Η Marilyn Monroe εμπνέει ακόμα!

13 ατάκες της που θυμόμαστε μέχρι και σήμερα!
Η Marilyn Monroe  εμπνέει ακόμα!



Έχουν περάσει περισσότερα από 50 χρόνια από το θάνατό της Μέριλιν Μονρόε ωστόσο  εξακολουθεί να αποτελεί ακόμη φαντασίωση των ανδρών σε μεγάλο βαθμό. Το σεξαπίλ της είναι αξεπέραστο, διαχρονικό και όχι καθιερωμένο. Έδωσε την δική της πινελιά στην έννοια της σεξουαλικότητας, όπου και ήταν το κύριο, αλλά όχι και μοναδικό στοιχείο του χαρακτήρα της. Στοιχείο που σύνθετε όχι μόνο την εικόνα της γενικότερα αλλά και το χαρακτήρα της στην οθόνη. Και είχε πολλά να πει για το σεξ, τις σχέσεις, και τα ειδύλλια. Άλλωστε το πιο σημαντικό στη ζωή της ήταν η αγάπη και η δουλειά της.  

Όλα τα άλλα τα θεωρούσε  ασήμαντα. Το ότι θεωρούσε τα αισθήματα εξίσου σημαντικά όσο και την δουλειά της  την έκαναν τόσο  απαιτητική και εσωστρεφής. Δεν είχε πολλούς φίλους και όταν ερωτευόταν τα απέκλειε όλα. Αξίζει, λοιπόν, να θυμηθούμε αυτα που πίστευε και έλεγε κατά καιρούς  για την αγάπη, το σεξ και τις σχέσεις από μία γυναίκα που θεωρείται αναμφίβολα μια από τις πιο σεξουαλικές γυναίκες που εμφανίστηκαν στη μεγάλη οθόνη και θα παραμένει ένα αιώνιο σύμβολο.

1. Οι γυναίκες διαθέτουν δυο φοβερά όπλα: το μακιγιάζ και τα δάκρυα. Ευτυχώς για τους άντρες, δεν μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν ταυτοχρόνως.
2. Αν μπορείς να κάνεις μια κοπέλα να γελάσει, μπορείς να την κάνεις να κάνει οτιδήποτε. 
3. Καλύτερα να είσαι δυστυχισμένος μόνος παρά δυστυχισμένος μαζί με κάποιον άλλον. 
4. Ο μεγάλος εραστής μπορεί να σε συνεπάρει και όταν σε φιλά στο μέτωπο ή όταν σε κοιτά χαμογελαστά στα μάτια ή όταν κοιτάει απλά στο κενό. 
5. Είμαι καλή, αλλά δεν είμαι άγγελος. Αμαρταίνω, αλλά δεν είμαι ο διάβολος. Είμαι απλά ένα μικρό κορίτσι σ’ ένα μεγάλο κόσμο, που ψάχνει να βρει κάποιον ν’ αγαπήσει. 
6. Η καριέρα είναι υπέροχο πράγμα, αλλά δεν μπορείς να κουλουριαστείς μαζί της μια κρύα νύχτα. 
7. Το να ονειρεύομαι να γίνω ηθοποιός, είναι πιο συναρπαστικό από το να είμαι. 
8. Πολλές φορές έμενα σιωπηλή για ώρες σ’ ένα πάρτυ ακούγοντας τα κινηματογραφικά μου είδωλα να μετατρέπονται σε βαρετούς και μικρούς ανθρώπους. 
9. Το να είσαι σύμβολο του σεξ είναι βαρύ φορτίο, ειδικά όταν είσαι κουρασμένη, πληγωμένη και μπερδεμένη. 
10. Πριν τον γάμο, ένα κορίτσι πρέπει να κάνει έρωτα στον άντρα για να τον κρατήσει. Μετά τον γάμο, πρέπει να τον κρατάει για να του κάνει έρωτα. 
11. Οι σύζυγοι, συνήθως, είναι καλοί εραστές όταν απατούν τις γυναίκες τους. 
12. Δεν θέλω να βγάλω λεφτά, θέλω μόνο να είμαι υπέροχη. 
13. Έχω υπερβολικά πολλές φαντασιώσεις για να είμαι μια απλή νοικοκυρά. Υποθέτω ότι εγώ η ίδια είμαι μια φαντασίωση.