You Give Me Love: Ήμουν και εγώ στo video clip της Μαριέττας Φαφούτη και του Gautier

To τραγούδι που ντύνει κάθε ιστορία αγάπης θα γίνει εικόνα τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου.
You Give Me Love: Ήμουν και εγώ στo video clip της Μαριέττας Φαφούτη και του Gautier



Ήταν ένα από τα τραγούδια της χρονιάς για το 2014 και το soundrack κάθε ιστορίας αγάπης. Το «You give me love» της Μαριέττας Φαφούτη που τραγουδάει ο Gautier ακούστηκε για πρώτη φορά στη διαφήμιση γνωστής σοκολάτας και έγινε αμέσως μανία, αφού το κοινό ζητούσε παθιασμένα να ακούσει ολοκληρωμένο το τραγούδι. Λίγο αργότερο το «You give me love» κυκλοφόρησε από τη Musou Records. Τη Δευτέρα έγιναν τα γυρίσματα για το official video clip. Και είναι φοβερό. 

Όταν βρέθηκα στα γυρίσματα έμεινα με το στόμα ανοιχτό μπροστά στο καταπληκτικό location. Το πρώην εργοστάσιο Λιπασμάτων στη Δραπετσώνα θα ήταν για τις επόμενες ώρες ο τόπος του εγκλήματος για το πιο όμορφο video clip. Μια dream team 20 ατόμων περίπου, βρισκόταν σε τέλεια εναρμόνιση οργανώνοντας τα πάντα με χειρουργική ακρίβεια.

Το κρύο δεν μας βρήκε απροετοίμαστους, ωστόσο ήταν τόσο έντονο που κάθε λίγο κάναμε πηγαδάκια γύρω από τα γνωστά «μανιτάρια» για να ζεσταθεί το κοκκαλάκι μας. Τα ονόματα του Νικόλα Δημητρόπουλου στη σκηνοθεσία, του Ramon Ignacio Malapetsas στη διεύθυνση φωτογραφίας, της χορογράφου Άννας Αθανασιάδη και της Foss Productions με τις μεγαλύτερες ελληνικές παραγωγές στα χέρια της ήταν αρκετά για να ανεβάσουν τις προσδοκίες μου στα ύψη. 

Δεν θα μαρτυρήσω όσα γίνονται στο video clip γιατί αυτά θα τα μάθεις ούτως ή άλλως την ημέρα των ερωτευμένων, τη 14η Φεβρουαρίου που θα κυκλοφορήσει και επίσημα. Αυτό που θα σου πω όμως, είναι πως το clip του «You give me love» θα είναι τέλειο. 

SOCIAL 35 JoinUs S1 from join us on Vimeo.