Ο πιο τυχερός πιτσαδόρος του κόσμου αρέσει στις γυναίκες

Θυμάται την οσκαρική παραγγελία που του άλλαξε τη ζωή.
Ο πιο τυχερός πιτσαδόρος του κόσμου αρέσει στις γυναίκες



Μπορεί ο George Clooney και ο Brad Pitt να θεωρούνται οι πιο σέξι άντρες του Hollywood, αλλά μετά τα περσινά Όσκαρ τα κορίτσια κυνηγούσαν τον Edgar Martirosyan!
Ποιος είναι ο Edgar Martirosyan; Για μερικές ημέρες, ο 31χρονος ιδιοκτήτης της πιτσαρίας «Mama’s & Papa’s» ήταν ένας από τους πιο διάσημους άντρες του πλανήτη χάρη στην Ellen DeGeneres. 

43 εκατομμύρια τηλεθεατές είδαν την Ellen με τις πίτσες του Martirosyan ζωντανά από τα Όσκαρ, ενώ ο ίδιος προσέφερε κομμάτια σε όλη την αφρόκρεμα του Hollywood, όπως την Jennifer Lawrence και τον Jared Leto. Είχε μάλιστα την ευκαιρία να γνωρίσει τη γυναίκα των ονείρων του, την Julia Roberts. 

Τις επόμενες μέρες ορδές γοητευτικών γυναικών κατέφθαναν στο μαγαζί του για να φάνε ένα κομμάτι από την πίτσα του. 
«Η χρονιά μετά από αυτή τη νύχτα ήταν καταπληκτική. Μετά την εμφάνισή μου στα Όσκαρ πολύ ανώτερες εμφανισιακά γυναίκες άρχισαν ξαφνικά να με προσέχουν» είπε από το κατάστημά του στην California.

Αλλά ο  Martirosyan πρόσθεσε ότι σύντομα κατάλαβε γιατί συνέβαινε αυτό. «Έχω την αίσθηση ότι κάποιες από αυτές τις γυναίκες νόμιζαν πως είμαι πλούσιος. Αν ήμουν εκατομμυριούχος, δεν θα ήμουν εδώ 7 μέρες την εβδομάδα δουλεύοντας 16 ή 17 ώρες την ημέρα» είπε χαρακτηριστικά. 

Τώρα είναι και πάλι single και ψάχνει νύφη. «Το σημαντικότερο είναι να βρω το σωστό κορίτσι για μένα. Δεν με νοιάζουν τα χρήματα ή η φήμη. Αυτό που θέλω είναι να βρω ένα κορίτσι να μοιράζομαι το χρόνο μου» δήλωσε στο nydailynews.

Ο Martirosyan ανέφερε ακόμα ότι αμφιβάλλει αν θα έχει ξανά νέα από την Ellen. «Δεν πρόκειται να επαναλάβουν ξανά κάτι τέτοιο, δεν το πιστεύω» είπε. Όσο για το πώς προγραμματίζει να περάσει την βραδιά των Όσκαρ ανέφερε ότι θα έχει πολύ δουλειά στο μαγαζί και έτσι θα εργάζεται όπως όλες τις υπόλοιπες μέρες.  

Ο Martirosyan θυμάται ακόμα τη μέρα που δέχτηκε το τηλεφώνημα. Εκείνη τη στιγμή έφτιαχνε πίτσες και έβλεπε τα Όσκαρ στην τηλεόραση.  «Όταν μου τηλεφώνησαν δεν πίστευα ότι η ζωή μου πρόκειται να αλλάξει. Νόμιζα ότι ήταν μία κλασική παράδοση. Μου είπαν ότι ήταν για τα backstage». Οπότε πήγε να παραδώσει τις πίτσες στο θέατρο, που ήταν ένα τετράγωνο πιο κάτω. 

«Στεκόμουν εκεί με τις πίτσες περιμένοντας και η Ellen ήρθε έξω και μου είπε: «Πάμε!». Εκείνος τη ρώτησε πού πάνε και το επόμενο πράγμα που ήξερε ήταν ότι βρισκόταν πάνω στη σκηνή. 
Όταν ο Martirosyan τελικά έφυγε, η Ellen συγκέντρωσε tips 1.000 δολαρίων και του τα παρέδωσε στην εκπομπή της. Εκείνος δήλωσε ότι τα μοιράστηκε με τους υπάλληλους τους. 

Και όπως ήταν αναμενόμενο, ξαφνικά, όλοι ήθελαν τις πίτσες του Martirosyan. «Μου τηλεφωνούσαν από όλο τον κόσμο, από τη Βρετανία και την Αυστραλία ζητώντας μου συνεντεύξεις και να ρωτώντας με αν θα μπορούσα να τους στείλω πίτσα. Ήταν τρελό. Δεν μπορούσα να στείλω πίτσα σε όλο τον κόσμο. Δεν ξέρω τι σκεφτόντουσαν». 

Το επόμενο διάστημα ο κόσμος τον σταματούσε στο δρόμο ενώ τα τουριστικά λεωφορεία ξεκίνησαν να κάνουν τακτικές στάσεις στην πιτσαρία. 

Μάλιστα, ανέφερε ότι ένας παραγωγός από την γενέτειρά του την Αρμενία, του είπε ότι θα ήθελε να κάνει ένα τηλεοπτικό reality στο οποίο θα πρωταγωνιστούσε ο ίδιος. «Από μία Γερμανική τηλεοπτική εκπομπή ήθελαν να ταξιδέψω μέχρι το Βερολίνο για ένα show» δήλωσε. «Μου προσέφεραν πτήσεις στην πρώτη θέση, ξενοδοχείο και μου κάλυπταν όλα τα έξοδα και για ένα δευτερόλεπτο μπήκα στον πειρασμό». Τελικά απέρριψε την πρόταση: «Ήταν ωραίο, αλλά είμαι χαρούμενος στην Αμερική και πραγματικά περήφανος για ό,τι έχω κάνει με την πιτσαρία. Ζω το Αμερικανικό όνειρο».