Πώς μπορεί το πιο αδιάφορο χωριό να γίνει ξεχωριστό και ιδιαίτερο;

Δες τις εικόνες και δεν θα το πιστεύεις!
Πώς μπορεί το πιο αδιάφορο χωριό να γίνει ξεχωριστό και ιδιαίτερο;



Στο χωριό El-Riadh της Τυνησίας έχουν μαζευτεί 150 καλλιτέχνες, με αποτέλεσμα όπου και να γυρίσει ο επισκέπτης το βλέμμα του, να δει τέχνη. Δες πόσο όμορφο μπορεί να γίνει ένα αδιάφορο χωριό με τα ξεχωριστά graffiti που ονομάζονται street art.

Το χωριό βρίσκεται στο νησί Djerba και μέσα σε ένα καλοκαίρι μεταμορφώθηκε σε υπαίθριο μουσείο σύγχρονης τέχνης. Αν περπατήσεις στους δρόμους του χωριού θα χαζέψεις με τα εκπληκτικά σχέδια και τη μοναδική φαντασία των καλλιτεχνών.

Την ιδέα είχε ένας Γάλλος ιδιοκτήτης gallery που αποφάσισε να συγκεντρώσει 150 καλλιτέχνες από 30 διαφορετικές χώρες που ήθελαν να συμμετάσχουν στο project.

"Είναι αλήθεια πως η ζωή εδώ στο χωριό έχει αλλάξει, το ίδιο το χωριό έχει αλλάξει εμφάνιση και αυτό είναι καλό πράγμα. Το προτιμάμε που η χώρα μας εξελίσσεται - είναι καλύτερα για μας. Μου αρέσει η αλλαγή και ελπίζω να συνεχιστεί", δήλωσε ένας από τους γηραιότερους κατοίκους του χωριού.

Δες μερικά από τα πιο αξιόλογα έργα που θα συναντήσεις στους δρόμους του Er-Riadh.

Διαβάστε ακόμα περισσότερα άρθρα και tips για τη διακόσμηση και οτιδήποτε αφορά το σπίτι στο www.spirossoulis.com the home issue