Θέλεις να γίνεις πιο παραγωγική και επιτυχημένη!

Tι πρέπει να κάνεις κάθε πρωί;
Θέλεις να γίνεις πιο παραγωγική και επιτυχημένη!



Σίγουρα έχεις ακούσει την παροιμία πως η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται! Το πιστεύεις; Το έχεις διαπιστώσει και εσύ στην καθημερινότητά σου; Η αλήθεια είναι πως οι παλιοί δεν έβγαζαν τυχαία τίποτα. Στην προκειμένη αυτό που ισχύει είναι πως αν βρεις τους τρόπους να ξεκινάς την ημέρα σου σωστά και δημιουργικά θα διαπιστώσεις αμέσως πόσο παραγωγική θα γίνεις στη δουλειά σου και γενικότερα στη ζωή σου, με αποτέλεσμα να είσαι και πετυχημένη. 
Υπάρχουν, λοιπόν κάποιες πρωινές συνήθειες που πρέπει να υιοθετήσεις αμέσως! Ποιες είναι αυτές;

Ξύπνα λίγο νωρίτερα!
Μπορεί να σου φαίνεται δύσκολο αλλά είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείς να κάνεις. Αν ξυπνάς λίγο νωρίτερα από την ώρα που πρέπει να είσαι στη δουλειά σου θα δεις πόσο δημιουργικό είναι. Διότι έχεις όλο το χρόνο να ετοιμαστείς με την ησυχία σου, να φτιάξεις το πρωινό σου, να πιεις το καφέ σου, να βρεις με την ησυχία σου το τι θα βάλεις. Με αυτό τον τρόπο θα έχεις πιο όρεξη και δεν θα τρέχεις τελευταία στιγμή να τα κάνεις όλα! Ακόμα και ο Obama ξυπνάει πολύ νωρίτερα δεν μπορείς εσύ;

Κάνε γυμναστική!
Ακόμα ένα πράγμα που μπορείς να κάνεις όταν ξυπνάς νωρίτερα είναι γυμναστική! Φυσικά και έχεις ακούσεις τα οφέλη της πρωινής γυμναστικής! Μιλάμε για ενέργεια και ευεξία! Δοκίμασέ το μια φορά και θα καταλάβεις!

Πρωινό!
Δεν υπάρχει περίπτωση να φύγεις από το σπίτι χωρίς να έχεις φάει ένα σωστό και πλήρες πρωινό! Είναι το πιο σημαντικό meal της ημέρας! Σου δίνει ενέργεια, θρεπτικά στοιχεία και ότι χρειάζεσαι μέσα στην ημέρα σου! 

Απόλαυσε την ησυχία!
Ένας λόγος να ξυπνάς νωρίτερα είναι το γεγονός ότι μπορείς να κάτσεις μόνη σου και να απολαύσεις την ηρεμία της στιγμής. Θα περάσεις λίγο χρόνο με τον εαυτό σου γιατί μπορεί μέσα στην ημέρα να μην έχεις άλλο χρόνο. Ειδικά αν έχεις παιδιά θα εκτιμήσεις πολύ αυτή τη στιγμή , το να ξυπνάς νωρίτερα από αυτά!

Κάθε νέα ημέρα που ξημερώνεται είναι μια νέα αρχή!
Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να κάνεις κάθε πρωί είναι να μην σκέφτεσαι το τι έκανες εχτές λάθος και να κάθεσαι να αναλώνεσαι σε χτεσινά ξινά σταφύλια!
Δεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν! 

Προγραμμάτισε την ημέρα σου!
Κάνε μια do-list για το τι έχεις να κάνεις μέσα στην ημέρα. Με αυτό τον τρόπο δεν θα ξεχάσεις τίποτα από αυτά που έχεις να κάνεις. Θα είσαι οργανωμένη και θα τελειώσεις πιο γρήγορα τις δουλειές σου και δεν θα κοιτάς τελευταία στιγμή το τι έχεις να κάνεις. 

Φρόντισε τον εαυτό σου!
Ξύπνα, σήκω από το κρεββάτι σου και πήγαινε στο μπάνιο. Πλύνε το πρόσωπό σου και βάλε μια κρέμα ημέρας! Πήγαινε στη ντουλάπα σου και δες τι θα βάλεις. Βρες ένα outfit που σου αρέσει και σε κάνει να νιώθεις δυναμική! 

Ποιες είναι οι 6 σκέψεις που πρέπει να κάνεις για να ζεις ευτυχισμένη!