Πως να επιλέξεις το σωστό νούμερο σουτιέν;

Βρες τον σωστό τύπο για να αναδείξεις τα προσόντα σου!
Πως να επιλέξεις το σωστό νούμερο σουτιέν;



Το σωστό νούμερο σουτιέν βοηθάει στη σωστή στάση του σώματος. Αναδεικνύει τα προσόντα μιας γυναίκας και της χαρίζει αυτοπεποίθηση. Κάνει τα ρούχα να φαίνονται άψογα πάνω σου και σε κάνουν να νιώθεις άνετη. Όμως 3 στις 4 γυναίκες σήμερα φοράνε λάθος νούμερο σουτιέν. Η Θάλεια Γιαννακοπούλου από το Join Us με τη βοήθεια των ειδικών μας δείχνει τους τρόπους για να  βρούμε τον τύπο σουτιέν που ταιριάζει στις ανάγκες μας.

Ποιο είναι το ιδανικό νούμερο για την κάθε γυναίκα; Εξαρτάται και από άλλους παράγοντες; Από την εφαρμογή, τον τύπο και τι μας βολεύει; 

Αρχικά μετράμε την διάμετρο του στήθους και την περίμετρο του θώρακος .Για να βρούμε το νούμερο αφαιρούμε την αναλογία του στήθους από την αναλογία της διαμέτρου. 

Για να βρεις το ιδανικό σουτιέν που θα αναδείξει το στήθος σου μπορείς να επιλέξεις σουτιέν με μπανέλα ή με ενίσχυση ή ακόμα και  push up για extra ενίσχυση στο μπούστο. Βέβαια υπάρχουν και σουτιέν που μειώνουν κατά ένα νούμερο το μέγεθος του στήθους. 

Τέλος για να προσδώσεις μια περαιτέρω sexy πινελιά στο μπούστο σου επίλεξε σουτιέν χωρίς μπανέλα. Παρέχει όλη τη στήριξη που χρειάζεται το στήθος και ταυτόχρονα είναι όσο αποκαλυπτικό πρέπει.

 

Τhe Ugly Truth: Πόσο συχνά πρέπει να πλένεις τα ρούχα σου;