να σε χαιδεύει και αρχίζεις να παραχαλαρώνεις. Οι αναστεναγμοί γίνονται ροχαλητά και ο φίλος σου τελικά μένει με το στόμα ανοιχτό. Και μόλις απέκτησε ψυχολογικά προβλήματα. 

Συμπέρασμα: Δεν κοιμόμαστε ποτέ όταν μας κάνουν στοματικό. 

Η κολλητή σου μόλις χώρισε και εσύ πρέπει να οργανώσεις μία βραδιά παρηγοριάς για να της πεις ότι «όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο». Την ακούς να κλαίει και να λέει πόσο άθλιος τύπος είναι ο Γιώργος και η φωνή της σιγά- σιγά χάνεται, το πρόσωπό της θολώνει και αρχίζεις να ονειρεύεσαι ότι είσαι στο Μπαλί. Η φίλη σου μένει μόνη και απαρηγόρητη και ήδη έχει στείλει το πιο desperate μήνυμα στο Γιώργο. Ας μην κοιμόσουν να την προλάβαινες. 

Συμπέρασμα: Δεν κοιμόμαστε ποτέ όταν έχουμε crying-alert. 

Όλοι βρίσκονται σε άδεια και εσύ είσαι στο γραφείο μέσα στον καύσωνα. «Άστο καλό ας κλείσω λίγο τα μάτια μου, τι θα πάθω» λες από μέσα σου και το κάνεις. Ξυπνάς μετά από ένα δύωρο και έχεις 15 κλήσεις από το εξαγριωμένο αφεντικό σου. Βρες μια καλή δικαιολογία ή άλλη δουλειά. 

Συμπέρασμα: Δεν κοιμόμαστε ποτέ στη δουλειά.  

Η πτήση σου είναι στις 5:00 το πρωί και εσύ κάπου στις 2:00 μετά τα μεσάνυχτα αποφασίζεις να «χαλαρώσεις για μία ωρίτσα». Τη συνέχεια τη φαντάζεσαι. 

Συμπέρασμα: Δεν κοιμόμαστε ποτέ όταν έχουμε πρωινό ταξίδι. 

Είσαι έξω με την παρέα σου και πίνετε κρασιά χωρίς αύριο. Έχετε πάει ήδη σε τρία μαγαζιά και κάπου στις 5:00 η ώρα αποφασίζετε να κλείσετε την ημέρα σας σε ένα παρακμιακό και αμφιλεγόμενο αφτεράδικο. Παρά τη δυνατή μουσική, εσύ γέρνεις σε ένα μαλακό καναπεδάκι με ένα ηλίθιο χαμόγελο. Η παγίδα εδώ βρίσκεται στο γεγονός ότι η παρέα σου θα σε βγάλει φωτογραφία και θα την ποστάρει σε όλα σου τα social media. Και όχι μόνο αυτό. Θα βάλει πάνω σου ό,τι αντικείμενο βρεθεί τριγύρω για να σε ρεζιλέψει. Συγκρατήσου, λοιπόν.  

Συμπέρασμα: Δεν κοιμόμαστε ποτέ στα παρακμιακά μπαρ.


 

Δες ΕΔΩ τα 10 στάδια που περνάς όταν το αγόρι σου ροχαλίζει.