Τα τραγούδια που θα σε ξεσηκώσουν όσο ετοιμάζεσαι για την αποψινή σου έξοδο

Είναι Σάββατο. Δυνάμωσε τα ηχεία σου και γίνε μια κούκλα!
Τα τραγούδια που θα σε ξεσηκώσουν όσο ετοιμάζεσαι για την αποψινή σου έξοδο



Ξέρω, ξέρω. Δεν βρίσκεις πάλι τι θα φορέσεις. Τι κρίμα που δεν πήρες εκείνο το ωραίο φουστάκι που είχες δει στο Asos. Πώς θα καλύψεις το σπυράκι που βγήκε σήμερα δίπλα από τη μύτη σου; Το μαλλί φριζάρει συνέχεια, τι γίνεται;

Σταμάτα! Πάρε βαθιές αναπνοές και πάτα play στα ακόλουθα κομμάτια. Και χόρεψε όσο ξανανοίγεις την ντουλάπα σου.

Chuck Berry- You never can tell

Το κομμάτι του απολαυστικού χορού του Pulp Fiction. Νιώσε λίγο Uma.

 

Stealers Wheel- Stuck In The Middle With You 

Το συγκεκριμένο τραγούδι κυκλοφόρησε σε μορφή single το 1972, έγινε τεράστια επιτυχία και πούλησε ένα εκατομμύριο αντίτυπα, λίγο πριν η μπάντα Stealers Wheel διαλυθεί. 

 

 

Tracy Chapman- Give me one reason

Αυτό το κορίτσι μιλάει τη φωνή της λογικής. Δηλαδή, αν ξαφνικά θυμήθηκες τη σχέση σου και τα προβλήματά της, τον πρώην σου ή το φλέρτ σου που σε "τρέχει", πάρε λίγο τα πάνω σου με την Tracy. Οπότε τον νου σου στους στίχους.

 

Parov Stelar - Matilda

Στην Ελλάδα το κοινό τον λατρεύει. Εδώ, ο Parov Stelar και η μπάντα του, μας απογειώνουν την διάθεση με ένα κομμάτι που κυκλοφόρησε το 2008 και ακόμα να το βαρεθούμε.

Iggy Pop- Lust for Life

Ένα τραγούδι για να χορεύεις κατά μήκος και πλάτος του δωματίου σου, σε απόλυτη έκσταση. Ο τρελάρας Iggy Pop έκανε το θαύμα του. Το απόλυτο κομμάτι για τη λαγνεία που νιώθουμε για τη ζωή, αποτέλεσε και το soundtrack του αμίμητου Trainspotting.