Γιατί τελειώνει η μπαταρία σου; Οι λόγοι θα σε εκπλήξουν!

Μάθε ποιες είναι και κάνε απενεργοποίηση!
Γιατί τελειώνει η μπαταρία σου; Οι λόγοι θα σε εκπλήξουν!



Όπως και να το κάνουμε το κινητό έχει γίνει πια χρήσιμο εργαλείο για την καθημερινότητά μας και τη ζωή μας γενικότερα. Το έχουμε όλη την ώρα μαζί μας και εξαρτώνται άπειρα πράγματα από αυτό. Δουλειές, mail, social media, μηνύματα, τηλέφωνα, επαφές και ότι άλαλο φαντάζεσαι. Δεν είναι δυνατόν λοιπόν να ξεμείνεις από μπαταρία. Γι΄αυτό δες εδώ τους λόγους που η μπαταρία σου "πέφτει"!

1. Η φωτεινότητα της οθόνης 
Όσο πιο φωτεινό είναι τόσο περισσότερη μπαταρία χαλάει. Γι΄αυτό ρύθμισε την φωτεινότητα της οθόνης και θα δεις πως θα εξοικονομήσεις ενέργεια στο λεπτό!

2. Κάποια app που έχεις κατεβάσει
Μπορεί να μην το έχεις παρατηρήσει αλλά μερικά app μπορούν να αδειάσουν τη μπαταρία σου στο άψε σβήσε! Πήγαινε στις ρυθμίσεις της μπαταρίας σου και δες ποια είναι αυτά τα app που και σβήσε τα αν δεν σου είναι χρήσιμα ή όποτε τα χρησιμοποιείς να έχεις δίπλα σου φορτιστή.

3. Notification από οπουδήποτε
Σου έρχονται notification από παντού; Από mail,facebook...κ.τ.λ.; Να γιατί η μπαταρία σου "πέφτει"! Κάνε απενεργοποίηση έτσι ώστε να μην σου έρχονται.

4. WiFi
Συχνά ξεχνάς να απενεργοποιήσεις το WiFi με αποτέλεσμα το κινητό σου να ψάχνει μονίμως να βρει και έτσι η μπαταρία πέφτει! Γι΄αυτό απενεργοποίησε το!

5. Δόνηση
Δεν το πιστεύεις αλλά όταν έχεις το κινητό σου στη δόνηση είναι χειρότερο από το να το έχεις στο δυνατό ή στο σιωπηλό. 

6. Αν τα app κάνουν αυτόματα update
Το καλύτερο είναι να κάνεις εσύ update όπου χρειάζεται γιατί αν γίνονται αυτόματα χαλάς μπαταρία χωρίς λόγο!

7. Μην αποφεύγεις να κάνεις update (όμως)
Διότι έτσι "φτιάχνεις" πολλά προβλήματα που ενδεχομένως να έχει το κινητό σου και ίσως ένα από αυτά να είναι και το γεγονός ότι η μπαταρία σου πέφτει γρήγορα.

8. Μην έχεις το location σου διαθέσιμο όλη την ώρα
Απενεργοποίησε το πηγαίνοντας στις ρυθμίσεις του iphone σου στο  >Privacy, >Location Services ενώ αν έχεις Android πήγαινε στο Location στις ρυθμίσεις.

10 πράγματα που πρέπει να υπάρχουν πάντα στο σπίτι σου!